inanmak istemiyorum

Eşine aldatmıştır diyemem ama komşunun sırf senin maddiyatını kıskandığı için iftira attığını sanmam.

Bence takibe al.

senin yerinde olsam komşumla kocamı
karşıya karşıya getirir
eteklerindeki taşları dökmelerini isterim

diğelimki yalan söyledi komşun.neden böyle bi yalan söyleme gerği duymuş olabilir??

sanırım konu sahibi

Not
Esim ozel gunlerde hediye alir bana ve hep komsum sorar ne aldi felan filan baya merakli bisii durumuz ona gore daha iyi maddi yonden ve kendisi cok duskun maddiyata aramizimi acmak istiyor kocamlaa anlamadn

bunu düşünüyor

Sinek küçüktür ama mide bulandırır.. ben olsam içime şüphe düşerdi..

boş kalınca erkek aldatmasımı gerekiyor

tabiki gerekmiyor yapmasında zaten sadık olmalı eşine çocuğuna ama erkek milleti bi tuhaf işte her erkek yapar da demiyorum yapanlar var...Allah kimsenin başına da wermesin..

Son düzenleme:
ya kızlar bu erkek işte lafını anlamıyorum ben deliricem bende eşimin böyle bir şeyi ne şimdi ne de 10 sene sonra yapacağına ihtimal vermem ama erkek işte lafı her şeyi bitiriyor acaba kadınlar olarak bu erkek işte lafıyla eşlerimizi cesaretlendiriyor muyuz?

bence eşinize bu durumu çaktırmadan eve dinleme cihazı kamera vs yerleştirin komşu haklı mı haksız mı eşiniz suçlu mu suçsuz mu anlarsınız... kimse eşine böyle bir şeyi yakıştırmaz ama şüphe öyle bir şeydir ki insanı günden güne yer bitirir

tabiki gerekmiyor yapmasında zaten sadık olmalı eşine çocuğuna ama erkek milleti bi tuhaf işte her erkek yapar da demiyorum yapanlar var...Allah kimsenin başına da wermesin..

aldatıyorsa suç senindir demişsinya ben o kısma takıldım

Son düzenleme:

Dinlenme cihazini nerde bulucam ve nereye koyucam boyle seylerden korkarim ben

yanlışmı yorumluyorum acaba..
bu nasıl bir zihriyettir...
konu sahibide ozaman almanyaya gidince aldatsın eşini..
madem kocasından ayrı kalıyor..

ayrıca biz burada bayanız.. bizim önce kendimize saygı duymamız lazım. .erkekler bizden üstün varlıklar değil.. kadınlar aldatması ne derece ayıp ise erkeklerinde öyledir..

Son düzenleme:
komşu yalan söylüyordur diyenlere soruyorum hangimiz gidip komşumuza böyle bir yalan söyleyebiliriz acaba?

Erkek milleti ne yapacagi belli olmaz...
Kadin neden yalan soylesinki , boyle bir yalan soylenmez.

Ama sen yinede kulak arkasi yapma arastir bence.

Bnu nasil.yaparimkiii cook zor bence ha eger gercekten aldatiyorsa eminsem ozaman karsi karsiya getirebilirim
Simdi durduk yrre olmazki

sadece konunu ve son yorumunu okudum arada başka bi gelişme olduysa bilmiyorum..
okuduğum kadarıyla;
kendi ağzınla söylemişsin..milletin lafına inanıp gaza gelme bence...komşun kıskançlık etmişte olabilir hepimiz insanız sonuçta aranızı bozmak istemiş olabilir...bundan sonra daha temkinli davran ama kendi dediğin gibi durduk yere de bişey yapma bence...

Yorlariniz icin cok sagolun baya bi aklim karisti simdii :))
Takibe alip sizi haberdar edic bana yardm edersiniz umarm

aldatıyorsa suç senindir demişsinya ben o kısma takıldım

komşusu görmüşler demiş yaa bende ona istinaden eğer bu doğruysa suç senindir demek istedim...

ha eğer doğru deilse, kii inş değildir o zaman sorun yok.. demekki kocası, karısı olmayınca meydanı boş bulup aldatmamış karısına çocuğuna sadık iyi adam derim o zaman......

Yerinde olsam ikisini yüzleştiririm...
Eşinin ve komşunun hal ve hareketlerinden zaten anlarsın.
Böyle bişeyle karşına gelen komşun olacaklarıda gözden çıkarmış olmalı...Veya eşin.
Bunun hafife alınacak bi durumu yok.

bence burada esas olan, kime güven duymak istediğini belirlemek.
yazının alt metninde aslında kocana güvendiğini, öte yandan komşuna güvenemediğini anlıyorum ben.
bir de şahsen ben bir lafı yarım diyen, söylediğinin arkasında durmayan insanlara sinir olurum.
komşu doğru söylüyor olabilir, ama eğer böyle bir şeyi söyleyecek kadar samimiyet duyuyorsa ne zaman kimin gördüğünü de söyleyecek veya o kadar samimi değilse bi zahmet susacak, insanı şüphede bırakmayacak...
"kocandan emin misin" ne demek? bence gerçek bir arkadaş "kocan şunu yaptı" diye açıkça söyler. yalan söylüyordur muhakkak demiyorum, ama ya adam gibi söyleyeceğini söylesin, ya da sussun diyorum.
ve eğer ikisine de güvenemeyeceğin sonucuna ulaşırsan, kocanla konuşmanı tavsiye ederim. en azından kendini savunmaya hakkı var değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…