- 25 Şubat 2014
- 395
- 122
- 123
- 35
Slm kizlar oncelikle 25 yasinda 5 senelik evliyim iki cocuk annesiyim yurtdisindan evlendim ve 6ayda bir giris cikis yapiorum 2 haftaligina almanyaya gidiyorum haliyle esimden ayri kaliyoruz dogumlarida orda yaptim esimle 3 ay ayri kaldik ona guveniyorum ama sonucta erkek milleti dun komsuya kahveye gittim ve bana dediki esinden eminmisin nie diye sordugumda geveledi yok bisi felan dedi sordm dediki kocani sen yokken bi kadinla apartmandan girerken gormusler soook oldm yapmaz bence ama erkek milleti bilmiyorum dedim ama evede getirmez zanetmem dedim ama bozuldum caktirmadan kim dedi dedim biri iste dedi solemedi kendi uydurdumu gercektenmi oyle birisi karistirmis olabilir dedi esimden beklemiyorum boyle bisi ama kafam karisti aklima gelip duruyor
Not
Esim ozel gunlerde hediye alir bana ve hep komsum sorar ne aldi felan filan baya merakli bisii durumuz ona gore daha iyi maddi yonden ve kendisi cok duskun maddiyata aramizimi acmak istiyor kocamlaa anlamadn
Siz ne diyorsunuzz ....
İyi tartmak lazım, yalan demeyeyim de abartı olabilir. Çok meraklı bir çevrede oturuyorum, yeni taşındığım zamandı markete gittim ve dönüşte servisle geldim eve. Servis dediğimde küçük cady tipi bir araba beş kişi alıyor. Bir saat geçti eşim aradı, kim getirdi seni eve, kimin arabasıyla geldin dedi şok oldumÖyle kızarak sormadı, çevrede yeniyiz, ablanlar falan mı geldi misafirimiz mi var dedi. Marketin servisi ile geldim dedim ama çenem titriyor hırsımdan, onu hangi komşumun aradığını da biliyorum, bir tek onda var telefonu çünkü, çaldım kapıyı bir hırsla sonrası pek de hoş değil. Yani abartı ve görmek istediğini görmek olabiliyor. Kıskançlık da olabilir, eşini sorgulamadan önce iyi düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?