inanmak istemiyorum

Ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler canım. Asla ve asla yapmaz deme . Düşkün olması senin yuvanı yıkabilir anlamını taşımıyor bence kimse bunun yükünü taşıyamaz. Böyle şeyler pat diye söylenemiyor işte o da sana biraz çıtlatmış sen takibini yap anlayasın diye bu görülmüşse sana söyleniosa belki de 1 kereyle de kaldığını hiç sanmıyorum . Erkek milleti bir fırsat geçmesin ellerineee zaten. Bizimde komşunun kocası benzer bi durum oldu söyleyemedik direk ama çıtlattık azcık ama kaç senelik komşumuz bizi kötü bildi kocamın adını çıkarıyorlar dedi küstü kocasının aldattığı kadında eşinin yakın arkadaşıydı bunu bildiği halde hala samimiler. Edene bişy olmazmış söyleyende kurtulmazmş misali kabak bize patladı ama allh ıslah etsin hepsini. Bence sen bi şekilde takip et eşini telefon dökümanlarını nereye gttiğini falan gözleri kayıyor tüm erkeklern

ben bile hırslandım inşallah onu aradığına arayacağına pişman etmişsindir

Ya komsu huzurunuzu bozmaya merakli, ya da esinize o kadar da güvenmemelisiniz.
Merakli komuslari da biliriz, es gittiginde eve kadin getiren erkekleri de...

En iyisi cok kafaya takmadan esinizi bir süre gözlemlemek.

Yorumlarinizi teker teker okudum beni yanliz biraadiginiz icin cok sagolun kizlar yorumlarimiz benim icin cok onemli
Komsuyla konustum bana o kisinin kim oldugunu asla soylemezmis aama dogru soyledigine inanmiyorum dedi az cok kocani biliyoruz dedi vee boyle bisi yapmaz bence okadar salak degil dedii o kisi yalan soyliyorsa onunde bulsun dedi
Bende haliyle soylemedigine sinirlendm
Bakalim.... esimin takibindeym ama eve atacagini inanmiyorum beni aldata bilir belki haberim olmadan allahla kendinin arasnda ama yakalarsam fena olur
Herkese ayri ayri tsk ediyorum..

E="PinarSLD, post: 34294479, member: 126011"]Yorumlarinizi teker teker okudum beni yanliz biraadiginiz icin cok sagolun kizlar yorumlarimiz benim icin cok onemli
Komsuyla konustum bana o kisinin kim oldugunu asla soylemezmis aama dogru soyledigine inanmiyorum dedi az cok kocani biliyoruz dedi vee boyle bisi yapmaz bence okadar salak degil dedii o kisi yalan soyliyorsa onunde bulsun dedi
Bende haliyle soylemedigine sinirlendm
Bakalim.... esimin takibindeym ama eve atacagini inanmiyorum beni aldata bilir belki haberim olmadan allahla kendinin arasnda ama yakalarsam fena olur
Herkese ayri ayri tsk ediyorum..[/QUOTE]
Sonuc ne acaba merak ettim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…