inanmak istemiyorum

böyle bir konudada komşunun yalan söyliceğine inanmıyorum,inanmakta istemiyorum
hassas mevzu yuvayı yıkmaya kadar gider ............
ama kıskanç kadındanda korkarım herşeyi yapabilir,biraz daha temkinli yaklaşın eşinize ondan şüphelendiğinizi belli etmeden illaki öyle bişeyi varsa farkedilir

arkadasım eve girerken değil apartmana girerken görülmüş sanırım.... ne malum birlikte oldukları belki birine misafir geldi....
bizim apartman kapımızda anahtarla acılıyor kapı hıcbır zaman acık degil, haliyle biri acarken dıger gelen de yanında beklıyor hatta muhabbet bıle oluyor....

44 daireli bi blokta oturuyoruz halıyle her zaman bırıyle gırıyorum apartmana, eşimde öyle hatta geçen gün biriyle muhabbet ediyordu eşim açtı kapıyı bırlıkte gırdıler, komsumuzmuş:)

içi kötü insan görmek istediği gibi görür, eşime güveniyorum diyorsun ,ben olsam ıcımı karatacagıma dırekt esıme sorardım ve esını senden ıyı kımse tanımıyordur tepkisinden anlarsın zaten ama ben nedense hıslerımdede kuvvetlıyımdır hiç ama hiç ihtimal vermiyorum:))

mutlaka esınle konus ıcın ıcını yemesın, eşin guven verdıysede komsuna haddını bıldır bı dahada konusma yazık gunah degıl mı sıze?

bu komsular gercekten cok oluyor ama...
ben yeni evliyken bir komsum vardi, oda ben evlenmeden bi kac gün evel tasinmisti buraya...
biz bununla sonra tanistik basta iyi gibi geldi bana biraz samimi olduk...
fakat bu gitdikce benim morelimi bozmaya basladi neden?
sanki bizi takip altina almis gibi bunuda sonradan ALLAH kendisi fark etmden kendi agiziyla anlattirdi...
neymis efendim esim nekadar iyimis anneme yardim edermis, bahceyi temizlermis onun kocasi olsa ilgilenmezmis bile, zaten ilgisizdi, yok efendim bana el sallamadan ise gitmezmis (ise giderken hep camdan bakardim) bana bunu söylerken sok oldum hemen düzeltti sey dedi cocuklari okula gönderiyorum ya bende camdan bakarken gördüm, ki esim cocuklardan sonra cikiyordu ise... resmen takip altina almis bizi yaa...
birkeresinde esim ön bahcede is görüyordu bende annemin camindan baktim ve ne göreyim koskoca kadin ön taraftaki komsunun orada diger hatunlarla beraber, ama gözleri benim esimin üzerinde esim nereye gidiyorsa onun gözlerde o tarafta iyice sinirlendim la sen evlisin cocuklarin var ne kasiniyorsun aklima gelince hala sinirleniyorum...
ben sonra bununla alakayi kestimm gitmedim bana geldigi vakit musait degilim deyip kapiyida acmadim...
ve hamd olsun tasindilarda kurtuldum...

diyecegim su ki canim gercekten fesatlar cekemeyenler oluyor senin komsunda o tarz insanlardan olabilir, birak arsiz komsuyu benim kendi ailemin icinde öyle fesatlik cikarmaya calisanlar oldu yeterki esimle aramiz bozulsun diye ama hamd olsun ALLAH koruyor...
sen ama yine tetikte ol komsunun hareketlerini esinin tavirlarini takip altina al...
ama huzurunu bozma sakin sakin ol esinede herzamanki gibi davran...
insaALLAH komsunun dedigi gibi degildir...
ALLAH yardimcin olsun cümlemizide bu tip fesat insanlardan korusun...amin

Son düzenleme:
Bence komşular doğru söylemiştir bizim buralarda yazlık evler var ve
bir çok erkek hanımı olmayan kadınlarla gelmektedir sanaırım hanımlarına iş toplantısı deyip yalan söylüyorlar bunlar olduğu vakit benimde kulağıma geliyor veya görüyorum ki bu adamlarında durumları oldukça iyi
bir erkek o kadar yalnız kalmayı becermez kadar becerir ama

Bence komşular doğru söylemiştir bizim buralarda yazlık evler var ve
bir çok erkek hanımı olmayan kadınlarla gelmektedir sanaırım hanımlarına iş toplantısı deyip yalan söylüyorlar bunlar olduğu vakit benimde kulağıma geliyor veya görüyorum ki bu adamlarında durumları oldukça iyi
bir erkek o kadar yalnız kalmayı becermez ama kadın becerir ama

tabiki her erkek aldatır diye birsey yok ama ama çok uzun süre ayrı kalmanız bunu tetikleyebilir.erkeklerin doğası çok farklı.ben yeni evliyim.adet donemlerinde adam resmen çıldırıyor :)esim 5 güne bile çok diyor.. Allah uzun sure ayrı kalanların yardımcısı olsun.ozellikle erkek için cok zor.

söyleyen var demekki canım

komşular bu devirde gerçekten görseler bile söyleyemiyorlarken yalanını nasıl söylesinler canım benim kötü olmaktan korkarlar karışmak istemezler..
bence konu sahibi komşusundan dolayı oldukça şanslı

konu sahibinin komşusu iyi olabilir ama komşuyu suçlayan fazlaca arkadaş var
demekki komşusuna güvenen kadar güvenmeyende var

konu sahibinin komşusu iyi olabilir ama komşuyu suçlayan fazlaca arkadaş var
demekki komşusuna güvenen kadar güvenmeyende var

hiç kimse durduk yere böyle birşey söylemeye cesaret edemez bence o yüzden komşuya inanıyorum ben

İyi tartmak lazım, yalan demeyeyim de abartı olabilir. Çok meraklı bir çevrede oturuyorum, yeni taşındığım zamandı markete gittim ve dönüşte servisle geldim eve. Servis dediğimde küçük cady tipi bir araba beş kişi alıyor. Bir saat geçti eşim aradı, kim getirdi seni eve, kimin arabasıyla geldin dedi şok oldum Öyle kızarak sormadı, çevrede yeniyiz, ablanlar falan mı geldi misafirimiz mi var dedi. Marketin servisi ile geldim dedim ama çenem titriyor hırsımdan, onu hangi komşumun aradığını da biliyorum, bir tek onda var telefonu çünkü, çaldım kapıyı bir hırsla sonrası pek de hoş değil. Yani abartı ve görmek istediğini görmek olabiliyor. Kıskançlık da olabilir, eşini sorgulamadan önce iyi düşün

eğer 1 erkek ayrı kaldığınız ilk 1 ay sürede hiçbir şey yapmazsa sonraki zamanlarda da yapmazmış .
Not: bu bir bilimsel araştırma bir yerde okumuştum

dikkatli olmakta fayda var, eşinizi tanıyorsanız ve eşinizin mimiklerinden ya da hareketlerinden az çok yalan ya da doğru konuşup konuşmadığını anlarım diyorsanız direkt ona sorabilirsiniz. ama onun dışında bence komşunun lafıyla hareket etmeyin. o sadece kulağa bir küpe olsun.

Ilk duydugumda bende eve geldigi.de aynisini dusundum

öyle tuhaf şeyler duydum ki bu anlam da ben pek şaşırmadım. neden mi 1. erkekler uzun süre sadakatle yalnız kalmaz çok sağlam bir karakteri olmalı ki tutsun kendini
2. bunu söyleyen komşunun samimiyetine dikkat etmek gerek ya çok seviyor sizi tam anlamıyla nasıl anlatacağını bilemeden orta yerinden konuşmuş ya da sadece meraklı değil fesat da. siz hiç hasta ruhlu tipler bilir misiniz? sırf sizi huzursuz etmek için konuşan hayali olaylar üreten
3. sü şaka gibi gelmesin aman dikkat Allah korusun bu işi kocasıyla yapıp karısının durumdan ne derece haberdar olup olmadığı ölçmek isteyen bilirim. hem eve girip çıkar hemde kadının kocası ile aşk yaşar. çok korkunç durumlar bunlar lütfen sen önce eşini değerlendir. eşini en iyi tanıyan sensin ve kimseye asla eşinle ilgili ipucu verme asla! ne yaşıyor ve yaşamıyorsanız eşinle aranda kalsın arkadaşlar arasında bu eşleri yorumlama olayı o kadar vahim haller alıyor ki insan kedine inanamıyor . LÜtfen iki çocuğun varmış biraz daha ince düşünmelisin aldatılıyor musun ya da oyuna mı getiriliyorsun. eşini bu kadar yalnız bırakmak için ne derece geçerli bir sebebin var? soğukkkanlı olup izlemelisin heşeyi. bu konu hakında eğer komşuna detaylarla ilgili soru sorarsan kendini yıpratır o meraklı komşuna koz verir ve ilişikini rencide edersin. Sen sadece sakin olup izlemelisin gerçekler asla gizli kalmaz unutma !

Al buradan yak .
Bos kalinca aldatmasimi gerekiyor ?
Bu kadinda aldatsin o zaman 3 ayda .
Tovbeeeee

Benim arkadaşım eş tayinini ayarlayamadı ığdırdayız, eşi de ardahanda. Arkadaşım haftasonları gidiyo, komşular dedikodu çıkarmış adam eve kız atıyo diye. Eve atıyo dedikleri kişi de bizzat karısı yani arkadaşım

Yalan olduğunu sanmam .Kadin sizin aranizi bozucak eline ne gecicek ki..kiskanc bi tipte olsa sanmam yani bu konuda yalan soyleyecegini..

İnsanların çok saçma yargıları var. Bu yüzden ben olsam gözlerimi açardım ama komşuya da inanmazdım. Zaten direk "kocanı başkasıyla sevişirken görmüşler" dememiş. Gayet, "eve başka bir kadınla girerken görmüşler" demiş. Belki iş arkadaşı, belki senin arkadaşlarından birisi evinizde bir eşyasını unutmuş. Kocandan da rica etmiştir "gelip alabilir miyim?" diye. Dünyada o kadar fazla ihtimal var ki yani, direk aldatmaya yoruyoruz her şeyi. Eğer için rahat etmeyecekse bir arkadaşın da yorumlarda dediği gibi dinleme cihazı alıp koyabilirsin sen yokken.

bu bakış açısını çok doğru buluyorum. avukatlık yapıyorum ve seyrek de olsa boşanma davalarına bakıyorum. insanların neler yapabileceğine, bunca yıllık meslek hayatıma karşın ben bile inanamıyorum bazen.
öte yandan, bu tür durumlarda şüpheyi içinda barındırmaya uzun süre devam edersen, bir noktadan sonra söylenenler doğru olmasa bile eşine duyduğun öfke artacak ve iyi, güzel duygularını kemirip bitirecek. bu da evliliğin sonunu getirecek ve maalesef bu tür olaylardan sonra anlaşarak ayrılma, kırmadan ayrılma ve özellikle çocuklara zarar vermeden ayrılma gibi bir durum söz konusu olmuyor. öfkeyi körüklemeden bir çözüme ulaşmak gerek. bu nedenle; ne yapacağını bilemiyorum ama kendi içinde olayı büyütmeden bir sonuca ulaşman önemli bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…