Slm kizlar oncelikle 25 yasinda 5 senelik evliyim iki cocuk annesiyim yurtdisindan evlendim ve 6ayda bir giris cikis yapiorum 2 haftaligina almanyaya gidiyorum haliyle esimden ayri kaliyoruz dogumlarida orda yaptim esimle 3 ay ayri kaldik ona guveniyorum ama sonucta erkek milleti dun komsuya kahveye gittim ve bana dediki esinden eminmisin nie diye sordugumda geveledi yok bisi felan dedi sordm dediki kocani sen yokken bi kadinla apartmandan girerken gormusler soook oldm yapmaz bence ama erkek milleti bilmiyorum dedim ama evede getirmez zanetmem dedim ama bozuldum caktirmadan kim dedi dedim biri iste dedi solemedi kendi uydurdumu gercektenmi oyle birisi karistirmis olabilir dedi esimden beklemiyorum boyle bisi ama kafam karisti aklima gelip duruyor
Not
Esim ozel gunlerde hediye alir bana ve hep komsum sorar ne aldi felan filan baya merakli bisii durumuz ona gore daha iyi maddi yonden ve kendisi cok duskun maddiyata aramizimi acmak istiyor kocamlaa anlamadn
Siz ne diyorsunuzz ....
komşu yalan söylüyordur diyenlere soruyorum hangimiz gidip komşumuza böyle bir yalan söyleyebiliriz acaba?
söyleyen var demekki canım
komşular bu devirde gerçekten görseler bile söyleyemiyorlarken yalanını nasıl söylesinler canım benim kötü olmaktan korkarlar karışmak istemezler..
bence konu sahibi komşusundan dolayı oldukça şanslı
konu sahibinin komşusu iyi olabilir ama komşuyu suçlayan fazlaca arkadaş var
demekki komşusuna güvenen kadar güvenmeyende var
hiç kimse durduk yere böyle birşey söylemeye cesaret edemez bence o yüzden komşuya inanıyorum ben
Ilk duydugumda bende eve geldigi.de aynisini dusundum
Al buradan yak .aldatıyorsa da suç sende çünkü sen kocandan ayrı almanyaya gidiosun 2 hafta, 3 ay kalıyorsun yani adamı boş bırakıyorsun... madem gidiosun 2 hftadan fazla kalma ya da kocanla git...
ayrıca arkdaşların dediği igbi kocana belli etme takipte kal... seni görmşler vs vs dersen o zaman ortalık karışır seni bizde kurtaramayız.......
öyle tuhaf şeyler duydum ki bu anlam da ben pek şaşırmadım. neden mi 1. erkekler uzun süre sadakatle yalnız kalmaz çok sağlam bir karakteri olmalı ki tutsun kendini
2. bunu söyleyen komşunun samimiyetine dikkat etmek gerek ya çok seviyor sizi tam anlamıyla nasıl anlatacağını bilemeden orta yerinden konuşmuş ya da sadece meraklı değil fesat da. siz hiç hasta ruhlu tipler bilir misiniz? sırf sizi huzursuz etmek için konuşan hayali olaylar üreten
3. sü şaka gibi gelmesin aman dikkat Allah korusun bu işi kocasıyla yapıp karısının durumdan ne derece haberdar olup olmadığı ölçmek isteyen bilirim. hem eve girip çıkar hemde kadının kocası ile aşk yaşar. çok korkunç durumlar bunlar lütfen sen önce eşini değerlendir. eşini en iyi tanıyan sensin ve kimseye asla eşinle ilgili ipucu verme asla! ne yaşıyor ve yaşamıyorsanız eşinle aranda kalsın arkadaşlar arasında bu eşleri yorumlama olayı o kadar vahim haller alıyor ki insan kedine inanamıyor . LÜtfen iki çocuğun varmış biraz daha ince düşünmelisin aldatılıyor musun ya da oyuna mı getiriliyorsun. eşini bu kadar yalnız bırakmak için ne derece geçerli bir sebebin var? soğukkkanlı olup izlemelisin heşeyi. bu konu hakında eğer komşuna detaylarla ilgili soru sorarsan kendini yıpratır o meraklı komşuna koz verir ve ilişikini rencide edersin. Sen sadece sakin olup izlemelisin gerçekler asla gizli kalmaz unutma !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?