inanmak istemiyorum

bu çok büyük bir iddia..komşunuzun güvendiği birşeyler olmasa bu kadarına cesaret edemez diye düşünüyorum.. hem erkek milleti kimse kocamdan eminim yapmaz dememeli

aklım karıştı valla
komşu iftira atmış desek neden böyle birşey yapsın
ya çok kıskanç fesat ya da şizofren gibi falan olması gerek
e eşin yaptı desek neden evine getirsin millet görür diye korkmaz mı
dinleme cihazı+ takip arkadaşların dediği gibi
umarım öyle birşey yoktur akraba falandır...

erkeklerrrrrrrrrrrrrr her fırsatı değerlendirirler eşim dahil hiçbir erkeğe güvenmiyorum babamın bile kadınlarla msjlarını yakalamış biriyim herkez yapar babam yapmaz diyenlerdendim o bile yaptıktan sonra var sen düşün günahını alma ama takibe al insan kendine bile tam olarak güvenemezken eşinize çok fazla güveniyorum demeyin şaşar beşer inşallah komşunuz yalan söylüyodur bu şekilde dua edelim

Ozaman once tekrar komsumla bi ara konusim ya tam soyle yada tamamen susaydn icimde merak birakrin diyim sonra esimle konusim olmazmii

Komşunun kocanda gözü olabilir.

bende şimdi aynı şeyi yazacaktım bin türlü ihtimal geliyor insanın aklına hatta evliliğinizi kıskanıyorsa eve attığı kadın komşunuz bile olabilir.

çünkü bunu söylemek kolay değil ben şahsen eşin eve kadın attı diyemem kimseye insan 40 defa düşünür bunu sonucunda işin ucu ona kadar dokunur yani. allah korusun adam manyak çıkar sen karıma nasıl bunu söylersin diye çekip vurabilir duymadığımız şeyler değil bunlar

Ozaman once tekrar komsumla bi ara konusim ya tam soyle yada tamamen susaydn icimde merak birakrin diyim sonra esimle konusim olmazmii

eşin inkara gidebilir.önce komşunu ciddi bi sıkıştır kendimi görmüş başkasımı diye.sonrasında durumlara göre bakarsın

Son düzenleme:

ben kötü bişey sölemiyorum şunu demek istiyorum "komşusu görmüşler demiş yaa bende ona istinaden eğer bu doğruysa suç senindir demek istedim... ama tabiki yapmaması gerekir...

ha eğer doğru deilse, kii inş değildir o zaman sorun yok.. demekki kocası, karısı olmayınca meydanı boş bulup aldatmamış karısına çocuğuna sadık iyi adam derim o zaman...... "

adam aldatsa haklı da demiyorum çünkü bunu yapılmaması gerekir ne olursa olsun eşler yanımızda da olsa olmada da bu çok çirkin bişey hem kadın hem de erkek için.. ben taswip etmiyorum zaten... yanlış anlaşılmasın...

Aynen cnm ben olsam bende diyemezdim tekrar komsumla konusucam ve kimin soyledigini ogrenicem soylemese esimle oturup konusucaam sonrasinida kendi dudunsun

Ankara'da yaşayan bir arkadaşım var benim. Kendisi şehir dışına çıktığında evinin anahtarını erkek arkadaşına veriyordu kedisine yemeğini versin, çiçeklerini sulasın diye ve bir gün şehir dışından erken dönmüş. Bir de ne görsün erkek arkadaşı kendi yatağında başka bir kızla. Ki 10 senelik falan bir birliktelikti. Arkadaşımda çok güzel, sevgilisi de bir o kadar çirkin bir adamdı. Şok olmuş bizimki, çekmiş kapıyı çıkmış toparlanıp çıksınlar diye. Yani erkek için yer ve mekan farketmiyor.

Aynen cnm ben olsam bende diyemezdim tekrar komsumla konusucam ve kimin soyledigini ogrenicem soylemese esimle oturup konusucaam sonrasinida kendi dudunsun

en mantıklısı bu galiba cnm afedersin ama ortaya bir b.. attı açıklamasını da yapsın sen gözünle görmedin onun söylemesiyle haberin oldu bu durumdan şimdi seni adam akıllı bilgilendirsin. banane ben karışmam olaylarına girerse eşimle konuşacam kimden duydun derse kusura bakma ismini vericem ona da açıklama yaparsın dersin...

dinleme cihazı gibi bişi koyardım kesin her seferinde
bu tereddütle yaşamak çok can sıkıcı eve bazı ip uçları koyun bazı şeylerde iz bırakın bakalım yerleri değişecek mi ne bilim illa elle tutulur bişi varsa bulunur.

bilmiyorum ki... komşunla yakınlık dereceniz nedir?
kendimi koyuyorum senin yerine ve düşünüyorum...
ben komşumdan böyle bir şey duysam ve yakın arkadaş olsam, daha o dakika lafı ağzından alırdım.
yok, çok yakın değilsem, gidip bir daha konuşmazdım sanırım. (hele ki art niyetli olduğunu düşünüyorsam)
sonra kocama "laf arasında" söyler gibi konuyu çıtlatırdım. ilk tepkisine bakardım, ondan sonra doğrudan sorgulamaya geçerdim.
ben olsam sanırım böyle yapardım.

akrabalar birbirine iftira atıyorken komşu da atar valla.
keşke kadını söylerken sıkıştırsaydınız
ben olsam kesinlikle sıkıştırırdım ya ne bileyim ama ben eve kamera yerleştirmiştim zaten açar bakarım felan derdim

Tamam arkadaslar aynen dedigim gibi yapicam once komsuyu kenara cekicem sonrasinda da soylemese kusura bakma esime solicem aciklama yaparsn diceem

Burda okadar çok aldatma konusu okuyoruz ki, kk hanımları hemen kesin aldatmıştır gözüyle bakabilir.

''Kocanı apartmana bi kadınla girerken görmüşler'' ucu bucağı aaapaçık bir konu.

Bikere gören eminmiymiş o adamın eşin olduğundan bizzat yakınen mi görmüş yoksa camdan balkondan bakarken mi.
İnsanlarımız emin olmadan ortaya böyle şeyler atmaya çok meraklıdır, kaldıki insan emin olsa bile yuva yıkmamak için söylemez böyle bişeyi.

Benimde başıma geldi bundan 4-5 ay önce böyle bi dedikodu.

Eşim kendisi söyledi ''beni x semtte biriyle görmüşler(gördüğünü idda etmiş biri), sağda solda yayılırsa haberin olsun'' diye. Bunu ortaya atan kişide eşimin ailesinin çok samimi aile dostlarının evli barklı bi kızı bide aynı sokakta oturuyoruz.

Okadar sinirlendim ki ama eşim aldattı sandığımdan değil, böyle bi dedikoduyu nasıl çıkarabilir diye.

Ben ''benim eşim kesinlikle aldatmaz'' diyen türk kadınlarından değilim, düşer bi gaflete yapar mı yapar.

Ama bunu gidipte o x semtte uluorta yapacak hali yok bu 1.

İkinciside gördüğünü idda eden hatunda bi cafede oturuyor oturduğu yerden dışarda yoldan geçerken görüyor ne malum benim eşim olduğu... Ki benim eşimin bide ikizi var.

Velhasıl kelam sonra kız kendi kendine düzeltmeye çalıştı, ''ben x kişiye ......'yı(eşimi) gördük dedim, onlarda lafı çevirip böyle bişey söylemişler, bi yanlış anlaşılma oldu'' falan filan diye eşimi aramış izah etmiş olayı.

Yani tek şüphen kadının bu söylediğiyse bunun için kocanla huzurunu bozma.
Yapmaz diyip yabanada atma, gizlice araştır kendini tatmin edene kadar.

Ama kadının söylediği aldatıyo anlamınada gelmez.

Bu arada ben o gördüğünü idda eden kızın o sırada birlikte olduğu diğer arkadaşlardan birinin yanındada açtım konuyu, oda öyle bişey olmadığını sadece yoldan geçerken üstelik bu arkadaşın eşinin gördüğünü yani kendilerinin bizzat görmediğini yanındada başka bi erkek arkadaş olduğunu söyledi. Nasıl böyle bi dedikodu çıkarmış aklım almadı falan dedi.
Yani tamamn o salak hatunun boş boğazlığıydı bizim mevzu.

Son düzenleme:

bence böyle olmamalı...
sonuç olarak biri aynı yatağı paylaştığı sevdiği insan.. diğeri komşu.. yakından tanımadığı.. can dostu arkadaşı değilki..
eşini söyle bir şeyle itham ederse eşi bunu kendine yediremeyebilir.. bence sukuneti korumalısın.. komşuyu sıkıştırırmısın lafmı alırsın bilemem.. ama emin olmadan kesinlikle eşini suçlama.. gözün üzerinde olsun.. dinleme cihazı falan eve koyabilirsin..

edit

arkadaşın dediğinede katılıyorum..

Yani tek şüphen kadının bu söylediğiyse bunun için kocanla huzurunu bozma.
Yapmaz diyip yabanada atma, gizlice araştır kendini tatmin edene kadar.

Ama kadının söylediği aldatıyo anlamınada gelmez.

Son düzenleme:
Yorumlariniz icin cok tskler bi kac gun nette giremicem bu yuzden haftaya yine sizlerle olucam olanlari bildiricem umarim cevap yazsrsiniz

eşin inkara gidebilir.önce komşunu ciddi bi sıkıştır kendimi görmüş başkasımı diye.sonrasında durumlara göre bakarsın

bu eve aldıgı kadın komşu olmasın yani özellikle sana kocanın aldıklarını felan cok fazla soruyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…