bence burada esas olan, kime güven duymak istediğini belirlemek.
yazının alt metninde aslında kocana güvendiğini, öte yandan komşuna güvenemediğini anlıyorum ben.
bir de şahsen ben bir lafı yarım diyen, söylediğinin arkasında durmayan insanlara sinir olurum.
komşu doğru söylüyor olabilir, ama eğer böyle bir şeyi söyleyecek kadar samimiyet duyuyorsa ne zaman kimin gördüğünü de söyleyecek veya o kadar samimi değilse bi zahmet susacak, insanı şüphede bırakmayacak...
"kocandan emin misin" ne demek? bence gerçek bir arkadaş "kocan şunu yaptı" diye açıkça söyler. yalan söylüyordur muhakkak demiyorum, ama ya adam gibi söyleyeceğini söylesin, ya da sussun diyorum.
ve eğer ikisine de güvenemeyeceğin sonucuna ulaşırsan, kocanla konuşmanı tavsiye ederim. en azından kendini savunmaya hakkı var değil mi?
Komşunun kocanda gözü olabilir.
Ozaman once tekrar komsumla bi ara konusim ya tam soyle yada tamamen susaydn icimde merak birakrin diyim sonra esimle konusim olmazmii
yanlışmı yorumluyorum acaba..
bu nasıl bir zihriyettir...
konu sahibide ozaman almanyaya gidince aldatsın eşini..
madem kocasından ayrı kalıyor..
ayrıca biz burada bayanız.. bizim önce kendimize saygı duymamız lazım. .erkekler bizden üstün varlıklar değil.. kadınlar aldatması ne derece ayıp ise erkeklerinde öyledir..
bende şimdi aynı şeyi yazacaktım bin türlü ihtimal geliyor insanın aklına hatta evliliğinizi kıskanıyorsa eve attığı kadın komşunuz bile olabilir.
çünkü bunu söylemek kolay değil ben şahsen eşin eve kadın attı diyemem kimseye insan 40 defa düşünür bunu sonucunda işin ucu ona kadar dokunur yani. allah korusun adam manyak çıkar sen karıma nasıl bunu söylersin diye çekip vurabilir duymadığımız şeyler değil bunlar
Aynen cnm ben olsam bende diyemezdim tekrar komsumla konusucam ve kimin soyledigini ogrenicem soylemese esimle oturup konusucaam sonrasinida kendi dudunsun
Ozaman once tekrar komsumla bi ara konusim ya tam soyle yada tamamen susaydn icimde merak birakrin diyim sonra esimle konusim olmazmii
diğelimki yalan söyledi komşun.neden böyle bi yalan söyleme gerği duymuş olabilir??
Yerinde olsam ikisini yüzleştiririm...
Eşinin ve komşunun hal ve hareketlerinden zaten anlarsın.
Böyle bişeyle karşına gelen komşun olacaklarıda gözden çıkarmış olmalı...Veya eşin.
Bunun hafife alınacak bi durumu yok.
Yani tek şüphen kadının bu söylediğiyse bunun için kocanla huzurunu bozma.
Yapmaz diyip yabanada atma, gizlice araştır kendini tatmin edene kadar.
Ama kadının söylediği aldatıyo anlamınada gelmez.
eşin inkara gidebilir.önce komşunu ciddi bi sıkıştır kendimi görmüş başkasımı diye.sonrasında durumlara göre bakarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?