İnat eş

papatya39000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
204
287
103
Giresun
Arkadaşlar bu ara çok sık konu açıyorum ama bir dönüm noktasındayım. Düşüncelerinize ihtiyacım var. Eşimden boşanmalı mıyım bilmiyorum. Sorunlar şöyle herşeyi o billir hatalı olup özür dilediğini görmedim çok inat bir yapısı var. Hayatımızla ilgili kararları hep o veriyor kendimi bu şekilde değersiz hissediyorum. Bağırma huyu var. Bunun yanında iligisini sevgisini gösterir iyi olduğumuz zamanlar da iyiyiz yakın davranır sorunlarımı çözmeye çalışır. Kayınvalidemle sorun yaşadığımda anasına hak verir. Yaşım genç çocuğum yok ayrılıp yoluma mı baksam her erkek mi böyle bilmiyorum. Bu sorunlarımı anlattığımda bazıları basit görüyor. İşi iyi evine bakar çok evcimen ve sadık ama ben kendimi mutlu hissetmiyorum

Simdi ne yasadiginizi siz biliyorsunuz tabi, ama esinizi önce profesyonel yardim almaya ikna etmeye calissaniz gelir mi? Dediginiz gibi iyi zamanlariniz da var. Yok degismez diyorsaniz böyle ömür boyu devam etmek zorunda degilsiniz tabi

Ben olsam boşanırdım. Erkeklerin çoğu böyle, erkek işte, aldatmayan erkek yoktur tarzı konuşanları da hiç anlamıyorum. Neden bunu bize dayatirlar bilmiyorum ama yolun basindayken yolu ayirmak bence en mantiklisi neden siz eşinizden saygı gormeyesiniz ki? Birde derler aa dur daha yeni evlisiniz siz biraz ilerlesin evlilik o zaman gorucem sizi diyenler vardır 1 sene oldu çok şükür bir sorunumuz yok. Saygimiz aynı konusabiliyoruz anlayisliyiz. Daha kaç senem var bilmiyorum erkekleri tanimama 😅

Her erkek yapar diye birşey yok.

İyi zamanlarda her koca sevgisini gösterir. Mühim olan sinirlendiği an öfke kontrolü. Bağırıp çağırması kötü. Üstüne haklı da olsan haksız da olsan devamlı annesini tutan bir koca olması daha da kötü. Yaptığının farkına varmayip da özür dilememesi kötünün de kötüsü.

Hayat senin hayatın. Bu şekilde devam ederim mutlu da olabilirim dersen bosanmazsin.

Keza mutsuzsan ve sevgi saygini yitiriyorsan boşanmak cazip geliyorsa da bosanirsin.

Sonuçta ölümlü dünya, hayat kısa, kimsenin kalkmış poposunu indircem diye zaman harcamak bana göre değil.

Bağırma huyu var.
Oldum olasi agresif insanlardan hoslanmam.
Bana da esim sesini sürekli yükseltseydi ondan sogumaya baslardim.
Bir erkek kadin ruhundan anlamali.
Belki bir evlilik terapistine gitmek ise yarar, onun hatalarini anlamasini sagliyabilir.

S
Arkadaşlar bu ara çok sık konu açıyorum ama bir dönüm noktasındayım. Düşüncelerinize ihtiyacım var. Eşimden boşanmalı mıyım bilmiyorum. Sorunlar şöyle herşeyi o billir hatalı olup özür dilediğini görmedim çok inat bir yapısı var. Hayatımızla ilgili kararları hep o veriyor kendimi bu şekilde değersiz hissediyorum. Bağırma huyu var. Bunun yanında iligisini sevgisini gösterir iyi olduğumuz zamanlar da iyiyiz yakın davranır sorunlarımı çözmeye çalışır. Kayınvalidemle sorun yaşadığımda anasına hak verir. Yaşım genç çocuğum yok ayrılıp yoluma mı baksam her erkek mi böyle bilmiyorum. Bu sorunlarımı anlattığımda bazıları basit görüyor. İşi iyi evine bakar çok evcimen ve sadık ama ben kendimi mutlu hissetmiyorum
Siz Mutlu olmadıktan sonra evine bakmasının bir yararı yok ki

Dünya iyisi olsa da sen kendini mutlu hissetmiyorsan neye yarar.
Bunları eşine anlat.
Ben mutsuzum de.
Anlattıkların düzelecek seyler tabi bunu ancak eşin kendi isterse basarabilir.

Her erkek boyle degil.
Eve bakip aldatmayan erkegi ust duzey birsey saniyoruz artik, vay halimize... olmasi gerekenler bunlar zaten ekstra bi durum degil.
Evlilikte anlasma ve saygi yoksa bence o evlilik degil bambaska birseydir.

Ya bizim toplum olarak erkeklerden beklentimiz niye çok düşük.
Konudan bağımsız bunu sorguluyorum.
Biz insan olmayı başarabiliyosak onların yarım insan olmalarıyla niye yetiniyoruz.
Yaşadığım coğrafyadan soğudum ya iki yetişkinin arasında bu kadar fark olmamalı.
Bu kadar çifte standartls ilkel orta doğu kafasından çıkmamız zor

Bağırması konusunda konuştunuz mu?
Herşeye o karar veriyor demişsin.
Sen onun kararını kabul etmezsin ne diyor mesela?
Kendi kararında ısrar etsen ne yapar?
Çok mu pasif davranıyorsun acaba?
Hemen boşanmayı düşünmek bence doğru değil.

Back
X