İnat Yüzünden

yulin34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2018
1.069
527
123
Kızlar iyi geceler. Muhtemelen cümlelerim bozuk ve anlamsız olacak çünkü ağlasam mı ne yapsam kanım çekildi yine.
Ne zamandır yazmıyordum. Yine bir derdim var soluğu burda aldım.
Benle ilgilenen biri var. Beni gerçekten çok beğendiğini heyecanlandığını biliyorum. Hakkımda bir sürü şey araştırmış. Daha dün açıldı bana ama öncesinde zaten duymuştum böyle olduğunu. Yaklaşık 1,5 aydır falan tam tanışıyoruz. Bunun 6 ay önce ilişkisi bitmiş. 2 ay önce barışmak istemiş kız kabul etmemiş. Malesef uzun süreli ilişki bir de. Bu çocuk beni çok kıskanıyor sürekli konumuz başka bir çocuk itiraf etmeden önce de ima ediyordu hep. X kişisine sinir oluyorum diye. Karşıt olarak beni kıskandıracak diye başka birini önüme sundu. Bir kız arkadaş. Bu kız arkadaş da her dakika bunu çağırıyor her yere. Ben artık çıldırdım. Yeter istemiyorum dedm. X le görüşmezsen görüşmem dedi. Xle benim 1 aylık bir kursumuz var haftada bir gün 1 saat. İptal edemem dedim. Et ben sana yenisini bulurum dedi. Nasıl yapayım dedim. Sen bilirsin tek taraflı adil değil sen vazgeçmezsen ben de vazgeçmem o da benim arkadaşım dedi kız için tamam konuşmayalım diyorsan konuşmayalım numaramı sil tamam ben silmem görünce de selam veririm ben beklerim ama sen o kızla bir şey olmadığını anladığında çok geç olacak dedi. Ben bir şey demeyince geri adım atmayınca sana xle mutluluklar dedi . Peki dedim kapattık. Ya nolur akıl verin. Ne yapayım ben. Kıskandırmaya uğraşan o en son istediği oldu delirtti beni. Ama benim de diğer erkek arkadaşla asla görüşmemi istemiyor. Yine kaldım öylece ya. Hiç beceremiyorum bu işleri ben :KK43:

5 yil once durumuna benzer seyi yasadim benim iliskim de boyle basladi ama bizde geçmis hic acilmaz hele araya 3. Sahislar hic sokulmaz. En basta su kisiyle gorusmeni kesinlikle istemiyorum dedi benim yuzumden tartismislardi cunku esim cok rencide olmustu hakliydi, hic ikiletmedim arkadasligimi bitirdim. Gecmisi bosverin ucuncu sahislari aranizdan cikarin geleceginize odaklanin.

Hayır eskisi ile kıskandırmıyor. Benim çevremde bir arkadaş var erkek. Onun bana ilgisi olduğunu düşünüyor ve sürekli bana onunla görüştüğümde trip atıyordu. Sonra başka bir kızla takılıp bana karşı atak yapıp durdu. En son ben de patladım.

5 yil once durumuna benzer seyi yasadim benim iliskim de boyle basladi ama bizde geçmis hic acilmaz hele araya 3. Sahislar hic sokulmaz. En basta su kisiyle gorusmeni kesinlikle istemiyorum dedi benim yuzumden tartismislardi cunku esim cok rencide olmustu hakliydi, hic ikiletmedim arkadasligimi bitirdim. Gecmisi bosverin ucuncu sahislari aranizdan cikarin geleceginize odaklanin.
Ya çıkarırım ben de güvensem ama 6 ay önce dört yıllık ilişkisi bitmiş. 2 ay önce de barışmayı denemiş. Zaten o sebeple güvenemiyorum. O da bana eskisini unutamadım diye düşündüğü için güvenemiyor. Yoksa güvensem ben konuşmam diğer çocukla. Ama yanıma gelince napayım öbür arkadaşı kovayım mı. Anlamıyor ki.

Hayır eskisi ile kıskandırmıyor. Benim çevremde bir arkadaş var erkek. Onun bana ilgisi olduğunu düşünüyor ve sürekli bana onunla görüştüğümde trip atıyordu. Sonra başka bir kızla takılıp bana karşı atak yapıp durdu. En son ben de patladım.

Açıkçası başka bir kızı sizi kıskandırmak için kullanan adamdan size hayır gelmeyeceğini diye düşünüyorum

Açıkçası başka bir kızı sizi kıskandırmak için kullanan adamdan size hayır gelmeyeceğini diye düşünüyorum
Kızla arkadaşlar. Ama bana kızı anlatıp sinir etmeye uğraştı. Yani kızı kandırmıyor ya da öyle durum yok. Ama sürekli birlikte olmaları sinirimi bozuyor. Dayanamadım. Doğru diyorsunuz belki de.

Ya çıkarırım ben de güvensem ama 6 ay önce dört yıllık ilişkisi bitmiş. 2 ay önce de barışmayı denemiş. Zaten o sebeple güvenemiyorum. O da bana eskisini unutamadım diye düşündüğü için güvenemiyor. Yoksa güvensem ben konuşmam diğer çocukla. Ama yanıma gelince napayım öbür arkadaşı kovayım mı. Anlamıyor ki.
Bende de 4 yillik iliskisi yeni biteli 1 ay bile olamamisti. Yakin zamanda da kiz cogu kez mesaj atmisti. Tabi bende basta guvenemedim hersey gulluk gulistanlik baslamadi cok mesele yaptim bunu ama aştık.
Evet haklisin ben de tam anlamiyla guvenmeden arkadasligimi bitirmedim, bunu duzgun bi dille ifade edebilirsin, iliskimiz henuz cok yeni birbirimizi iyice bi taniyalim falan diyebilirsin.
Biten iliskisini sana yansitacagi olumsuz bi durum mu oldu da guvenemedin ? Acik mi verdi

Kızla arkadaşlar. Ama bana kızı anlatıp sinir etmeye uğraştı. Yani kızı kandırmıyor ya da öyle durum yok. Ama sürekli birlikte olmaları sinirimi bozuyor. Dayanamadım. Doğru diyorsunuz belki de.

Kızı açık kandırıyor demedim zaten. Ama herhangi bir şahısı sırf sizi rencide etmek için veya kızdırmak adına ortaya atıyorsa bu bana göre kullanmaktır. Bu karakterinin zayıflığını gösterir ancak. Heleki diger x kişi ile ilgili kendi kendine kurup duruyorsa

Bende de 4 yillik iliskisi yeni biteli 1 ay bile olamamisti. Yakin zamanda da kiz cogu kez mesaj atmisti. Tabi bende basta guvenemedim hersey gulluk gulistanlik baslamadi cok mesele yaptim bunu ama aştık.
Evet haklisin ben de tam anlamiyla guvenmeden arkadasligimi bitirmedim, bunu duzgun bi dille ifade edebilirsin, iliskimiz henuz cok yeni birbirimizi iyice bi taniyalim falan diyebilirsin.
Biten iliskisini sana yansitacagi olumsuz bi durum mu oldu da guvenemedin ? Acik mi verdi
Yok olmadı. O kişiden sonra ilk kez heyecanlandığını söylemiş arkadaşa. Ama daha benle düşünmeden hemen önce kızla buluşup barışmak istemesi beni düşündürüyor. Ben gelir gelmez mi bitti. Ki ben varken de başta karışıktı kafası. Arkadaşa göre. Daha doğrusu arkadaş ne ara unuttun daha dün eskisini diyordun ne oldu demiş. Yok seviyorum ama yulini görünce heyecanlanıyorum falan diyormuş yani tam unuttum da diyemiyordu o zaman. Şimdi de unutmadı belki. Belki de arkadaş ona laf etmesin diye seviyorum unutmadım dedi. Zaman geçsin diye bekledim o da anladı hatta sen akıllı kızsın her şeyin farkındasın sadece bekliyorsun doğru zamanı diyordu açılmadan önce. Benim kafam karışık değil netim ben diyor ama gel de güven.

Kızı açık kandırıyor demedim zaten. Ama herhangi bir şahısı sırf sizi rencide etmek için veya kızdırmak adına ortaya atıyorsa bu bana göre kullanmaktır. Bu karakterinin zayıflığını gösterir ancak. Heleki diger x kişi ile ilgili kendi kendine kurup duruyorsa
Evet yaptığı çok ergence zaten. Kaç kere kızdım bu yüzden ben de.

Yok olmadı. O kişiden sonra ilk kez heyecanlandığını söylemiş arkadaşa. Ama daha benle düşünmeden hemen önce kızla buluşup barışmak istemesi beni düşündürüyor. Ben gelir gelmez mi bitti. Ki ben varken de başta karışıktı kafası. Arkadaşa göre. Daha doğrusu arkadaş ne ara unuttun daha dün eskisini diyordun. Yok ama yulini görünce heyecanlanıyorum falan diyormuş yani tam unuttum da diyemiyordu o zaman. Şimdi de unutmadı belki. Zaman geçsin diye bekledim o da anladı hatta sen akıllı kızsın her şeyin farkındasın sadece bekliyorsun doğru zamanı diyordu açılmadan önce. Benim kafam karışık değil netim ben diyor ama gel de güven.
O kizla barismak istediginde seninle hic bir sekilde tanismiyorsa dedigi gibi olabilir. Zaten o kisiyi kafasindan atmasaydi senden etkilenip heycanlanip uzerine x kisisinden kiskanmazdi diye dusunuyorum.
Benim iliskmde de en basta esim cok uzak bikkin tuhaf davraniyordu, ustune gittim yeni iliskim bitti cok yorgunum demisti ben oracikta sonlandirdim kafandaki her neyse tamamen arınmadan bana gelme dedim kisa bir sure sonra geldi uzunca bi konusmadan sonra tamamen unuttuguna emin oldum. Simdi 4 aylik nikahliyiz yaza dugunumuz var.
Yani demem o ki hareketlerini iyice ölç tart gerekirse acik acik benim yaptigim gibi unuttun mu diye sor, tamamen kalbinde ben olduguma inanmak istiyorum de.

O kizla barismak istediginde seninle hic bir sekilde tanismiyorsa dedigi gibi olabilir. Zaten o kisiyi kafasindan atmasaydi senden etkilenip heycanlanip uzerine x kisisinden kiskanmazdi diye dusunuyorum.
Benim iliskmde de en basta esim cok uzak bikkin tuhaf davraniyordu, ustune gittim yeni iliskim bitti cok yorgunum demisti ben oracikta sonlandirdim kafandaki her neyse tamamen arınmadan bana gelme dedim kisa bir sure sonra geldi uzunca bi konusmadan sonra tamamen unuttuguna emin oldum. Simdi 4 aylik nikahliyiz yaza dugunumuz var.
Yani demem o ki hareketlerini iyice ölç tart gerekirse acik acik benim yaptigim gibi unuttun mu diye sor, tamamen kalbinde ben olduguma inanmak istiyorum de.
Canım valla moral oldun. Ama tek taraflı kısıtlama yapıyorsun bu haksızlık dedi. Konuşmayı kestik. Numaramı da sil çık git hayatımdan dedim konuşmanın başında. O da konuşma biterken bu numaramı silebilirsin ama ben silmeyeceğim beklerim sen anladığında çok geç olacak bu kızla bir şey olmadığını dedi. Bana sana x kişisi ile mutluluklar tamam görüşmeyelim dedi kapadık. Ben dönersem baskıyı arttıracak biliyorum. Bu süreçte belki o da emin olur süre geçmiş olur diye düşünüyorum bir yandan. Ama seninki gibi sonlansın da isterdim. Maşallah tebrik ediyorum inşallah çok mutlu olursunuz.

Beni daha önce görmüş hep beğeniyormuş ama tanışmıyorduk. Tüm olaylardan sonra aynı ortamda denk gelip tanıştık. Bana duygularını açtığında bence ses tonu gerçekti. Zaten yanımda heyecanladığı da çok belli. Sana adım atmam için tek bir adımın bile yok çekiniyorum dedi. Ben bir şey diyemedim hiç. Sana aşık mıyım bence değilim dedi ama benden tepki alamadığı için mi onu kestiremedim. Gerçi hemen aşığım diyenleri de gördük sonu hiç iyi gelmiyor onların da.

Canım valla moral oldun. Ama tek taraflı kısıtlama yapıyorsun bu haksızlık dedi. Konuşmayı kestik. Numaramı da sil çık git hayatımdan dedim konuşmanın başında. O da konuşma biterken bu numaramı silebilirsin ama ben silmeyeceğim beklerim sen anladığında çok geç olacak bu kızla bir şey olmadığını dedi. Bana sana x kişisi ile mutluluklar tamam görüşmeyelim dedi kapadık. Ben dönersem baskıyı arttıracak biliyorum. Bu süreçte belki o da emin olur süre geçmiş olur diye düşünüyorum bir yandan. Ama seninki gibi sonlansın da isterdim. Maşallah tebrik ediyorum inşallah çok mutlu olursunuz.
Sağol canim insallah senin icin de oyle olur. 🙏
Ama ben de cok sert konusurdum arama yazma git gibisinden ama hic saglikli bi iletisim degilmis onu anladm, yani konulari enine boyuna masaya yatirip sakin sakin konusun bence. Kafanizdaki soru isaretini beklentilerinizi ya da hosunuza gitmeyen durumlari, ikiniz de karsilikli konusun sonucta yetiskin insanlariz. Bosanan bir suru insan cocuklari oldugu halde yeni bi evlilige adim atiyorlar eski sevgili dedigin nedir ki.
Bir daha yazarsa gel bi sakin sakin iki yetiskin olarak konusalim de ve icinde ne varsa üslubunca icini dök, uzerine hala cocukca tavirlar sergilerse sen de ona davranirsin. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Sağol canim insallah senin icin de oyle olur. 🙏
Ama ben de cok sert konusurdum arama yazma git gibisinden ama hic saglikli bi iletisim degilmis onu anladm, yani konulari enine boyuna masaya yatirip sakin sakin konusun bence. Kafanizdaki soru isaretini beklentilerinizi ya da hosunuza gitmeyen durumlari, ikiniz de karsilikli konusun sonucta yetiskin insanlariz. Bosanan bir suru insan cocuklari oldugu halde yeni bi evlilige adim atiyorlar eski sevgili dedigin nedir ki.
Bir daha yazarsa gel bi sakin sakin iki yetiskin olarak konusalim de ve icinde ne varsa üslubunca icini dök, uzerine hala cocukca tavirlar sergilerse sen de ona davranirsin. Hakkinizda hayirlisi olsun.
Evet yazarsa sakinleşeceğim sanırım. Beni biraz da kız arkadaşlarım da gaza getirdi. Hep hatam bu zaten bir daha anlatmam deyip her şeyimi arkadaşlarıma anlatıyorum iyice sinirlenip çıkıyorum. İnşallah yazar yine ben üzüldüm çünkü. Çok teşekkür ediyorum gerçekten.

Back
X