İnat Yüzünden

Sen niye unutamadın canım eşinin bir davranışı oldu mu sana bunu hissettirecek ?
Evet gitsin başka yara bandı bulsun. Zaten kısmetimdeyse bir şekilde olur herhalde zaman da geçse. Keşke buluşmasaymışım en azından arkamdan benle buluştu diyemezdi. Neyse sağlık olsun bakalım neler olacak. Üzülmek istemiyorum bir kez daha.
Aynen bir kaç daha davranışı oldu ufak tefek gördüğüm şeyler de oldu beynime kazındı. Aynen genede sen ağırlığını koy karakterli bir adam sevdiği kadını asla kırıp üzmez.

Aynen bir kaç daha davranışı oldu ufak tefek gördüğüm şeyler de oldu beynime kazındı. Aynen genede sen ağırlığını koy karakterli bir adam sevdiği kadını asla kırıp üzmez.
Aynen öyle haklısın. Umarım sen de içindeki o hissi unutursun eşin sana unutturur. Şimdi olduğundan çok daha mutlu huzurlu olursun. Bakalım neler göreceğiz artık. İyi geceler canım.

Dengesizliği iyi beceriyor da olabilir. İlgisini gösterip çekince de bu etkiyi yaratmış olabilir. Keşke hepimiz yanılsak da iyi biri çıksa.
Şimdi toz pembe gelebilir ama iş ciddiye binip evlilik falan olursa bir ömür çok zor görünüyor yol yakınken dön sen en iyisi

Kızlar iyi geceler. Muhtemelen cümlelerim bozuk ve anlamsız olacak çünkü ağlasam mı ne yapsam kanım çekildi yine.
Ne zamandır yazmıyordum. Yine bir derdim var soluğu burda aldım.
Benle ilgilenen biri var. Beni gerçekten çok beğendiğini heyecanlandığını biliyorum. Hakkımda bir sürü şey araştırmış. Daha dün açıldı bana ama öncesinde zaten duymuştum böyle olduğunu. Yaklaşık 1,5 aydır falan tam tanışıyoruz. Bunun 6 ay önce ilişkisi bitmiş. 2 ay önce barışmak istemiş kız kabul etmemiş. Malesef uzun süreli ilişki bir de. Bu çocuk beni çok kıskanıyor sürekli konumuz başka bir çocuk itiraf etmeden önce de ima ediyordu hep. X kişisine sinir oluyorum diye. Karşıt olarak beni kıskandıracak diye başka birini önüme sundu. Bir kız arkadaş. Bu kız arkadaş da her dakika bunu çağırıyor her yere. Ben artık çıldırdım. Yeter istemiyorum dedm. X le görüşmezsen görüşmem dedi. Xle benim 1 aylık bir kursumuz var haftada bir gün 1 saat. İptal edemem dedim. Et ben sana yenisini bulurum dedi. Nasıl yapayım dedim. Sen bilirsin tek taraflı adil değil sen vazgeçmezsen ben de vazgeçmem o da benim arkadaşım dedi kız için tamam konuşmayalım diyorsan konuşmayalım numaramı sil tamam ben silmem görünce de selam veririm ben beklerim ama sen o kızla bir şey olmadığını anladığında çok geç olacak dedi. Ben bir şey demeyince geri adım atmayınca sana xle mutluluklar dedi . Peki dedim kapattık. Ya nolur akıl verin. Ne yapayım ben. Kıskandırmaya uğraşan o en son istediği oldu delirtti beni. Ama benim de diğer erkek arkadaşla asla görüşmemi istemiyor. Yine kaldım öylece ya. Hiç beceremiyorum bu işleri ben :KK43:
2 ay once eskiyla barsmak istemus cok boslukta . Sz neden smdiden bu kdr tavi, veriyosunz adam 2 ay once sevgilisyla barsmak istiyo szn iliski durumunuza bakin bnce bir gozden gecirin

Yazmayı unuttum ertesi gün beni aradı öyle mutsuz olduğunu söyledi. Bir daha öyle saçmalamayacağını söyledi. Baya ısrar etti. Barıştık. Şu an daha normal bir iletişim var.
Beni ilk gördüğünde çok etkilendiğini çok heyecanlandığını hatta saçma sapan davrandığını söyledi. Ha körkütük aşık mıyım bence değilim dedi.
Ama ben de karşıdakinin duyguları yoğun olmadan ilişkiye adım atamıyorum. Hangisi doğru olan karar veremiyorum. Sana aşığım diyeni de gördüm gerçi hayır gelmedi. Gerçekten aşık olanlar da bir şekilde benim kriterlerime uymadı.
Bunu zamana bıraktım. Acelemiz yok dedik. Ama iyi mi ettim sizce ne diyorsunuz?

Back
X