İnatçı koca? Eşit evlilik istiyorum

Benimki de bana sorar ama yine kendi bildigini yapar... bu konu benmde isime yarayacak gibi.

Bu erkekler neden sinirlenmeden mantikli bi sekilde konusamiyorlar? Ya da haksiz olduklarinda seslerini yukselterek bizi bastirmaya mi calisiyorlar?

Valla işine gelen insanlarla öylesine sakin öylesine munis konuşuyorlar ki ben babamın anneme ve bana olan tavrından sonra o hallerini gözümle görmesem inanmazdım. Buna şahit olduğumdan beri izin almadan, daha despotik davranışlarda bulunuyorum. 'Ben yaptım oldu' şeklinde. Bana da ses çıkaramıyor uzun zamandır. Annem resmen orta yolculuktan, hanımefendilikten kaybetmiş. Bu tip erkeklere diş göstermek gerek.

+1

Çok zor. Illaki anlaşmazlık çıkar hele de bizde.

Kesinlike ben de naifligime bağlıyorum bunu. Esime nasıl davranayim sizce anneniz ve babanizdan tecrubelisiniz ne de olsa.

Kesinlike ben de naifligime bağlıyorum bunu. Esime nasıl davranayim sizce anneniz ve babanizdan tecrubelisiniz ne de olsa.

Bir ömür boyu fikriniz zikriniz dikkate alınmasın istemiyorsanız kararlı ve inatçı olun. Sinmeyin. Sizin de istekleriniz olabileceğini ve kabul edilmesi gerektiğini hissetsin. Kibarlıkla, cazgırlık yapmadan, sindirmeden söz geçmez mesela babama. Yani kibarlık sökmez böyle tiplere. Çünkü zaten karşısındaki kadının isteklerine değer vermemeye meyilli bir de sessiz sakin tavrınızı görünce güç bende artık diye diktatörlüğünü ilan eder iyice.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…