Inatçı ve cahil kayınpeder

simonskitty

Her şey geçer, hayat kalır.
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2014
1.256
1.733
333
Merhba kk,
1 senedir esimin ailesiyle görüşmüyordum. Bir sürü olaylar olaylar.... en son kayınpeder kızımı dudağından öpmüş ve iyi bir kavga etmiştik. Sanki normal birşeymiş gibi savundu bana da demediğini bırakmamıştı. Neyse aradan epey süre geçti bir de başka mevzulardan dolayı esimin ailesinin yanına geldik. Şu an geldiğime çok pişmanım. Kızım su an 2 yasinda ve dedesine ayrı bir düşkün dedem dedem diye pesinde geziniyor. Dedesi de kızımı öpüp duruyor. Eşimin küçük bir kardeşi var 12 yaşında erkek. Kızım onu da çok seviyor ve oynuyor. Bugün kızım gitti amcasını dudağından öptü. Sonra da babasına bakti. Ben de ağızdan öpmüyoruz öyle bir şey yok diye sinirlendim kızı aldım odaya geçtim. Kızımın üstünden gözünü ayirmamam gerek dönene kadar. Zaten şapur supur opulmesine bile karşıyım. Dudaktan öpmek ne ya. Ben nasıl böyle bir ailenin içine düştüm... sizce ne yapmalıyım da bir daha böyle bir hadsizligi kendinde hak görmesin kp kişisi.

Son düzenleme:
Ay ne iğrenç bi hareket, eşiniz ne diyor bu duruma? Açık açık tepki gösterin çekinmeyin bence

Kayınpederiniz uyarınızdan sonra tekrarlamadıysa problem yok. Öpüp durması dudağından değil diye anlıyorum ben. 12 yaşındaki çocuk da öpmemiş zaten, kızınız öpmüş. Kızınızı insanları dudaklarıdan öpmenin hijyenik olmadığı yönünde eğitebilirsiniz.

Ama bence kesin çözüm az görüşmek. Özellikle yatılı kalmamak.

Haklisiniz kizim öptü ama amcası sonrasında kp ime döndü bakti. Kp nın tekrar öpmüş olabileceğını düşünüyorum. Görmedim tabi ama iyimserlik de etmek istemiyorum. Kızım daha çok küçük. Yanaktan öpülür diye söylüyorum ama henüz tam idrak edecek yasta değil malesef...

Kp bir daha öpmediyse..
Amca da öpmemiş kızınız öpmüş
Kızınızı eğitmelisiniz dudaktan öpülmez hastalık geçer..

Ayrıca kp de iğrençmiş dudaktan öpmek nedir ya eşin tepki vermiyor mu

Kızınıza birini öpmeden evvel izin alması gerektiğini ve kendisini öpmek istediklerinde de izin istemeleri gerektiğini anlatın. Dokunarak seven bir çocuk besbelli ama Allah korusun eğer böyle davranılıp alıştırılırsa çocuğunuz yabancı kişilerle de böyle davranabilir.Çok tehlikeli çünkü etraf çocuk istismarcısı kaynıyor.O yüzden bu şekilde alıştırmasınlar..

Eşinizin ailesiyle de siz konuşun anlatın,izin istemeden öperlerse başkalarına da bunu yapacağını ve başına bir şey gelebileceğini söyleyin. Siz söyleyemiyorsanız eşiniz söylesin.

Hadi öpücük tamam da dudaktan öpmek nedir? Çok yanlış buldum ve biraz da mide bulandırıcı.

Kp bir daha öpmediyse..
Amca da öpmemiş kızınız öpmüş
Kızınızı eğitmelisiniz dudaktan öpülmez hastalık geçer..
Haklisiniz zaten orda da herkesin içinde kızıma söyledim. Kızım dudaktan değil yanaktan öpülür hasta olursun dedim. Ama gelip kimseyi öyle dudağından öpmüyordu kızım. Buraya geldik ve onlardan öğrendi doe düşünüyorum.

Cok igrenc ya neden öpüyo ki dedesi yada amcası direk o an ordan degil burdan deseler ?
Bebim oglusta dudaktan öpuyodu buyudu ogrendi neyseki. Biz de benim hatamdi cocugu dudaktan öpup duruyodum o da bunu herkesle yapabilecegini düsunmustu.

Anladım. Sonradan yazmışsınız, yeni gördüm. 2 yaş çok küçük gerçekten. Bir insan bu konuda uyarıldığı halde öpüyorsa ben art niyet ararım. Ne olursa olsun gözünüzü üzerinden ayırmayın bence.

Herkezi uyarın eşinizde bir zahmet armut toplamasın da babasını kardeşini uyarsın

Yok yanağından öpüyor. Malesef ki çok uzak sehirlerde oturuyoruz. Mecburen yatılı kalıyoruz. Işte senede 1 kez falan gorusuyoruz

Kayinpederiniz bu şekilde çocuğunuzu öpmek istediğinde KP ile münakaşa etmiştiniz ve tatsızlıklar olmuştu. Konu acmistiniz diye hatirliyorum.Sonrasinda neler oldu?Eşiniz bu konuda ne tepki veriyor?(kayinpederin çocuğunuzu dudaktan öpmesi konusunda)

Kizinizi surekli uyarin
Dudaktan operse hasta olacagini soyleyin kesin bir dille
Asla dudaktan opulmez diye surekli uyarin

Kp ve amca da dudaktan operse onlari da sert bir dille uyarin cekinmeyin.
Napiyorsunuz dudaktan opmek de nedir?
Hic hoslanmiyorum
Bir daha yapmayin!! ..deyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…