inatçııı..

mutsuzkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2010
110
21
98
İstanbul
sevgilim çok inatçı inadına yeniliyor ve vazgecmıyor onu ınatlarından nasıl vazgeçiririm örnğn küstüğümüzde bir daha aslaaa diyor ve dediğini yapıyor ne yapmak lazım ınadından vazgecırmek için

yok yok bbence burcu kovaa =)))
başımda varda ordan biliyorum
hala çözüm bulamadım ben

sevgilinin burcu kecimi kaydirigubbakcemile3
isin zor valla....

kaydirigubbakcemile3

sen bundan ayrılmamışmıydın mutsuzkızohaoldumsmile

inat bir huydur. tedavisi yok şekerim. aklından çıkar bu düşünceyizemuszemus

isterse yapar istemezse yapmaz:hulya:

valla bu konuda hıc bı fıkır veremıcem :)
cunku bende tam bır ınatcıyımdır
berbat bı huy vaz gecmek ıcın herseyı denemedm ama olmuyo yaradılıs meselesı sanırım :))
onu oyle kabullenmekten baska caren yok sanırım :))))))))))))
hee sadece sunu soylım ınatcı bırının dedıgını tam tersını soyledıgın surece dahada ınatlasır ama onun dedıgıne tamam deyınce ınatdan vaz gecıp aslında sen haklısın senın dedıgın daha mantlık falan demeye baslar (sahsen ben oyeyımde :))))) nısanlımda alıstı ne desem tamam dıyo yuvarlanıp gıdıyoz :))))))

ınat yaptımı sende yapacaksın. O geri dönmğyorsa senin karakterini zayıflatıp söylediğinden geri dönmeni bekliyordur ve sende ne yazıkki benim gibi buna düşüyosundur ( ama son zamanlarda bende inatcı oldum ) Yapma kız. Gıcıklığınada olsa sende yapma.

benimki de çok inatçı ve kovaaa

ah bu kovalarrrr nuh derler peygamber demezler
aşkımdan gebersede bensiz çok acı çeksede çeker acısını ama onu göze alır onu yapabilcek derecede inattır kendisi ordan bildim şekerim

Ay inatçı adamla uğraşmak zor:) Benimkide inatçı..Arnavut inadı var kendinde:) Zati kendide arnavut..Bende inatçıyım..Bazen birbirimizin burnundan getiriyoruz..Sonra yine canım cicim sen haklıydın yok sen haklıydın falan:) Siniri ve inadı geçince başka bir adam oluyor..Napcez,böyle kabullenmekten başka:))

ya bir ayrılıp barışmaktan sıkılmıs her kavgada sebep bu sen huylarından vazgecmıosun dıonapcammm

Ya biz kızlarda rahat durmuyoruz..Bende her kavgamızda ayrılmakla tehtid ederdimm.Süreklilik kazanınca karşıdaki bıkmaya ve gidersen git demeye başlıyor..Bir seferinde dayanamadı ve "Eğer bir daha ayrılmakla tehtid edersen hayatından çıkıp gidicem ve bir daha izimi bile bulamıycaksın" dedi..Dediğinide kesinlikle yapar..Erkek arkadaşında bundan bıkmış belli kii..Beklemekten başka çare yok..Fırsatın varsa ona kendini anlat,bir daha aynı hataların tekrarlanmıyacağını...Seviyorsa döner zaten..İnatçı ve kararlıysa geri dönmesi zor olabilir..

Millete böyle söyleyerek hava atıyo canım. Hani ben bitirdim, ben istemediğğim için şuan olmuyor diye. Sende onun ekmeğine yağ sürüyorsun ama. Yakın çevrenize bahsetme ne halde olduğundan. Onlar nasıl sana gelip yetiştiriyorsa, aynısını gidip onada yetiştirirler. Yakın çevrenizden birisi bu konuyu açtığında ben gerekeni yaptım kendi istemedi kendisi bilir de geç yahu. Çok bi nimetten saymış kendisini. Vallahi sinirlendim.

hiç üstüne düşme....opuyorumnanaktan

senin sevginden emin nasıl olsa benden vazgecememez havalarında....

ilgini kes ,yakın arkadaşlarıylada bir süre görüşme,sorma onu ,ağırlığını koy..

. lmaz:seviyorsa zaten döner ,neden benle ilgilenmiyor bu kız diyerek bi yerleri

tutuşacak tabii biraz zamana ihtiyacın var....​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…