Benim herifte bole.. istemedigim arkadaslaryla goruse goruse sigaraya tekrar basladi birsuru sey daha.. arkadasini sole sana kim oldugunu soliim demis atalar.. o kdr dogruki korle yatanin sasi kalkmamak gibi bi luksu yok ne yazikki
Gebeliginlede ilgilidir duygusalliginin ama bu herifler bole.. ben esimi taniyamamisim herifin icinde varmis beni uyutmus diye dusunuyorum dogrusu..ne desem vazgecmiyor bu durumdan. Konustum olmadi kizdim olmadi kavga ettim olmadi disiligimi kullandim o bile olmadi.. en sonunda pesh ettim. Bosanacagim gunu iple cekiyorum suanda. Sebep sadece bu degil tabii.Yani içinde böyle birşey olmasa zaten bu kadar keyif almaz.
Beni adamın değiştiğine ikna etmeye çalışıyor. Neymiş adam eşini çocuklarını düşünüyor artık eskisi gibi boş işlerle uğraşmıyor. Son haftalarım resmen sinir sistemim bozuldu. Ota boka ağlamaya başladım.
Bende karışmıyorum ki biten bu insandan rahatsız oluyorum yoksa o kadar arkadaşı var birine bile karışmadım. Evet yoldan çıkarır diye korkuyorum ki zaten git gide çıkmaya başladı.bende olsam kimse arkadaslarıma müdahale edemez
Eşim istemiyor diye kimseden vazgeçmem
Eşin demek ki onla takılmayı seviyor
Adam yoldan çıkarır diye korkmuşsun bence
Size bir cinnet daha lazım
Sakin yapma su durumda.. cinnet geciriyo gibi yapsan bile bi sure sonra vucut beyin inandiriyo bu duruma hakket geciriyosun Allah korusun karninda bebegin.. sakinİşte o cinneti de ben geçirmek istemiyorum. Bugün o kadar sinirlenmeme rağmen kendimi sakinleştirdim. Resmen sağa sola saldırıp bütün eşyaları kırasım geldi ama onun yerine duşa girdim :)
Gebeliginlede ilgilidir duygusalliginin ama bu herifler bole.. ben esimi taniyamamisim herifin icinde varmis beni uyutmus diye dusunuyorum dogrusu..ne desem vazgecmiyor bu durumdan. Konustum olmadi kizdim olmadi kavga ettim olmadi disiligimi kullandim o bile olmadi.. en sonunda pesh ettim. Bosanacagim gunu iple cekiyorum suanda. Sebep sadece bu degil tabii.
Sorun hic arkadasi olmasin meselesi degil bende.. ama arkadaslari kotuye sevk ediyolar. Benimkininde icinde var demek.. al birinj vur otekine
Seninki sağlamsa kimse yoldan çıkaramaz zatenBende karışmıyorum ki biten bu insandan rahatsız oluyorum yoksa o kadar arkadaşı var birine bile karışmadım. Evet yoldan çıkarır diye korkuyorum ki zaten git gide çıkmaya başladı.
Anlattiklarinizi birebir yasadim ayrintilar bile ayni:) git gide daha sık olmaya daha gec olmaya baslar, o aramalar hayatimlar bir sure sonra sana mi sorcama gecmeden, onleminizi alin.Zira ben bu raddeye gelip cok buyuk kavga cikardim secimini yapmasini istedim
Tek yapman gereken sey bu arkdasla ipleri kopartmasi yok haftada bir ayda bir flnla olmuyor tamamen kesicek. Yoksa o dediginiz arkadastan beter olur
Seninki sağlamsa kimse yoldan çıkaramaz zaten
Sen eşine güvenmiyorsun bence
İki birayla kimseye birsey olmaz merak etme
Sakin yapma su durumda.. cinnet geciriyo gibi yapsan bile bi sure sonra vucut beyin inandiriyo bu duruma hakket geciriyosun Allah korusun karninda bebegin.. sakin
Aynen aynen bende epeyce ugrastim tatli dillede konustum kizdimda olmadi. Banada derdi o eski huylarimi birakti adam evli isinde gücünde. Ki karisinida tanirim adamda icki ot kari kiz disarda sabahlama ne ararsan.. baktim yalan soylemeler basladi bi saate gelirimler oldu 4-5 saat, valla ben evden kovdum cok sevgili vazgecemediigin arkadsina git dedim. Secim yapmak zorunda birak is daha kotu haller almadanBu akşam dedim zaten. Böyle devam edersen beni tutamazsın diye ki huyumu da biliyor doldum mu taşıyorum ve gözüm hiç birşey görmüyor.ya resmen adamı bana savunuyor şaka gibi resmen melek gibi gösteriyor. 4 sene öncesine gidiyorsun sen şuan o çok değişti bla bla bla.
Eee o zaman bırak gitsin içsin ne olcakEşime güvenmiyor olsam bütün gittiği yerlere karışır bütün arkadaşlarına karışırdım. Öyle bir durum söz konusu bile değil.
Aynen aynen bende epeyce ugrastim tatli dillede konustum kizdimda olmadi. Banada derdi o eski huylarimi birakti adam evli isinde gücünde. Ki karisinida tanirim adamda icki ot kari kiz disarda sabahlama ne ararsan.. baktim yalan soylemeler basladi bi saate gelirimler oldu 4-5 saat, valla ben evden kovdum cok sevgili vazgecemediigin arkadsina git dedim. Secim yapmak zorunda birak is daha kotu haller almadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?