İnatla anlamıyor!

Eee o zaman bırak gitsin içsin ne olcak
Akşam eve 7 de gelen bir tipten ne korkuyorsun

Ben mı anlatamıyorum? Mesele içmesi değil!! İstediği arkadaşıyla ki 20 ye yakın arkadaşı var istediğiyle oturup içsin. Bu insandan haz almıyorum!
İsterse 12 ye kadar otursun rahatsızlık duymuyorum (başka bir arkadaşı ile)
Anlatabildim mı?

Var canım olmasa zaten kimse değiştiremez.
Kadınız diye evliliğin her zıkkımını çekmek zorundaymışız gibi davranıyorlar ama ben katlanacak bir insan değilim. Cebimde 5 kr da olmasa çeker giderim öyle bir insanım. O yüzden o direttiği kadar diretsin devam ederse biter.

Adam görüşüyormuş işte
Biz ne yapalım kocana görüşme o adamla diyorum burdan belki beni dinlet
Bu konuları hiç anlamıyorum ben
Biz burdan ne diyelim ki
Adam arkadasını seviyor görüşüyor sen sevmiyorsun diye silmiyor
Silsin istiyorsun çünkü adam bir haltlar yiyor seninkininde yemesinden korkuyorsun
E bizde burdan görüşme cık cık diyelim o zaman başka türlü bir katkıda bulunamayız

Bana mesele gibi gelmedi ama,sen rahatsiz oluyormussun sonucta,onemli olan ailevi huzurunuz. Ben sanirim fazla rahat bir insanim bu konularda.
Bebis var kuzu,bence tartisinca sinirin bozulacaksa hic girisme o islere,birak nereye giderse gitsin

Ya güzelim bir katkıda bulunmak zorunda değilsin ki. Madem bu konulardan rahatsızsın girme mesela bu konulara. Söyleyeceğini söylediysen çık başka konuya gir mesela.
Bende sizin gibileri anlamıyorum ısrarla sinir bozmaya uğraşanlar.
Ben buraya konu açarken rahatlamak sakinleşmek için açıyorum,rahatsızlık duyan varsa okumasın dimi?

Bana mesele gibi gelmedi ama,sen rahatsiz oluyormussun sonucta,onemli olan ailevi huzurunuz. Ben sanirim fazla rahat bir insanim bu konularda.
Bebis var kuzu,bence tartisinca sinirin bozulacaksa hic girisme o islere,birak nereye giderse gitsin
Abla yaaaa :)))) hep diomda sendeki sinir sisteminden istiyommmm :)))

Jameya ,ben bunun beterini yakaldim. Adam hem karisini aldatan hemde dostunu benim herifin yanina getiren rahat biriydi. Ve sonra benim kocami 5 yildizli bir otelin spasina karilara elletmeye götürdü. Ve ben bunu ogrenince ne yaptim biliyormusun ?
Yer yerinden oynadi karisina bütün pisliklerini anlattim.

O masaja gitiklerini ögrendigim an evdeki silahi cikardim napacaksan kan beynime sıcradi, araya benimki girdi vallahi.

1 senem gittii. Ve bende gittim tontriko
Arkadasim gibi bosanmayi iple cekiyorum. Ömrümü yedi.

Ben de çok rahatımdır ama hamilelikten mı bilmiyorum son zamanlarda sinirleniyorum. Belki de o inat etti diye bende inat edip rahatsız oluyorum :))

Ben birseylerin zmnla biriktiginede inaniyorum. Ilk yaptigi zmnlar bu kdr gozume batmazdi..her gun gider mi bi insan? Ne halt isin var? Anlasma yapiyoruz haftada 2 kez uymuyor yalan soluyor..yapmiyoruz gene ayni.. en sonunda noluyor? Bos vermis bi kadin cikiyo ortaya.. benden uzak olsun bundan sonra

oha ya. Ben nişanlıyken bu adamın vukuatlarını yakaladım. O zamanlar dikkate almadım evlendiğimizin ilk iki haftasında birşeyler öğrendim yani eşime telefondan resim göndermiş yabancı bir kız vardı yanında. Sonradan eşim çocupun pavyondan bir arkadaşı olduğunu söyleyince ben eşine anlattım.(2 tane çocuğu var)
Sonra uzuun bir süre görüşmediler bikaç aydır tekrar başladı görüşmeye ama şimdi öyle bir durum yok gerçekten. Ben ama rahatsızım tabi. Huzursuz oluyorum haliyle.

İşte bende bu duruma gelmek istemiyorum. Boşveremem yani madem evliyiz dimi? Ben yapsam aynı şeyi boşverecek mı? Yada sen arkadaşlarınla her gün çıksan boşverecek mı?

Eşin bu arkadaşıyla görüşmeyi iş için bitiremiyor olabilir mi her ikiside kendi işini yapıyormuş birbirlerine müşteri bulma,gönderme huyları varsa şimdilik birşey demeyin derim.Hergün buluşmuyor anladığım kadarı ile o yüzden şimdilik birşey demeyin dedim eğer arada ticaret varsa.

Valla mı
Bende aynısını düşünüyorum
Bazıları cidden konu sahibini çıldırtmak istiyor konulara saçma sapan yorum yapıyor
Bak aynı şeyi düşünüyormuşuz
Neyse kocana söylede üzmesin seni hadi ağlama

Ayyyy şimdi sanki bana yapılmış gibi sinirlendim ya bir de hamilesin sen.. neyse. Ya o ya ben diyeceksin. Başka yolu yok.
Daha evli değilim herhalde bu gidişle evlenmem de, sonra insanlar neden evlilikten soğuyor, Allah Allah değil mi ?

Jameya Ciddi ciddi kavga etmisligimiz var cikma dedigim halde cikti..her gece tabii olmaz.. ki cocuklarimi birakip onun gibi vurdumduymaz olamam. Cocuk gece aglar kusar hastadir ararim kiza kiza getiririm o derece..biktim artik bu yuzden ugrasmiyorum istemiyorum gormek bile istemiyorum.

Eşin bu arkadaşıyla görüşmeyi iş için bitiremiyor olabilir mi her ikiside kendi işini yapıyormuş birbirlerine müşteri bulma,gönderme huyları varsa şimdilik birşey demeyin derim.

Birlikte iş yaptıkları da oluyor. Çünkü işleri birbirine bağlantılı.
Müşteri bulma değil de bir konuda gerektiği zaman işini güzel yaptığı için yardım alıyor. Parayla tabi.
O konuya hiç karışmam zaten. Ya arada olsa yine karışmam son zamanlarda sıklaştığından dolayı rahatsız oluyorum. Haftada bir mutlaka bu insanın konusu geçiyor sinirlerim tepeme çıkıyor.

Vallahi adami oyle bir paraladim ki bizim bulundugumuz semte spor salonu var rezil edicem seni dedim benimkinede onunda dukkani ver senide rezil rusva edicem dedim. Ikisinide yapacagimi bildiginden huyuma gittiler. Sonuc olarak gorusmuyorlar. Ama bende olan en ufak sey bile bitti artik..
Umarim sende bu duruma gelmesin.
Bebegini dusun. Sen mantikli insansin ustesinden gelirsin. Benim delledndigim gibi yapma.

İşte işin içine ticaret girdiği için eşinde görüşmeyi kesemiyor,tabi sen de haklısın.

Ya evlilikte türlü türlü huylar çıkıyor ortaya. Biz neysek oyuz da,bunlar bi tuhaf. 4 seneye girdik hala değişik huylar çıkıyor :)
Güzel yönleri de var ama. Evlenmicem diye düşünme. Tabi bu huzursuz bir olay ama sabahları ayağım yorganın dışındayken altına koyarken öpüp koyuyor :)
Bak şimdi yumuşadım :)))

Yavru kedim var ben gelince kaplan olur onunla yaşarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…