Eee o zaman bırak gitsin içsin ne olcak
Akşam eve 7 de gelen bir tipten ne korkuyorsun
Onda da o meyil var demek ki? Amannnn nedir bu kadınların çilesi ????
Kadın karnı burnunda uğraştığı şeye bak.
Ne hali varsa görsün.Kaazık kadar adam.Sonuçlarına katlansın o zaman.Sıkma canını.
Adam görüşüyormuş işteBen mı anlatamıyorum? Mesele içmesi değil!! İstediği arkadaşıyla ki 20 ye yakın arkadaşı var istediğiyle oturup içsin. Bu insandan haz almıyorum!
İsterse 12 ye kadar otursun rahatsızlık duymuyorum (başka bir arkadaşı ile)
Anlatabildim mı?
Adam görüşüyormuş işte
Biz ne yapalım kocana görüşme o adamla diyorum burdan belki beni dinlet
Bu konuları hiç anlamıyorum ben
Biz burdan ne diyelim ki
Adam arkadasını seviyor görüşüyor sen sevmiyorsun diye silmiyor
Silsin istiyorsun çünkü adam bir haltlar yiyor seninkininde yemesinden korkuyorsun
E bizde burdan görüşme cık cık diyelim o zaman başka türlü bir katkıda bulunamayız
Abla yaaaa :)))) hep diomda sendeki sinir sisteminden istiyommmm :)))Bana mesele gibi gelmedi ama,sen rahatsiz oluyormussun sonucta,onemli olan ailevi huzurunuz. Ben sanirim fazla rahat bir insanim bu konularda.
Bebis var kuzu,bence tartisinca sinirin bozulacaksa hic girisme o islere,birak nereye giderse gitsin
Bana mesele gibi gelmedi ama,sen rahatsiz oluyormussun sonucta,onemli olan ailevi huzurunuz. Ben sanirim fazla rahat bir insanim bu konularda.
Bebis var kuzu,bence tartisinca sinirin bozulacaksa hic girisme o islere,birak nereye giderse gitsin
Jameya ,ben bunun beterini yakaldim. Adam hem karisini aldatan hemde dostunu benim herifin yanina getiren rahat biriydi. Ve sonra benim kocami 5 yildizli bir otelin spasina karilara elletmeye götürdü. Ve ben bunu ogrenince ne yaptim biliyormusun ?
Yer yerinden oynadi karisina bütün pisliklerini anlattim.
O masaja gitiklerini ögrendigim an evdeki silahi cikardim napacaksan kan beynime sıcradi, araya benimki girdi vallahi.
1 senem gittii. Ve bende gittimtontriko
Arkadasim gibi bosanmayi iple cekiyorum. Ömrümü yedi.
Ben birseylerin zmnla biriktiginede inaniyorum. Ilk yaptigi zmnlar bu kdr gozume batmazdi..her gun gider mi bi insan? Ne halt isin var? Anlasma yapiyoruz haftada 2 kez uymuyor yalan soluyor..yapmiyoruz gene ayni.. en sonunda noluyor? Bos vermis bi kadin cikiyo ortaya.. benden uzak olsun bundan sonra
Eşin bu arkadaşıyla görüşmeyi iş için bitiremiyor olabilir mi her ikiside kendi işini yapıyormuş birbirlerine müşteri bulma,gönderme huyları varsa şimdilik birşey demeyin derim.Hergün buluşmuyor anladığım kadarı ile o yüzden şimdilik birşey demeyin dedim eğer arada ticaret varsa.eşimin bir arkadaşı var,bahsettim daha önce. Yine de bahsedeyim..
Hergün içen,içmenin afedersiniz b..unu çıkaran birisi. Yanyana geldiğimizde de ısrarları bitmiyor biraz daha,biraz daha diye diye sabah 3 4 leri bulur kalkmamız..
her neyse uzun zamandır ben bir araya gelmedim zaten haz almıyorum ama eşim inatla bu insanla görüşmeye bayılıyor. Üstelik benim rahatsız olduğumu bile bile,sanki inadına yapar gibi..
iş yerleri yakın,ikimizin de iş yeri kendimizin,bazen hafta içi eşimi çağırıyor ve 1 saat orurup içiyor eve geliyor.
Benim eşim içen bir insan değildi normalde,içse de ayda yılda 1.
Ama son zamanlarda bazen hafta içi bile bu şahıs çağırıyor diye gidiyor ve içiyor haliyle ortamları sürekli hazır olduğu için. Bugün beni aradı,biz biraz x le oturucaz dedi keyif on numara. Ya yine mı daha iki gün önce sen içmemiş miydin nerden çıktı diyince de ya 6 bucuk gibi gelicem dedi. Bak ısrarla rahatsız olduğumu bile bile gidip görüşüyosun sinirlerimi bozuyosun dedikçe alttan alıp canım hayatım diye konuşuyor.
Gitti ve meyhanede 5 bucuktan 7 ye kadar oturdu sonra eve geldi..
mesele gitmesi değil,eşimi çok rahat bırakırım. Mutlaka arkadaşlarıyla takılır çevresi de inanılmaz geniş,asla gittiği yerlere karışmadım,harcanan paraya karışmadım. Yani ilişkimizde ikimizin de özel bir hayatımızın olduğuna dair saygımız var. Mesele o arkadaş. Git gide ona benzemesi mesele. Sık sık az da olsa içmeye başlamış olması mesele. Ama ben anlatamıyorum. Daha önce de o kişinin bir sürü vukuatları oldu biz ilk evlendiğimiz yıl,adamın ne mal olduğunu öğrendim çok ciddi bir patlama yaşadım ve görüşmeyi uzun süre kesti. Ama 1 senedir yine görüşüyor ve git gide sıklaşıyor.
Bu olay boşanmaya kadar gidecek bu gidişle.
Bu konuda beni dinlemiyor resmen ben 7 de evdeyim diye geçiştirip durdu. Eşimle ilgili birtek bu sorunum var ve ben bunu çözemiyorum. Napiym rahat mı bırakiym tartışmak da istemiyorum sinirlerim bozulucak diye. Zaten saçma sapan tartışmaktan da nefret ederim. Sizce basit bir mevzu mu uzatmiyim mı?
Valla mıYa güzelim bir katkıda bulunmak zorunda değilsin ki. Madem bu konulardan rahatsızsın girme mesela bu konulara. Söyleyeceğini söylediysen çık başka konuya gir mesela.
Bende sizin gibileri anlamıyorum ısrarla sinir bozmaya uğraşanlar.
Ben buraya konu açarken rahatlamak sakinleşmek için açıyorum,rahatsızlık duyan varsa okumasın dimi?
Eşin bu arkadaşıyla görüşmeyi iş için bitiremiyor olabilir mi her ikiside kendi işini yapıyormuş birbirlerine müşteri bulma,gönderme huyları varsa şimdilik birşey demeyin derim.
oha ya. Ben nişanlıyken bu adamın vukuatlarını yakaladım. O zamanlar dikkate almadım evlendiğimizin ilk iki haftasında birşeyler öğrendim yani eşime telefondan resim göndermiş yabancı bir kız vardı yanında. Sonradan eşim çocupun pavyondan bir arkadaşı olduğunu söyleyince ben eşine anlattım.(2 tane çocuğu var)
Sonra uzuun bir süre görüşmediler bikaç aydır tekrar başladı görüşmeye ama şimdi öyle bir durum yok gerçekten. Ben ama rahatsızım tabi. Huzursuz oluyorum haliyle.
İşte işin içine ticaret girdiği için eşinde görüşmeyi kesemiyor,tabi sen de haklısın.Birlikte iş yaptıkları da oluyor. Çünkü işleri birbirine bağlantılı.
Müşteri bulma değil de bir konuda gerektiği zaman işini güzel yaptığı için yardım alıyor. Parayla tabi.
O konuya hiç karışmam zaten. Ya arada olsa yine karışmam son zamanlarda sıklaştığından dolayı rahatsız oluyorum. Haftada bir mutlaka bu insanın konusu geçiyor sinirlerim tepeme çıkıyor.
Ayyyy şimdi sanki bana yapılmış gibi sinirlendim yabir de hamilesin sen.. neyse. Ya o ya ben diyeceksin. Başka yolu yok.
Daha evli değilim herhalde bu gidişle evlenmem de, sonra insanlar neden evlilikten soğuyor, Allah Allah değil mi ?
Yavru kedim var ben gelince kaplan olur onunla yaşarımYa evlilikte türlü türlü huylar çıkıyor ortaya. Biz neysek oyuz da,bunlar bi tuhaf. 4 seneye girdik hala değişik huylar çıkıyor :)
Güzel yönleri de var ama. Evlenmicem diye düşünme. Tabi bu huzursuz bir olay ama sabahları ayağım yorganın dışındayken altına koyarken öpüp koyuyor :)
Bak şimdi yumuşadım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?