güzel annee,nasılsınız sen ve bebişin,koccaman öp teyzeleri içinMerhaba kızlar nasılsınız bakalım biz bebişle iyiyiz gece uyumuyor kızım sanırım gaz sıkıntısı var yorgunum yani şimdi uyuyodu girim dedi gene ağlamaya başladı
gizemcim inşallah yumoşların bebeğe dönüşür canım
Aylincim valla öle pek kimse kalmadı ama olsun yeteriz biz bize arada da girsek yine dert ortağı oluruz.
ben kaçtım gene kızlar bebiş ağlıyo öptüm sizi.
aylin test yapsana canım
d. kont. hapın ne zaman bitti
bu ay çalıştınız mı yoksa hap mı kullandın
:)) hani şu adını yazamadığımız (reklam olmasın diye) gebelik testlerini aldığımız site varyaaaa ooo gitti g :)
biz ev alınca benim önceki halılarım yerlere uymadı bende bunu beğendim ordan aldımm bakalım inş resimdeki gibidir gelince görücez :)
selamm fıstklarr
:roflol::roflol::roflol:koptumm delii,oldu, oğlan doğurucam biraz da bekletirim içerde:roflol:
:roflol: kız naptın göbişin şişer bunlarla ama içinde bebiş olmadan bile şişer
ben bayıldım, gg neki
heeee temam :) resimde çok güzel,öyledir inşallah, ama o halılar kabarıkya,kargoda biraz söndüğünden ilk gelince hayal kırıklığı olmasın, düzeliyo kabartınca
evet napayım çoştum buay :sm_cool::sm_cool:delikafadulden
beyzacım o halılardan memnun kalan olmadı ama bilemem marka marka degişebilir
asiyecim biz bıraktıgın gibiyiz valla ne olsun ...
ayşecim maşallah paşan büyümüş..
slm beyzaa nasılsın canım
halı güzel ama kullanışlı mı bilmiyorum
benim çok hoşuma gidiyo salona almayı düşünüyorum
bende ama şu borçlar bir hafiflese
sağlık versinde ödeyelim borçları
aylinn inş. kalırsın canım hamiş buaydan sonra
hap bittikten 2 -4 gün sonra adet olunuyo diye biliyorum
günaydın ayşemm nasılsın canım
bebiş nasıl büyüyo mu
gizem canım akşama kadar mı okuldasın
öleye kadar gel eğer evdeysen
aylinn canım nasılsın adet oldun muuu
beyzaam ben yumurtladım sanırım ateşin düştü ve bugün
ölçtüğümde yüksekti düne göre
hayırlısı artık gıtlama günlarimiz aşağı yukarı aynı kısa zaman aralıklarıyla
doğuracağız hatta sezeryen olursa aynı güne denk getirelim
adet günlerimiz yakın
aylin sende biraz geç doğur canım
bizde biraz erken doğurdukmu olur aylin sen erkek doğur canım
esra nerdersin canım hadi sende gel
seherim nasılsın canım sinemmm adaşımmm meleklerin nasıl umarım herşey yolundadır
inş. canım buay hep beraber hamiş kalacaz uğurlu diye adı çıkacak listemizin
Merhaba kızlar nasılsınız bakalım biz bebişle iyiyiz gece uyumuyor kızım sanırım gaz sıkıntısı var yorgunum yani şimdi uyuyodu girim dedi gene ağlamaya başladı
gizemcim inşallah yumoşların bebeğe dönüşür canım
Aylincim valla öle pek kimse kalmadı ama olsun yeteriz biz bize arada da girsek yine dert ortağı oluruz.
ben kaçtım gene kızlar bebiş ağlıyo öptüm sizi.
son dakika.....
kırmızılar yönetimi ele geçirmiştir. kist bulunup yok edilene kadar sıkı yönetim ilan edilmiştir kötükedihüso :roflol:
kızlar kistim gitmiş olur inşallah
çarşamba günü kontrole gidicem inşallah,dua edin olur mu
canımmm selam, çok sevindim, hadi inşallah tutacak da sen de hamişler kervanına katılcan, öptümselam kızlarrrr topik amacına yüzde doksan ulaştı ondan gerilere düştü galiba ikinci sayfada buldum topigi. umarım herkesler iyidir. bebeler de iyidir. sinemin ikizleri olmuş galiba. sinemcim allah analı babalı büyütsün. bahtusa asiş kızlar sizlerinde yavrularınız olmuş allah analı babalı büyütsün. beni de listeye yazmışsınız unutmamışsınız. madem öyle 25 mart yazın test tarihi. 13 martta üç tane embriyom transfer oldu. allah izin verirse bu kez güzel sonuç almayı ümit ediyorum inşallah. hepinizi öptümm çok. kendinize iyi bakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?