İnatla bir gün ANNE olacağım !

selam canlarim,
hastalara geçmis olsun iki cocuklulara allah yardim etsin doğan büyüyor aylinin ücüzlerde kocaman olmuslar masallah dünürüm enesde cok tatli ayni ablasina beziyor ama onun sarisini emelim senin canavarlarda kocaman olmus masallah mervecğiim seninkilerede bayiliyrum altin sarisi saçlari var nasilda benziyorlar
seher allah seninde yardimcin olsun bende 2. Istiyorum ama istemekle kaliyorm kocam istemiyo cünkü
batuhan iyi sükür oda kardes istiyo herkesin varmis kardesi :)

selammmm...
Kimse uğramaz oldu buralara ama ben arada bir de olsa girmeyi seviyorum... İlk göz ağrım topiğimize :)
Umarım herkes iyidir.. Esmam sen nerden görüyorsun Aylin'in üçüzleri Merve'nin Enes'i .... Yaaa söyle de bir ara resim koysunlar bizde görelim.. Özellikle Aylin'in üçüzleri çok merak ediyorum... Sinemin ikizlerini, Pınarın cadılarını daha aklıma gelmeyen birçok melek var biliyorum, keşke yeniden toplanabilsek...
bizde durumlar aynı..Sağlığımızda yerinde Allahımıza şükür... hepinizi öpüyoruz..............

Merhaba anneler, anne adayları ve benim gibi bebek özlemi çekenler.Ben çoook uzun zamandır buralara uğrayamıyordum.Sizleri hikayemden biraz bahsediyim 2 ay sonra evliliğimde 2. yılım dolacak.1 sene önce hashimato tiroidi teşhisi kondu ve aynı zamanda pko hastasıyım.28 yaşındayım ve artık anne olmak istiyorum.En son gittiğim kadın doğum doktoru hashimato hastalarının doğal yolla gebe kalmasının biraz zor olduğunu söyledi.Biz bir ay daha bekleyelim aşılama yada tüp bebek yollarına baş vuralım dedik.Sizlerden bir yardım rica ediyorum.Bebek sahibi olmak için 500 yasin okuyalım sana dedi çevremdeki insanlar.Herkes sadece bir defa okuyabiliyor.Allah rızası için sizlerdende yasin okuyabilcek arkadaşlar var mıdır? Okuyandanda okumayandanda allah razı olsun.Okuyabilecek arkadaşlar okurum diye belirtirlerse sevinirim. Allah bana ve benim gibi evlat özlemi çekenlere en yakın zamanda bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah.

ooff yazdım birsürü hepsi gitti küstüm yazmıyorum zaten kimselerde yok.
emelim aylin ve pınarı faceden dünürümü ve yakışıklı oğluyla güzel gelinimi instagramdan takip ediyorum

AYŞEMMM ajanlıkmı yapıyosun sen bende tam yazmaya girmiştim :) cumartesi doktora gittim keseyi gördük 15 gün sonra kalp atışı için gel dedi bakalım hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alayım pıtırcığımı

selam...
Aman Allahım Esmam demek hamilesin.. Çokkkk ama çokkkkk sevindim...Allahım tamamına erdirsin. sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhh..Sonunda Batu'ya da bir kardeş geliyor demek..Allah isteyen herkese nasip etsin... gelişmelerden haberdar edersen sevinirim.
merhabahayatt Allah seninde gönlüne göre versin.. Haşimato troidi bende de var. yalnız ilk defa senden duyuyorum normal yoldan hamile kalınmadığını. gerçi bende tüp bebek ile ikizlerime kavuştum ama, bizim sülalemizde özellikle de kızlarımızın hepsinde aynı hastalık var ama şükürler olsun ki hepsi de çocuk sahibi..umarım sende onlar kadar şanslı olursun...
kaçaklar nerelerdesiniz... herkes iyice boşladı burayı.. umarım hepiniz iyisinizdir... biz iyiyiz Allaha şükür. büyüyoruz işte.. hepinizi öpüyoruz..

emelim teşekkür ederim canım gecen hafta perşembe kalp atışını duydum miniğimin herşey yolunda dedi doktorumuzda. bugün 8+0 olduk :) bakalım bayram öncesi 1 kontrolüm daha var 3 haftadan felan gideceğim inşallah herşey yolunda gider ve alırım minikimi kucağıma

inşallah bi de güzel gözlü kızın olur şekerim allah kucağına almayı misler gibi koklamayı nasip etsin. çok sevindim kaaaaç zamandan sonra geldim buraya hiç aklımda yoktu demek içime doğmuş iyi mi? öptüm seni de herkesi de.

canım şebbom çok teşekkür ederim. darısı isteyen herkese olsun inşallah bir garibim biraz büyüseydi ufaklık hala tam inanamıyorum.

Canlar slm ben düşündüm ki whats olanlarla grup açalım ne dersiniz ona göre tek tek msj atayım

arkadasim merhaba benim gogus agrim bi on gun once basladi adet agrisi diyr dusunuyorum su bi kac gundurde karnimda cok olmayan bi agri var gobegimin alti arada gobegimin tam ortasida agiriyor cok hafif sari lekelenmeler goruyorum camasirimda gebe olma ihtimalim nedir yardim edermisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…