selam kızlarrrr topik amacına yüzde doksan ulaştı ondan gerilere düştü galiba ikinci sayfada buldum topigi. umarım herkesler iyidir. bebeler de iyidir. sinemin ikizleri olmuş galiba. sinemcim allah analı babalı büyütsün. bahtusa asiş kızlar sizlerinde yavrularınız olmuş allah analı babalı büyütsün. beni de listeye yazmışsınız unutmamışsınız. madem öyle 25 mart yazın test tarihi. 13 martta üç tane embriyom transfer oldu. allah izin verirse bu kez güzel sonuç almayı ümit ediyorum inşallah. hepinizi öptümm çok. kendinize iyi bakın.
arkadaşlar keçi boynuzu pekmezini şiddetle tavsiye ediyorum.böyle bir şey yok ya.:))
canım yumurtaları mı geliştiriyo?sinemcim merhaba nasılsın?çalışmalar nasıl gidiyor.biz dün itibariyle bitirdik çalışmaları...çarşamba günü doktora gittim.yumurtam 19 cm di perşembe cuma çatlar dedi.o günlerde ilişki önerdi..dün tekrar gittim doktora çatlamış dedi.muhtemelende cuma çatlamış dedi.dün için tekrar deneyin dedi..keçi boynuzu pekmezi sayesinde:))tekrar deneyebildik..artık bekleyeceğiz bakalım...Allahım herşeyin hayırlısını versin.günü tutturduk gerisi Allaha kaldı..Mevlam görelim ne eyler..neylerse güzel eyler..
sağol canım,inşallahbeyzacım kullanış bakımından üztüne basınca sonuyormuş süpürgeye silmeye gelmiyormuş bende almayı düşünmüştüm komşularım memnun kalmayınca başka türlü aldım ..
şebnemcim hadi inşallah bebeklerin gelir canım..
aylincim sende güzel haberlerle gelirsin inşallah..
gizem demek yumurtan çatlamış hadi gözün aydın...
sinemcim sen naptın eşin geldimi
canımmm selam, çok sevindim, hadi inşallah tutacak da sen de hamişler kervanına katılcan, öptüm
5.gün 36,8
6.gün 36,8 çalışma
7.gün 36,6
8.gün 36.6 çalışma
9.gün 36.5 çalışma
10.gün ölçmedim akşam sabaha kadar kasık ağrısı
11.gün ölçmedim çalışma sabah uzayan akıntı akşam çalışma
12.gün 36.2
13.gün 36.4 çalışma :hulya:
14.gün 36.4
15.gün 36.4 çalışma olacak:hulya:
16.gün
17.gün
18.gün
19.gün
20.gün
21.gün
22.gün
23.gün
24.gün
25.gün
kızlar ateşim böyle gidiyooo
şeboom hayırlısı olsun canım listeye eklerim seni
inş.
o günlarde hepimiz güzel haberleri vereceğiz
inşallah herkesi takip edeceğim allah herkese rastgetirsin.inşalah canım.bu ay patlama olacak inşallahh....hemen hemen aynı tarihlerde yazacağız burdan...
saol canım hepimizin inşallah.beyzacım kullanış bakımından üztüne basınca sonuyormuş süpürgeye silmeye gelmiyormuş bende almayı düşünmüştüm komşularım memnun kalmayınca başka türlü aldım ..
canım yumurtaları mı geliştiriyo?
hadi ben senden ümitlendimm,,ayy inşallah
sağol canım,inşallah
beyzacım kullanış bakımından üztüne basınca sonuyormuş süpürgeye silmeye gelmiyormuş bende almayı düşünmüştüm komşularım memnun kalmayınca başka türlü aldım ..
selam kızlarrrr topik amacına yüzde doksan ulaştı ondan gerilere düştü galiba ikinci sayfada buldum topigi. umarım herkesler iyidir. bebeler de iyidir. sinemin ikizleri olmuş galiba. sinemcim allah analı babalı büyütsün. bahtusa asiş kızlar sizlerinde yavrularınız olmuş allah analı babalı büyütsün. beni de listeye yazmışsınız unutmamışsınız. madem öyle 25 mart yazın test tarihi. 13 martta üç tane embriyom transfer oldu. allah izin verirse bu kez güzel sonuç almayı ümit ediyorum inşallah. hepinizi öptümm çok. kendinize iyi bakın.
kızlar
size rüyamı anlatim hayırdır inş.
bebeğim mi olmuş ne erken doğum olmuş bende ona süt sağıcam göğüslerimi
sıkıyorum süt sağmaya çalışıyorum birkaç damla çıkıyooo
yorumlayın kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?