İnatla bir gün ANNE olacağım !

ay güldürdün aylin beni sırnaşık şey allahta seni güldürsün
ilişkiyi diyorum kız 1 hafta kala girmek yasak bebek yerleşme aşamasındaya sengözlerimebaksanab

evet canım annem yapıyo ben hazıra konuyorum allahım ailemizi başımızdan eksik etmesin

mervişşş nisa nasıl canım

beyzaam nasılsın canım leken geliyo mu daha
test yapsana bi

iyiyim sagol mervecim dün yumurtladım çalışıyorum işte :roflol:
ikinci ikizlerde geldi desene hadi hayırlısyla kurtulmuş allah uzun saglıklı ömürler versin emelcim...

emel allah analı babalı büyütsün sinemden haber alan var mı
adaşım doğuma gidiyorum dedi bir daha ses çıkmadı

ayyy şebooo listennin başında ben sonrada sen ve beyza varsınız az kaldı
bakalım hayırlısı olsun
beyzam inş. bebğin yerleşme kanamasıdır canım daha çnce hiç böyle olmuşmuydu

bilmiyorum canım ya pek de öyle değil zaten bu ay fazla çalışamadım havalar çok soğuk sonra üşütüp hasta oluyorum

kaçmaz eminim :)))

aaaa bak pekmez de yiyorum ben bir-iki kaşık sabahları,ondan mı yoksaaklinialirimsmile

beyza yerleşme kanaması olabilir bence:lepi: inşallah canım yaa

yok canım yaa zaten biraz önce baktım sanki sökmeye çalışır gibi bi hali var kahverengi toprak gibi geçen sene de tam bu ay da böyle olmuştu dr gitmiştim kist var deyip 1 ay doğum k hapı kullandırmıştı bakalım bu ay gidip bakıcam bi arkadaşı bekliyorum bende gelsin onunla beraber gidicem

bazende karnım ağrıyo ama çok fazla değil
yok kız her ay şişer benimkiler adetten yaklaşık 8-9 gün önce başlar şişmeye
100 oldu 95 ti resmen taşıyamıyorum

hey maşallah benimki anca 75 yapar :)

hayırlısı inş bebeton gelir

ya ben hala alıntı yapamıyorum
alıntı yapma özürlüyümmmmmmmmmmm

canım MQ ya basıyosun hangi mesajlara alıntı yapmak istiyosan en son seçtiğine de alıntı yap diyosun hepsi geliyo sayfaya şu [/QUOTE] yazı varya bunların arasına da kimlere ne yazmak istiyosan onların altına yazıyosun :) işte böyle yaparsın sen

süper yaa kuru topraklarda hasat mı olurmuş :)

ohh çok şükür az kalmış canım inş eksiklerin kısa zamanda tamamlanır rahatça evinde oturursun kız ben sana diyorum bak senin bebe mutfağı bekliyo :)

evet sinem sabitlenmesi süper ama songüne kadar değişebilir arada endiişelenme önemli olan o songünkü ateş inş hep yüksek kalsın.

feyzacım çok şükür iyim diyeyim doğumdan sora olan gastiritim dahada arttı mide bulantıları yaşıyorum arada onun dışında günler nası geçio anlamıyorum nisacıkla

sen nasılsın canım

aman iyi ol mervecim dikkat et kendine ..
neyse hayırlısı olsun beyzacım ben çıkıyorum kızlar herkeze iyi akşamlar..

CADIARZUbilmiyorumkismile:kedi::roflol::roflol::lepi:

niye feyza anlamadım benbilmiyorumkismile

oyy yakışıklıyı yerim ben,çok şükür
resim koyayım dedimm olmadıı sonra yine denerim canımm öptük seni teyzesiiiiiopuyorumnanaktan

hayırlı olsun sinem, bebişine mamalar hazırla yeni mutfağında inşallah :ecrin_bebek:
aminnnnnnnn inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
saol teyzesiiii:1hug:
ee yeğenimiz nasıll sen nasılsın canımm yeğenler çoğalıyor bu arada inşallah daha da çoğalacak Allahın izniyleeee
aç kapa artemaaaaa yı diyorsun dimiiiiiii eebiz eskidik bunlar yeni nesilll tabiki bizi aşacakkk dur bakalım daha neler duyacazzz:roflol::roflol:

emel allah analı babalı büyütsün sinemden haber alan var mı
adaşım doğuma gidiyorum dedi bir daha ses çıkmadı
evet yaa görüşen varsa tellerini versin merak ettim ikisinideee

ay hemde nası ayşe kız senin formüllleri söle kızlara sabahın köründe yaptıklarınıkaydirigubbakcemile3
ben unuttum ya nası bişi kızlar tadını çıkarın şaka bi yana cidden bebe olunca kendini bile unutuo insan.

nolsun ayşecim bizimkini büyütmeye çalışıyorum çok şükür iyi kız ne çabuk 8 aylık oldunuz hey maşallahh darısı başımıza

canlarımm hepinizi çok öpüyorum bol bebişler diliyorummmmmmmmmmm iyi çalışmalar opuyorumnanaktan

merveeee ya tam yazıcam zil çaldı, yetişemedim mi nasılsın fıstık kızın nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…