hepsi senin mi yavrumm:jeyyar:naniknanik
valla ya :)
evet benim canım zemuszemus boy pos anca allahım
vermiş herşeyi hiç esirgememiş benden aklinialirimsmile
maşallah boy 1,81 klio 70 diyelim buara aldım sanırım ama tartılmadım
bu boyada o memeler az bile
ayşeeeeeeee nasılsın bebişin nasıl oldu canım
ya ben hala alıntı yapamıyorum
alıntı yapma özürlüyümmmmmmmmmmm
GÜÜNAYYDIINN KIZLAR
nasılsınız bugün?
ayşem herkes öyle söylüyo,doktorla konuşcam haftaya. aynı doktora giden bi arkadaşla tanıştım burda,onda da kist olmuştu,o da doğm kontr.hapı kullandı ve ikimiz de kurtulduk kistten şükür, o benden 3 yaş küçük ve 7 ay denemişler olmayınca dr.a gitmişler, bende biliyosun bir yıl oldu deneme, ona da rahim filmi şimdi çekmicem, yıpratmaya gerek yok, 3-4 ay daha deneyin olmazsa gelin yumurta takibiyle başlayalım demiş.. özel bi kadın sağlığı merkezi,tüp bebek merkezi aynı zamanda...eşimle de konuştum,doktoruna güven diyo ama ben en azından sormayı düşünüyorum neden rahim filmi çekmediğini...
beyza bu kahverengiler daha önce oldu mu sende??
feyzacım eden tıkanıyo bu kanallar,enfeksiyondan, endometriozisden falan snırım di mi? sen kendinde sebebini biliyo ya da tahmin edebiliyo musun?
çalışmalar tam gaz gülüm o zaman:lepi:
çevreye evet söylememek lazım 3 aylığa kadar ama aileme dayanabilir miyim bilmiyorum,olara sölerim sanırım
tatlım adetim bitmedi daha, aslında bitti de adet süre 7 gündüya,onu tamamlamam lazım..
sağol canım,hepimizin hayırlı cumaları olsunn..
önümüzdeki maçlar haa:roflol: hyarlı babayla havuçlu annede diyo ya "kazım hani geçen gece çift kale maç yaptıydıkya, sen frikiği doksana atmışsın kazım" :roflol:
ya şu kahverengi bi geliyo bi gelmiyo anlamadım bide çok açık renk ?
feyzaam çalışmaları sıkı tut canım hazır yumoşunda çatlamışkenn
evet canım
aylinim böylede yapmazsan zaman geçmiyo yaaa
pekmezi içmeyi kesmedim ama çalışmalara ara verecez
topu taca attık
adetime 5 gün kaldı kızlarr yaaa laelaelaelaelae
memelerim şişti kocaman oldu
adet belirtileri başladı anlicanız
başka da belirtim yok
daha 5 gün var bakalım salı akşam çarş. sabahı merasim töreniyle
karşılarım 9 ay uğramasa ne var yaa dimi aylin
feyzaaa nerdesin ya beyzam akıntın ne alemde canım geliyo mu hala
ay bir deneyim alıntı yaptan deniyorum şimdii
bir iki üç ateşşşşşsempatiksalakcinni
valla aylincim bilmiyorum ki neden tıkanıyor yediklerimizden içtiklerimizden olabilir
geçnçkene üşütmelerden gelen şeylerdende olabilir...
dogum kontrolle korunmuştum ondanda olabilir diye tahmin ediyorum
sadece bunlar fikir yani..
evet tam gaz 3 gün devam:hulya:kaydirigubbakcemile3
beyzacım üstüne görme tatlım hadi inşallah öyledir:Saruboceq:
tabi canım kaçırırmıyım hiçsempatiksalakcinni:roflol::roflol:
zaten adetine 1 hafta ilişkiye girmek yasak kızlar ona göre güzel gidiyor ateşin hadi hayırlısı sinemcim belirtilere takılma..
geldim canım duamı yaptım evimi temizledim yemegimide yaptım zemuszemus
artık koçişi bekliyomaklinialirimsmile
yapmışsın işte sinemcim..
amaninn yakalandımmmmmbilmiyorumkismile
zeytinim oğluşu uyuttumm kahvaltı ederkene(eh bir hayırlısıyla çoluk çocuğa karısın inşallah da ben de görem sizi kaçta edeceksiniz kahvaltıyııı alt aç cukcuk etrafı topla kahvaltısı tekrar altını değiş uyut vs derkennn saati 3 yaptık yaaaadelikafadulden)bir size bakayım dedimmmopuyorumnanaktanoğluş iyi çokk şükür ama doktor pteside yokmuşş eşim başka doktora randevu aldırdı ama sanmam bakmazlar yaa boşuna aldık yanii neyse iyi olsunda varsın kontrolü geç olsunnnn
dün patlamış mısır bugün muslukk ee benmi çok geri kaldım sizmi çok hızlı ilerliyorsunuzz neymiş bakalım şu muslukkkCADIARZU
cumanız mübarek dualarınız kabul olsunn göbişler bebiş dolsun evler bebiş sesiyle şenlensinn Allah hepinizin gönlündekini hayırlısıyla biran önce nasip etsin inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
heee sen napıyordun kiiiCADIARZUay MQ ye basıp sonrada alıntı yap mı diyozzzz
opuyorumnanaktanzemuszemuskaydirigubbakcemile5feyzaa ayşee aylin burdasınız oh kalabalık olduk nihayet
lilimu hoşgeldin topiğee
geldim canım duamı yaptım evimi temizledim yemegimide yaptım zemuszemus
artık koçişi bekliyomaklinialirimsmile
niye feyza anlamadım benbilmiyorumkismilezaten adetine 1 hafta ilişkiye girmek yasak kızlar ona göre güzel gidiyor ateşin hadi hayırlısı sinemcim belirtilere takılma..
.
oyy yakışıklıyı yerim ben,çok şüküramaninn yakalandımmmmmbilmiyorumkismile
zeytinim oğluşu uyuttumm kahvaltı ederkene(eh bir hayırlısıyla çoluk çocuğa karısın inşallah da ben de görem sizi kaçta edeceksiniz kahvaltıyııı alt aç cukcuk etrafı topla kahvaltısı tekrar altını değiş uyut vs derkennn saati 3 yaptık yaaaadelikafadulden)bir size bakayım dedimmmopuyorumnanaktanoğluş iyi çokk şükür ama doktor pteside yokmuşş eşim başka doktora randevu aldırdı ama sanmam bakmazlar yaa boşuna aldık yanii neyse iyi olsunda varsın kontrolü geç olsunnnn
dün patlamış mısır bugün muslukk ee benmi çok geri kaldım sizmi çok hızlı ilerliyorsunuzz neymiş bakalım şu muslukkkCADIARZU
cumanız mübarek dualarınız kabul olsunn göbişler bebiş dolsun evler bebiş sesiyle şenlensinn Allah hepinizin gönlündekini hayırlısıyla biran önce nasip etsin inşallahhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
yeter feyzam eline sağlık
annem yapıyo benim yemekleri mutfak dolbım bitti
set üstü ve davlumbaz bugün takıldı ara taşı kaldı birtek
oda bitsin evimin tam fotolarını koyacam
daha yemek falan yapmıyorum evimde anlicanız
kocada yarın gidiyooo
gelince artık yaparım cokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?