İnatla bir gün ANNE olacağım !

slm kızlar yemekten geldim afiyet olsun sizlerede
seherim nasılsın canım yasemin aylin nasılsınız kızlar
ay ilk sıra bende mi eyvahedigeldismile

selam kızlarrrropuyorumnanaktan
o listede mart yazan nisana atlamasın nisan yazan mayısı bulmadan hamiş kalsın inşalalhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

slm kızlar yemekten geldim afiyet olsun sizlerede
seherim nasılsın canım yasemin aylin nasılsınız kızlar
ay ilk sıra bende mi eyvahedigeldismile
sıradaki patlamış mısır:roflol:
o listede mart yazan nisana atlamasın nisan yazan mayısı bulmadan hamiş kalsın inşalalhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aminnolumunekankayizsmile

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyen inatçı anneler

zeytin1007................... 24 mart...........keçi boynuzu hem kendi hem eşi ateş ölçüyo
alabamaa.....................25 mart ..........tüp bebe (3 tane embriyo) ama şebodan ikiz bekliyoruzz
bbaran .........................27 mart...........ateş ölçüyo bal+çörekotu+tarçın
gizemm79....................27 mart............bçteşi keçi boynuzu
aabeyazmelek..............28 mart...........ateş ölçüyo keçi boynuzu
esraa47 ....................... 1 nisan ...........
Aylint..........................13 nisan..........klomen tedavisi
yasemin ................... 15 nisan.....keçi boynuzu pekmezi+folbiol+coraspirin+marincap balıkyağı kapsülü

bebişlerini kucağına almayı bekleyen anneler

13 ağustos.......raziş...............2 ekim tahmini doğum
30 ağustos......nevgül61

bebişlerini kucağına alan anneler

Boddim ........... Batuhan ............. (12.02.2009)
Emelyucel .....… Yiğit .................. (14.03.2009)
RUMELİLİ…....... İdil ..................... (24.03.2009)
nazers ….......... Ecrin Naz ........... (05.03.2009)
ssensun .......... Selen ................ (27.04.2009)
aslımmm........... Mehmet Can ...... (13.05.2009)
myhope .......... Alperen .............. (03.07.2009)
nicole78 ........... Kuzey ............... (13.07.2009)
melankolia........ Ela Merve ........... (16.10.2009)
cancer ............. Nisanur ............. (21.12. 2009)
bahtusa............ Doruk ............... (4.01.2010)
asiş.................... Asya ................. (27.02. 2010)
zuzu79............. ??? .................. (10.03.2010)
ikizleeerrrr......... rahel

maşallah listemize nazar değmesin

canım bence de bi doktora görün,daha önce olmayan bişeyse belki bebek var,düşük tehlikesi falan varsa (Allah korusun) önlem alınır..

yok canım yaa sanmıyorum çok çalışmadım bu ay havalar çok soğuktu malum üşütüp hasta olmamak için ama tabi nasipse 1 kereyle bi olur demi bekleyip görücek zaten bu gidicem dr bi arkadaşı bekliyorum bi yere gidip gelicek onunla beraber gidicez

tabi güzelim, seher işte örnek, bi kereyle hamiş kaldı :)

AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN ayşeciğim...ne güzel dua etmişsin canım...

merhaba arkadaşlar nasılsınız?şöyle bir baktımda sinem 2 günün kaldı ayy ben de heyecanlandım valla.benimde cuma belli olacak.ama eşime haftaya çarşamba dedim.adet olursam hemen söyleyecem tabi..ama olmazsa 1 hafta oyalamaya çalışacağım..:)) bu arada bugun acayip bir karın ağrısı oldu bende kesin adet oldum dedim gidip baktım birşey yok..ağrılarım çok arttı tıpki adet ağrısı gibi..önceki hamieleliğimdede bir ay böyle ağrı çekmiştim. o ay hamile kalmamıştım.ertesi ay ağrım hiç olmadı ve hamile kaldım..gerçi bütün hamilelikler birbirinden farklı oluyormuş ama yinede çok ümidim yok..Allah hayırlısını versin.Mevlam görelim neyler.neylerse güzel eyler...

canım ateşin harika maşallah iğnşallah hiç düşmez...bu ay ilk güzel haber senden patlayacak...inşallah inşallah...

SELAM KIZLAR ıYıSıNıZ MAŞALLAH SORUN VARDIYA SıTEDE GıREMEDıM HALA DÜZELTEMEDıLER..
AYŞECıM DUAM ıÇıN AMıN DıYORUM
BEYZACIM NAPTIN GıTTıNMı DOKTORA..
AYLıN HADı BAKTIR BAKALIM YUMOŞLARA KOCAMAN OLMUŞLARDIR ıNŞALLAH
YASEMıN ÇALIŞMALARA BAŞLIYACAKMIŞSIN KOLAY GELSıN
SıNEM TABLON SÜPER HADı BAŞI ÇEK ıNŞALLAH:teytey:
GıZEMCıM SEN ıÇıNı FERAH TUT OLUR ıNŞALLAH..

ateş tablom

5.gün 36,8
6.gün 36,8 çalışma
7.gün 36,6
8.gün 36.6 çalışma
9.gün 36.5 çalışma
10.gün ölçmedim akşam sabaha kadar kasık ağrısı
11.gün ölçmedim çalışma sabah uzayan akıntı akşam çalışma
12.gün 36.2
13.gün 36.4 çalışma
14.gün 36,4
15.gün 36,4 Çalışma
16.gün 36,3
17.gün 37,0 gribim ondan yüksek sanırım
18.gün 36,6 çalışma
19.gün 36,7
20.gün 36,7
21.gün 36,9 çalışma
22.gün 36,9
23.gün 36,8
24.gün 37 4:45 te wc ye kalktım 1,5 saat sonra 6,15 te ölçtüm
25.gün
günaydın hatunlarrr
yarında düşmezse birşeyler var diyecem ama karın ağrılarım varr
hayırlısı olsun bakalım

gizem aylin beyzaaa seher esra ayşee yasemin şebooo nerdesin yaaa
günaydın kızlar hepinizee
şebo bir test yapsan çıkar canım yaa

sinemmmmm yaptım bu sabah testi veeeeeee silik de olsa ikinci çizgi çıktı. ama henüz hamileyim diyemiyorum şimdilik 25 martı bekleyin olur mu listeye hamile diye yazmayın. umudum katlanarak devam ediyo allah inşallah hamileyim dedirtir. ateşin harika bu arada maşallah inşallah hamişsindir hayatım.

günaydın kızlar...bir süre aranızda olamıyacağım...kendimi iyi hissedince dönerim tekrar...hepinizi öpüyorum..

canım dr gitmek için önce adet olmayı bekliyorum ondan sonra inş

güzelim amma da ateşli hatunsun hee ben bu ateşi hamileyken bile görmedim inş hep böyle gider

canımmmm okurken bile tüylerim ürperdi bu sefer inş rabbim ol dedi ve tamamına erecek sen inan bizde inanıyoruz dualarımızdasın kendine ve bebişe çok dikkat et :)

canım hayırlı olsun yaa ikizler geliyo desene az kaldı inş. kan testinde de tastiklersin hep beraber halay çekeriz canım çok sevindim yaaa

günaydın kızlar...bir süre aranızda olamıyacağım...kendimi iyi hissedince dönerim tekrar...hepinizi öpüyorum..

yasemin kafanı toparla dön yeniden aramıza canım biz herzaman burdayız inş. bebğimle dönersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…