canım yarın eşim spermiyogram vercekya,malum 3 gündür perhizdeydik şekerimboshayallersmileaylinn nerdesin aşağıda göremiyorum seniii
çalışmalara başladın mı
keçi boynuzunu unutma aklinialirimsmile
zuzu bize neden haber vermedi,kırıldım ama canı sağolsun, maşallah bebeklerine,Allah bağışlasınkızlar zuzu ikiz gebelik topiğine yazmış
2700 kızı 2900 oğlu olmuş 2 gün hast. kalmışlar sonra eve göndermişler solunumları düzelince
ama emelden haberim yok,
oyy emelime ve bebeklerine de maşallahaylincim test tarih 25 mart canım yani perşembe..
emelle ben konuştum önce kız küveze alınmış iyileşmiş kız küvezden çıkmış oğlanı almışlar antibiyotik desteği yapılacakmış birkaç gün burdayız bende taburcu olmadım ki yanlarında olayım diye dedi. pazartesi konuştum. sabahtan. çok önemli bir sıkıntı yok anladığım kadarıyla. birkaç gün sonra eve geçerler inşallah.
sinem doğurduktan sonra haber alamadınız mı? ben onu takip edemedim çünkü,
görüşürüz sinem, sen ver yarın hamiş haberi, ben yumoş haberi verim :))canlarım ben birazdan çıkıyorum
yarına bakalım kimler hamiş haberi verecek
hayırlısı olsun ben vitamin kullanıyodum o adet geciktirirmi
sinemmmmm yaptım bu sabah testi veeeeeee silik de olsa ikinci çizgi çıktı. ama henüz hamileyim diyemiyorum şimdilik 25 martı bekleyin olur mu listeye hamile diye yazmayın. umudum katlanarak devam ediyo allah inşallah hamileyim dedirtir. ateşin harika bu arada maşallah inşallah hamişsindir hayatım.
canlarım ben birazdan çıkıyorum
yarına bakalım kimler hamiş haberi verecek
hayırlısı olsun ben vitamin kullanıyodum o adet geciktirirmi
sinemmmmm yaptım bu sabah testi veeeeeee silik de olsa ikinci çizgi çıktı. ama henüz hamileyim diyemiyorum şimdilik 25 martı bekleyin olur mu listeye hamile diye yazmayın. umudum katlanarak devam ediyo allah inşallah hamileyim dedirtir. ateşin harika bu arada maşallah inşallah hamişsindir hayatım.
günaydın kızlar...bir süre aranızda olamıyacağım...kendimi iyi hissedince dönerim tekrar...hepinizi öpüyorum..
canım hayırdır?
evet feyzacım yarın bakılacak yumoşlara,inşallah büyümüşlerdir :)
sen nasılsın?
sinem ateşin süpper maşallah:lepi:
kızlar zuzu ikiz gebelik topiğine yazmış
2700 kızı 2900 oğlu olmuş 2 gün hast. kalmışlar sonra eve göndermişler solunumları düzelince
ama emelden haberim yok,
aylincim test tarih 25 mart canım yani perşembe..
emelle ben konuştum önce kız küveze alınmış iyileşmiş kız küvezden çıkmış oğlanı almışlar antibiyotik desteği yapılacakmış birkaç gün burdayız bende taburcu olmadım ki yanlarında olayım diye dedi. pazartesi konuştum. sabahtan. çok önemli bir sıkıntı yok anladığım kadarıyla. birkaç gün sonra eve geçerler inşallah.
sinem doğurduktan sonra haber alamadınız mı? ben onu takip edemedim çünkü,
geciktirmez canım..bende kullanıyorum 3 aydır.inşallah yarın senin güzel haberini alacağız.aslında şu an test yapsan belli olur.döllenmeden 10 gün sonra belli oluyormuş.aslında ben bile yapsam benimde belli olur:))ama çok korkuyorum negatif sonucu almaktan.en iyisi adet gününü beklemek..ağrılarım çok arttı.hatta 1 haftadır falan adet olacakmışım gibi ağrılarım var..ama bugun belimde çok ağrıyor..midemde bulanıyor ama sanırım psikolojik:))) çünkü bulantılar bu kadar erken başlamazmış:)))
şebnemcim gözün aydın allahım keseyide bebeginide görmeyi nasip etsin inşallah
çok sevindim tebrikler..
hayırdır canım bir sorunmu var gel anlat dertleşelim bitanem gitme ..
kocaman olmuştur inşallah güzel haberler getir bize..
hadi aman iyi olsunlar meraktaydık bizde ..
oh maşallah haber vermen iyi oldu saglıklı olsunlarda çok şükür..
başlar canım neden başlamasın benim adetim bitti 10gün midem bulandı bende senin gibi düşünmüştüm ama melegim varmış bile hayırlısı olsun ateş ölçseydin en azından kendini tanımış olurdun..
ateş tablom
5.gün 36,8
6.gün 36,8 çalışma
7.gün 36,6
8.gün 36.6 çalışma
9.gün 36.5 çalışma
10.gün ölçmedim akşam sabaha kadar kasık ağrısı
11.gün ölçmedim çalışma sabah uzayan akıntı akşam çalışma
12.gün 36.2
13.gün 36.4 çalışma
14.gün 36,4
15.gün 36,4 Çalışma
16.gün 36,3
17.gün 37,0 gribim ondan yüksek sanırım
18.gün 36,6 çalışma
19.gün 36,7
20.gün 36,7
21.gün 36,9 çalışma
22.gün 36,9
23.gün 36,8
24.gün 37 4:45 te wc ye kalktım 1,5 saat sonra 6,15 te ölçtüm
25.gün 36,9 adet günü
günaydın hatunlarr nasılsınız canlarım
feyzam aylin şebo beyza gizem ayşe esra seher
sinemm çok iyi gidiyo ateşin,maşallah,inşallah düşmez de bebiş gelirateş tablom
5.gün 36,8
6.gün 36,8 çalışma
7.gün 36,6
8.gün 36.6 çalışma
9.gün 36.5 çalışma
10.gün ölçmedim akşam sabaha kadar kasık ağrısı
11.gün ölçmedim çalışma sabah uzayan akıntı akşam çalışma
12.gün 36.2
13.gün 36.4 çalışma
14.gün 36,4
15.gün 36,4 Çalışma
16.gün 36,3
17.gün 37,0 gribim ondan yüksek sanırım
18.gün 36,6 çalışma
19.gün 36,7
20.gün 36,7
21.gün 36,9 çalışma
22.gün 36,9
23.gün 36,8
24.gün 37 4:45 te wc ye kalktım 1,5 saat sonra 6,15 te ölçtüm
25.gün 36,9 adet günü
günaydın hatunlarr nasılsınız canlarım
feyzam aylin şebo beyza gizem ayşe esra seher
pekmez ok canım, bugün iyi haberler alırız inşallah yapışcammaklinialirimsmileay bir akıntı geldi gibi wc ye bakıp geliyorummm
gizem test yapmam hemen en az 5 gün geçsin
bazen 5 gün geçiyo öyle oluyorum
normalde adetlerim hep düzenlidir ama yılda 1 sapıtır
hayırlısı olsun bakalım aylinim bu iç pekmezi yapış herife canım nasıl olsa perhiz bitiyoo
doğru valla bi bugün yapışim sonra yapışma hakkım da var nasılsa :)))aklinialirimsmilecanım kesin yumurtluyosun sen bugün yapış bide 36 saat sonra yapışırsın
inş. buay güzel heberler olacak
şebooom nerdesin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?