İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızlar lekem geldi korktum uznıp yatıyorum şimdi yarın dr. gidecem bakalım sonucu yazarım sizlere
lekem geçti ama şimdi

açık lise sınavım var mayısta ders çalışmam lazım görüşürüz sinemsim yarın güzel haberlerle gelirsin inşallah canım benim..

kızlar lekem geldi korktum uznıp yatıyorum şimdi yarın dr. gidecem bakalım sonucu yazarım sizlere
lekem geçti ama şimdi

canım ilk günler olabiliyor..hiç tedirgin olma..ama kendine dikkat et yorulma sakın..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

günaydın kızlarr nasılsınız
benim bulantılarım başladı yaa erken değilmi
bukadar çalışmaya ikiz mi oldu acaba :))
gizem dr. ne dedi ben birazda randevu alacam
gelince haber veririm sizlere

günaydın kızlarr nasılsınız
benim bulantılarım başladı yaa erken değilmi
bukadar çalışmaya ikiz mi oldu acaba :))
gizem dr. ne dedi ben birazda randevu alacam
gelince haber veririm sizlere

valla sinemcim dediğin gibi ikiz de olabilir çünkü sen günün 2-3 gün geçince test yaptın ve baya koyu bi çizgi çıkmıştı hadi hayırlısı güzelim dr gidince hemen yaz

günaydın kızlar nasılsınız bakalım
Amanda aman sinem hamileymiş tebrik ederim canım Allah ım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin çok sevindim cnm benim dikkat et bol bol dinlen cnm sağlıklı bir hamilelik geçirmeni dilerim cnm bendede lekelenme oldu hemide 5 ay ama bak asyam doğdu korkma dinlen cnm tekrar tebrik ederim darısı diğer kızların başına

slm kızlar nasılsınız ben iyiyim dr. geldim keseyi gördük nokta kadar şükür dış gebelik değil rahme inmiş
haftaya pazartesi yeniden gidecem kesenin büyümesine bakacak 3 aylık olana kadar progestana devam folbiol verdi onları kullanacam

dikkat ederim kızlar ama tek kese var tek yumurta ikiziyse bilmem keseyi görünce kan tahlili yapmadı

dikkat ederim kızlar ama tek kese var tek yumurta ikiziyse bilmem keseyi görünce kan tahlili yapmadı

kız sen hangi ara hamiş kaldınn ana ben bayağı girmedim sanırımmm ya da her zamanki gibi unuttummmbilmiyorumkismileolsunnn sonuçta yeğen geliyoo yuppiiiiiiiii:sm_cool::sm_cool::sm_cool:biraz geç oldu ama geç olsunda güç olmasın dimiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3
kaçırdığım başka şeyler de varmıı biri bana özet geçsin çabukkkkkkkaydirigubbakcemile

heyecandan selam vermeyi unutmuşummmdelikafadulden
selam millettttopuyorumnanaktan
inatçı annelerim ve anne adaylarım nasılsınızz hepinizi öpüyoruz canlarımmmmŞenizŞeniz

slm canım evet hamşim rabbim kucağıma almayı nasip etsin benim ve tüm hamişlerin allahım isteyen herkesede nasip etsin
senin bebiş nasıl

kızlar test yaptım silik çıktı galiba hamileyim ama kesin belli değil akşama kan testi yaptırıcam bana dua edin

ay şimdi sevinçten bayılcam...sineme sevinirken bi de beyza yı okudum şimdi...sinemcim o kadar sevindimki anlatamam...rabbim sabrının meyvesini verdi nihayet...inşallah kucağına alıp mis kokusunu da koklarsın canım arkadaşım...
beyzacım okuduğum andan itibaren yürekten dua ediyorum..inşallah meleğin seninledir...rabbim hayırlısını versin hayatım...allahım yüzünüze güldü kızlar...inşallah diğer arkadaşlarımız da sırayla böyle güzel haberler verecekler...

canım benim Allah razı olsun dua edin akşama kan testi yaptırıcam testim silik çıktı inş hayırlı sonuçlar alırım

şükür canım ne guzel hayırlı hamilelik geçirirsin inşallah zeytin kaç haftalık belli değil mi?eşine nasıl hbr verdin bakalımzemuszemus

sinem hayırlı olsun beyzacım sanada hayırlı olsun yavaş yavaş sıra bana mı gelio ne:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…