kızlar lekem geldi korktum uznıp yatıyorum şimdi yarın dr. gidecem bakalım sonucu yazarım sizlere
lekem geçti ama şimdi
günaydın kızlarr nasılsınız
benim bulantılarım başladı yaa erken değilmi
bukadar çalışmaya ikiz mi oldu acaba :))
gizem dr. ne dedi ben birazda randevu alacam
gelince haber veririm sizlere
dikkat ederim kızlar ama tek kese var tek yumurta ikiziyse bilmem keseyi görünce kan tahlili yapmadı
ay şimdi sevinçten bayılcam...sineme sevinirken bi de beyza yı okudum şimdi...sinemcim o kadar sevindimki anlatamam...rabbim sabrının meyvesini verdi nihayet...inşallah kucağına alıp mis kokusunu da koklarsın canım arkadaşım...
beyzacım okuduğum andan itibaren yürekten dua ediyorum..inşallah meleğin seninledir...rabbim hayırlısını versin hayatım...allahım yüzünüze güldü kızlar...inşallah diğer arkadaşlarımız da sırayla böyle güzel haberler verecekler...
canım benim Allah razı olsun dua edin akşama kan testi yaptırıcam testim silik çıktı inş hayırlı sonuçlar alırım
slm kızlar nasılsınız ben iyiyim dr. geldim keseyi gördük nokta kadar şükür dış gebelik değil rahme inmiş
haftaya pazartesi yeniden gidecem kesenin büyümesine bakacak 3 aylık olana kadar progestana devam folbiol verdi onları kullanacam
kızlar test yaptım silik çıktı galiba hamileyim ama kesin belli değil akşama kan testi yaptırıcam bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?