İnatla bir gün ANNE olacağım !

rabbim hayırlısını versin beyzacım inşallahh sağlık olsun olsun cnm alcaz güzel haberlerini inşallah seninde.

kız dünürrrrrrrrrrr burda mısın

sinemcim ateşim bugun düştü 36.6 yarın 36.4 sonrada 36.2 adet olurum ben kendimi tanıdım eger adet olmazsam ateşim yükselirse cumartesi yaparım testi..
ben adet tarihimi verdim ya niye düzeltmiyorsunuz kızlar..
30 nisan incir kürü ateş ölçme..keçi boynuzu pekmezi..

sinemcimmm canım benim gözün aydın olsun çokkk sevindim allah kucağına almayı sağlıkla doğurmayı nasip etsin maşallah sana ve bebeğine. buna azim derler vallahi bravo sana hiç yılmadın hiç moralini bozmadın sil baştan sil baştan çok şükür mükafatını verdi güzel allahım. darısı tüm isteyenlere inşallah. opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

amin şebom hepizin kucağına almayı nasip etsin meleklerini ve olmayanlarada nasip etsin hayırla en kısa zamanda
seherrrr kşuşum nasılsın canım
merviişler nasılsınız asişim minişin nasıl resmini hiç görmedik yaaa

beyzacım sağlık olsun bitanem...bu sefer olmazsa bi dahaki aya inşallah..bak sineme hiç yılmadı ve rabbim sabrının mükafatını verdi...sen de alacaksın inşallah..ve burada meleklerini bekleyen tüm arkadaşlarım da ...herkes kucağına alacak cennet kokulusunu...

benim tospirik uyuyo..baba oğul uyuyolar...benimde canım sıkıldı bi cee diyim dedim...kuziş iyi teyzeleri..ama pek tembel benim oğlan...ne emekleme ne sıralama..hiçbişey yok daha..yan gel osman hesabı...ama pek tatlı oldu..allahım isteyen gönülleri evlat hasretiyle sınama rabbim...kuzeye bakıp her şükredişimde sizin için yürekten dua ediyorum arkadaşlarım...rabbim kollarınızı kucacağınızı doldursun küçük meleklerinizle inşallah...

sagol sinemcim
mervecim allah razı olsun inşallah biizde kavuşacagız bebeklerimize benim zaten melegim var
demek tembel kuzeyimiz cadı...

günaydın kızlar nasılsınız mervişim allahım kabul etsin dualarımızı
feyzaa az kaldı canım ateş nasıl gidiyo

sinem hamilelik nasıl gidiyo...nasıl hissediyosun kendini..şimdiden kendini özel hissettirmeye başlamıştır eşin...ay tadını çıkar canım..hamilelik harika bi duygu..rabbim son evresine kadar yaşamayı nasip etsin..benim kuzum gibi erken erken yollara dökülmesin sakın...

merve oglun kocaman olmuş pek güzel maşallah. demek tembell ohhh bırak keyif yapsın çocuk üç beş sene sonra maraton başlayacak zaten okul başladımı hayatları kayıyo çocukların. keyfi gıcır olsun.

şebooo canım arkadaşım seni burda yakalamak ne güzel...sevincimi senle yaşamak isterdim ama eminim sen ne kadar sevindiğimi tahmn etmişsindir...canım benim..rabbim emeklerini boşa çıkarmadı...inşallah bebeğini kollarına sağlimen alırsın hayatım...tüm dileğim onunla mutlu ve huzurlu bi hayat geçirmen...evlat çok başka bişey...şimdiden anlamışsındır zaten...allaha sonsuz şükürler olsun ki oğlum benimle..inşallah sende yüzünü gör..cennet kokusunu içine çek doya doya...sevgiyle kal canım benim...

evet sinemcim cuma günü günüm dün 36.6 düştü bugun tekrar 36.7 oldu.. ama akıntım veya başka belirtim hiç yok temizlik yapıyorum kayınvalidem gelicek yarın kendine dikkat et..

feyza yerleşme düşüşüdür canım mervişim e
vet kocam nasıl mutlu iyi dileklerin için sağol rabbim
yüzünü görmeyi kokusunu duymayı nasip etsin
tüm olmayanlara en kısa zamanda hayırlı ve sağlıklı
evlatlar nasip etsin rabbime şükürler olsun bugünleri gördük

canlarım midem kötü ya benim bulanıyo
yemek yedim çıkarmamak için direniyorum
kokulara karşı hassalık başladı
bide canım ekşili şeyler istiyo hep

canlarım midem kötü ya benim bulanıyo
yemek yedim çıkarmamak için direniyorum
kokulara karşı hassalık başladı
bide canım ekşili şeyler istiyo hep

canım miden bulandığı için ekşi tuzlu isteyecek hep canın...cinsiyetle alakası yok...aama az ve sık ye...mide bulantıma tek çare benim az ve sık yemek gelmişti..bi de en çok peynir zeytin(yani sen) yemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…