İnatla bir gün ANNE olacağım !

maşalllah yerim ben bunu
hoşgeldin pınarcığım nasılsın kızçen seni fazla yormuyo galiba 2.yi düşündüğüne göre sanada maşallah iyi cesaret valla
bu arada dünürüm çalışmıyor evde cadı gelinime bakıyor

be bi ilki olsun da sonra hiç korunmamayı düşünüyorum, kısmet tabi..
kızlar daha sık gelin temam mı

masallah pınarcım elaya valla ıkıncıde hızlısın ben daha dusenemıyorum bu cadıyla basa cıkamazken 2 cı amanın
esma nasılsın canım

iyyim seherciğim teşekkür ederim sen nasıl oldun iyileştimi hastaların pamuk prensesin ne yapıyor:)

sağolasın bitanem, insallah senin bebişin de geleek onu da seveceğiz,hiç yılma, bunalma,allah hayırlı zamanda verecek kuzunu.. hayırlı haberlerini bekliyoruz.

hoşbulduk bitanem.iyiyiz şükür.sen nasılsın yiğenimiz nasıl? walla istanbulda yalnızım,bebişleri büyütüp yalnız kalmak isemiyorum arkadaş olsunlar birbirlerine istiyorum.gazı geçti şimdilik yormuyor beni kızcem ama yürümeye başlarsa nası olur bilmiyorum kuşum :)

masallah pınarcım elaya valla ıkıncıde hızlısın ben daha dusenemıyorum bu cadıyla basa cıkamazken 2 cı amanın
esma nasılsın canım

saolasın seherim,buraların stresi başka şekilde geçmez en güzeli kardeş yapayım kızıma beraber büyüsünler inş o zamana yaramazlaşmazsa yapıcaz allah izin verirse. selenimiz nasıl?sen nasılsın<*

pınarcığım benim oğlan fena heryeri karıştırıyor ama maşallah sağlığımız yerimizde tuvalete alışıyoruz artık abiyiz biz :) ama yürünce çok fena oluyorlar

aylincim sen online görünmüodun valla aylin bişi hissetmiom herşey aynı değişen bişi olmadı bakalım c tesi kesemiz görünür inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…