İnatla bir gün ANNE olacağım !

sinem kız güldürdn sabah sabah noldu kız kaynanandan yana dertli misin:)))

sinem ne zaman gidiosun doktora cinsiyeti belli olur mu acaba?

evet aylincim eşinin hiç spermi yok(

nasılsınız kızlar ben selenle bas edıyorum ve cok yoruldum artık 2 aydır ne uyku var ne yeme içme hastalıklar bıtmedı bıde ustune yaz temızlığı tam oldum yanı gun ıcınde selen ayaktaysa nete gırmem mumkun değil izin vermıyo
merve bursada kızlar gecen hafta görustuk bu haftada burda sonra ıstanbula gecıcek ablasının yanına ordanda ızmıre kuzey maşallah pek buyumus uslu bı bebek selen onun yanında tam bı canavar kaldı selen cığlık atıyo yavrum korkup ağlıyo :))
sızlerın haberlerınızı okuyorum aylıncım senden umıtlıyım bu ay ınsallah

mervecım kocaman olmus meleğin maşallah
sınemım sen nasılsın canım
esma ayrılık zordur bız ıkı gun ayrı kaldık seloşla gecen hafta ben hastanelık olunca zor geldı valla

aylin seher buay senden umutluyum dediyse çıkar haberin olsun her dediği çıkıo banada demişti:))

kız seher haber aldık ya senden iyi oldu msndende yazıyorum arada cvp alamıyorum senden.. geçmiş olsun selen kuzuya allah kolaylık versin şimdi kızlar cadı anacım erkekler sessiz kalıo cidden bizimki bile ufacık boyuna bakmadan masa örtüsünü çekiştirio..hele geçen emziğini olduğu gibi ağzına tersten sokmuş bitek lastik kısmı dışarıda nası çığlık çığlığa ağlıo sıkışmış damağınaaa zor çıkarttık babası çok yaramazmış ona çekicek galiba

valla sorma çok fena sabah sabah dolaptan yağı alıp mutfağa döktu halılar yerler dolap aman allahım cok fena bı kızce benımkı
valla bılıyorum gece bırden fenalaştım bı kusma başladı salgınmış sanırım ıkı gun yattık yedık serumları duzeldım

gecen yazdın gördum canımda selenden pek oturamıyorum bılg basına ben geldım sen cıkmıssın bıde bazen açık oluyo kaynanama falan ınmıs oluyorum o zamanda cvp yazamıyorum malum benım kaynana kayınpeder amelıyatlı 15 gundur onlarlada uğrasıyorum

Arkadaşlar hamile kalmak istiyorum. Hormon testi yaptırdım. Sonuçlarım
Estradiol:61.3
FSH:3.4
LH: 5.7
Bu değerler iyi mi sizce? bir de hayıt otu içiyorum....

anladım sehercim geçmiş olsun gülüm ya birazda sinirlerimiz yıpranıo ya bağışıklık sistemimiz çöküo onunda etkisi var cidden annemin değerini anne olunca anladım..

pnr47 cnm ben pek değerlerden anlamıyorum ne olduğunu bilmiyorum yardımcı olamıyorum malesef gönlünce olsun inşallah

sinem kız güldürdn sabah sabah noldu kız kaynanandan yana dertli misin:)))

sinem ne zaman gidiosun doktora cinsiyeti belli olur mu acaba?

evet aylincim eşinin hiç spermi yok(
üzüldüm canım ya
mikro tese miydi, yumurtalıklarda sperm taraması yaptırmadılar mı? inşallah olur bebekleri,Allahtan ümit kesilmez..
seherim selen fıstık yoruyo seni anlaşılan, sıpa :)) maşallah
cidden ümitli misin kıs, bu ay klomen kullanmadım eşim 12.güne yetişemiyodu, öyle olunca yine geç yumurtladım ve kocacım yetişti sanırım.. Allah hayırlısını versin tatlım ya..
aylin seher buay senden umutluyum dediyse çıkar haberin olsun her dediği çıkıo banada demişti:))
harbi mi kıs :) hadi bakalım, inşallah hayırlısıyla
canım çok geçmiş olsun...
onlara da geçmiş olsun.. ikisi de mi?
Arkadaşlar hamile kalmak istiyorum. Hormon testi yaptırdım. Sonuçlarım
Estradiol:61.3
FSH:3.4
LH: 5.7
Bu değerler iyi mi sizce? bir de hayıt otu içiyorum....

canım kesin bişey söyleyemem, doktora danış ama değerlerinin hepsi normal sınırlarda.. ama LH/FSH oranı biraz yüksek mi acaba CADIARZU öyle olursa yumurtlaman zor oluyo olabilir.. ama kesin emin diilim tatlım, doktorun bilir en doğrusunu
Allah gönlüne göre versin

valla ıkısıde aylıncım bırı kalp amelıyatı oldu dığerı elınden oldu 15 gun yemektı temzılıktıselendı zor gectı sımdı elının dıkısı alındı az az ıs yapıyo

evet aylin mikrotesede yapılmış ben evlenmeden önce ama malesef olmamış oyüzden üzmeyin kendinizi şansınızın olduğunu düşünün hep..bende kaçr kızlar..

merhaba pınarcığım hoşgeldin nasılsın meleğin nasıl kocaman olmuş maşallah

teşekkür ederim canım benim, hepsi kocaman oldu artık, sırada yeni bebişler gelio minik minik olacaklar sevecez onları.. allah sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin. sen nasılsın bebiş nası kuzum?

merveee kız işe ne zaqman başladın hayırlı olsun, işe dönmeden sineme gitcektik yaff. yiğenim nası alıştı mı senin işe gitmene? kıyamam onaa

canım hemşerim iyiyim allha şükür sen nasılsın sinemim?

hamiş olan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum, allah kucağınıza sağlıcakla almayı nasip etsin. biz de kışa düşünüyoruz kardeş :kedi:kaydirigubbakcemilehihoyyytŞenizalkisalkisalkis

valla ıkısıde aylıncım bırı kalp amelıyatı oldu dığerı elınden oldu 15 gun yemektı temzılıktıselendı zor gectı sımdı elının dıkısı alındı az az ıs yapıyo
ay canım ya, kolay gelsin..
evet aylin mikrotesede yapılmış ben evlenmeden önce ama malesef olmamış oyüzden üzmeyin kendinizi şansınızın olduğunu düşünün hep..bende kaçr kızlar..
aslında şükredecek çok şeyimiz var di mi..
görüşürüz mervecimm

pınarım gelmiş hoşgelmiş :)
canımm nasılsın, kuzun nasıl maşallah?
pınarcım kıs ikinciyi bile düşünmeye başladın demek, zaman ne çabuk geçiyo..

İNATÇI BEBİŞLERİNE KAVUŞMAYI BEKLEYEN İNATÇI ANNELER ve beklenmeyen adet tarihleri

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

gizemm79....................14 haziran
gultun..........................18 haziran
aylint.......................... 22 haziran
..yeliz..........................26 haziran
aabeyazmelek............?
yasemin ................... ?
sude32.......................?
bbaran .......................?

HAMİŞLERİMİZ ve tahmini doğum tarihleri (maşallah)

raziş........................2 ekim (erkek)
nevgül61..................? (erkek)
alabamaa.................? (erkek)
zeytin1007..............31 aralık
esraa47..................?

BEBİŞLERİNİ KUCAĞINA ALAN ANNELERİMİZ ve bebişlerinin isimleri,doğum tarihleri (maşallah)

Boddim ........... Batuhan ............... 12.02.2009
Emelyucel .....… Yiğit ....................14.03.2009
RUMELİLİ…....... İdil ......................24.03.2009
nazers ….......... Ecrin Naz ............ 05.03.2009
ssensun .......... Selen .................. 27.04.2009
aslımmm........... Mehmet Can ...... .13.05.2009
myhope .......... Alperen .............. ..03.07.2009
nicole78 ........... Kuzey ............... ..13.07.2009
melankolia........ Ela Merve ........... .16.10.2009
cancer ............. Nisanur ............. ..21.12. 2009
bahtusa............ Doruk ...................04.01.2010
asiş.................... Asya ................. 27.02. 2010
zuzu79............. Pelin ve Buğra........ 11.03.2010
Rahel................ ikizler....................?

maşallah listemize nazar değmesin

Allah hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere,Amin.

iyiyiz şükür aylinim.. dişimiz göründü, ishal bugün,bol su içiriyorum.huysuzluk da var ama öyle bunaltacak kadar değil.o gazlı zamanları düşününce şuan biz çok iyiyiz allahıma şükür.Evet geçen hafta konuştuk, ocak ayında yapalım allahın izniyle ela merveye kardeş diye ama hayırlısı tabi.
sen nasılsın aylinim.. çalışmalar devam mı?

ela merve'm :) maşallah deyin kızlar

Eklentiler

• $30666_403564167429_564677429_4216145_7620385_n.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 40
pırarım maşallah kuzuya, çoooooook şeker..
dişi de çıkıyo demek, o iki diş çıkınca daha da şeker oluyolar :))
ishali de çabucak geçer inşallah
kardeşi de bekletmeden istediğinz zamanda gelir inşallah tatlım
benim de çalışmalar devam, farklı olarak dr kontrolündeyim, klomenle yumurta takibi yapıldı iki ay ama olmadı. bu ay eşim şehirdışında diye klomene ara verdik, yetişemiyodu eşim klomen erkenden yumurtlatıyo diye, kendi halime bıraktı dr ve yine geç yumurtladım ve eşim sanırım yetişti yumurtlamama :) hayırlısı pınarcım, bakalım nolcak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…