mervecım kocaman olmus meleğin maşallah
sınemım sen nasılsın canım
esma ayrılık zordur bız ıkı gun ayrı kaldık seloşla gecen hafta ben hastanelık olunca zor geldı valla
üzüldüm canım yasinem kız güldürdn sabah sabah noldu kız kaynanandan yana dertli misin:)))
sinem ne zaman gidiosun doktora cinsiyeti belli olur mu acaba?
evet aylincim eşinin hiç spermi yok(
seherim selen fıstık yoruyo seni anlaşılan, sıpa :)) maşallahnasılsınız kızlar ben selenle bas edıyorum ve cok yoruldum artık 2 aydır ne uyku var ne yeme içme hastalıklar bıtmedı bıde ustune yaz temızlığı tam oldum yanı gun ıcınde selen ayaktaysa nete gırmem mumkun değil izin vermıyo
merve bursada kızlar gecen hafta görustuk bu haftada burda sonra ıstanbula gecıcek ablasının yanına ordanda ızmıre kuzey maşallah pek buyumus uslu bı bebek selen onun yanında tam bı canavar kaldı selen cığlık atıyo yavrum korkup ağlıyo :))
sızlerın haberlerınızı okuyorum aylıncım senden umıtlıyım bu ay ınsallah
harbi mi kıs :) hadi bakalım, inşallah hayırlısıylaaylin seher buay senden umutluyum dediyse çıkar haberin olsun her dediği çıkıo banada demişti:))
canım çok geçmiş olsun...valla sorma çok fena sabah sabah dolaptan yağı alıp mutfağa döktu halılar yerler dolap aman allahım cok fena bı kızce benımkı
valla bılıyorum gece bırden fenalaştım bı kusma başladı salgınmış sanırım ıkı gun yattık yedık serumları duzeldım
onlara da geçmiş olsun.. ikisi de mi?gecen yazdın gördum canımda selenden pek oturamıyorum bılg basına ben geldım sen cıkmıssın bıde bazen açık oluyo kaynanama falan ınmıs oluyorum o zamanda cvp yazamıyorum malum benım kaynana kayınpeder amelıyatlı 15 gundur onlarlada uğrasıyorum
Arkadaşlar hamile kalmak istiyorum. Hormon testi yaptırdım. Sonuçlarım
Estradiol:61.3
FSH:3.4
LH: 5.7
Bu değerler iyi mi sizce? bir de hayıt otu içiyorum....
merhaba pınarcığım hoşgeldin nasılsın meleğin nasıl kocaman olmuş maşallah
amanınnnnnnnnnnnn maşallah esracımmm allah kucağına almayı nasip etsin çok sevindimmmmmmmmmmmmm..delikafadulden
kız dünür gel sen evde çalış ben işte gör bakalım nasııııı:))))) sıcaklar bunaltıo ya kızım çok terlioo cıbıldak yatırcam artık üşütmektende korkuyorum ne tuhaf havalar
kızlarr günaydın nasılsınız canlarım
ben biraz daha iyiyim allaha şükür
merviş meleğin terlemeye mi başladı
maşallah yaa allahım nazarlardan korusun hepimizi
pınar nasılsın hemşerimmm
esma canım günaydın
esramm meleğin sıkı tutunur inş. canım
allahım kucağımıza almayı nsaip etsin
hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin
canım çok sevindim yaaaa
asiş nerdesin canım yaaa
ay canım ya, kolay gelsin..valla ıkısıde aylıncım bırı kalp amelıyatı oldu dığerı elınden oldu 15 gun yemektı temzılıktıselendı zor gectı sımdı elının dıkısı alındı az az ıs yapıyo
aslında şükredecek çok şeyimiz var di mi..evet aylin mikrotesede yapılmış ben evlenmeden önce ama malesef olmamış oyüzden üzmeyin kendinizi şansınızın olduğunu düşünün hep..bende kaçr kızlar..
pınarım gelmiş hoşgelmiş :)teşekkür ederim canım benim, hepsi kocaman oldu artık, sırada yeni bebişler gelio minik minik olacaklar sevecez onları.. allah sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin. sen nasılsın bebiş nası kuzum?
merveee kız işe ne zaqman başladın hayırlı olsun, işe dönmeden sineme gitcektik yaff. yiğenim nası alıştı mı senin işe gitmene? kıyamam onaa
canım hemşerim iyiyim allha şükür sen nasılsın sinemim?
hamiş olan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum, allah kucağınıza sağlıcakla almayı nasip etsin. biz de kışa düşünüyoruz kardeş :kedi:kaydirigubbakcemilehihoyyytŞenizalkisalkisalkis
pırarım maşallah kuzuya, çoooooook şeker..iyiyiz şükür aylinim.. dişimiz göründü, ishal bugün,bol su içiriyorum.huysuzluk da var ama öyle bunaltacak kadar değil.o gazlı zamanları düşününce şuan biz çok iyiyiz allahıma şükür.Evet geçen hafta konuştuk, ocak ayında yapalım allahın izniyle ela merveye kardeş diye ama hayırlısı tabi.
sen nasılsın aylinim.. çalışmalar devam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?