İnatla bir gün ANNE olacağım !

esmoşum aldım valla kilo ama bu göbek ne göbeği bilmiyorum sanki bebe göbeği değil de kilo göbeği gibi. daha ilerde harbi göbek çıkınca yollarım merak etme :)

neyse şebbom olduya allahın izniyle gerçi dediğimizde yapsan şimdi kucağındaydı meleğin ama demekki hayırlısı böyleymiş

esmoşum aldım valla kilo ama bu göbek ne göbeği bilmiyorum sanki bebe göbeği değil de kilo göbeği gibi. daha ilerde harbi göbek çıkınca yollarım merak etme :)

kilo alımında beni geçemezsiniz canım alın bakalım 21 kilo belki daha fazla orasını bilmiyom son durum 21 kiloydu nasıl şişmişdim yaaaa

kız hakkaten devir daimm rabbime bak şimdi bebelerimizi konuşuorz ilerde torunlarımızı konuşuruz inşallahhhhhhhhhhhhhh tam 2 yıl oldu buraya yazalı hey gidi günler.. hepinizi çok seviyorum..

şebommmm tatlımmm hayatımm canım arkadaşımmm oğlun oluyomuş bitanem hayırlı uğurlu olsun teyzesi yesin onuuu..ay hepinize maşallahhhh..

damadımda sert bakışlı sankii benim kızda hep güler :)))maşallah kocaman oldu cidden esma sende başla ikinciyeee hehehe

pınar kız aferim sana yap kıs ne güzel .. pınar ben işten ayrıldım evdeyim tamamen sen ne zaman dersen gidelim sineme valla iyi olur.. haberleşelim cnm

aslında güler yüzlüde ama erkek evladı birazcık sert olsun höt dedimi akansular dursun zemuszemus çok fena sinirlendiği zaman kaşlar bir çatılıyor sorma gitsin dünürüm korkuyorum

herkese kocaman günaydın ayşe uramıyor 2 gündür gezmeci gezmelere gidiyor galiba oğluşuyla

YUMURTA AKI....

Hiçbir zaman bunu kullanmak gerekmeyeceği düşünülür, ama gerektiğinde...
Yumurta akı kullanılarak yanıklar basit ve etkin biçimde tedavi edilebilir.

Bu yöntem itfaiyecilerin eğitimi sırasında ders olarak verilmiştir

Bir yanık meydana geldiğinde, kapsadığı alan ne olursa olsun ilk
yardım, etkilenen alanı sıcaklık azalıncaya ve deri tabakalarını
yakmayı bırakıncaya kadar soğuk suyun altına tutmak ve sonrasında bu
bölgeye yumurta akı uygulamaktan oluşmaktadır.

Bir kimsenin elinin büyük bir kısmı kaynar su ile yandığında, duyduğu
büyük acıya rağmen elini soğuk su musluğunun altına tutmuş ve
sonrasında 2 yumurta kırmış, aklarını ayırmış ve çırpmış ve elini
içine daldırmıştır.

Eli o denli yanmış durumdadır ki yumurta akı uygulanır uygulanmaz
derisi kurumuş ve yumurta akı bir film tabakası oluşturmuştur.

Daha sonra bu kişi yumurta akının doğal bir kollajen (bir tür
albüminoid) olduğunu öğrenmiş ve en az bir saat boyunca eline tabaka
üzerine tabaka gelecek şekilde yumurta akı uygulamıştır. Öğleden sonra
hiçbir acı duymaz olmuştur. Ertesi sabah yanık bölgesinde nerdeyse
belirsiz bir kırmızımsı leke kalmıştır. Elinde sürekli ve feci
görünüşlü bir yara izi kalacağını düşünürken 10 gün sonra geride
hiçbir yanık izi kalmamış ve hatta deri eski normal rengine yeniden
kavuşmuştur!

Yanan bölge yumurta akında mevcut ve aslında vitamin dolu bir plasenta
(etene) olan kollajen sayesinde tamamen yenilenmiştir.

Bu ileti herkes için yararlı olabilir, başkalarına da gönderiniz

günaydın kızlarr nasılsınız canlarım
oh dün kaynatmışsınız maşallah
ben idare ederim işte devam
çalışıyorum nerde kaldını yaw kimse uğramamış sabahtan beri
şeboo nasılsın canım

gunaydınlar
esma masallah batuya kocaman adam olmus
bılgın ıcınde sağol bende kekık yağı kullanıyorum hemen yanmasını ve lekesını alıyo ben yanma konusunda cok talıhsızımdırde cok yanmısımdır
sınemcım gunaydın canım

kimse uğramamış derken sinemciğim klava: zorla ayşelik yaptırıyorsun bak bakalım 2 tane mesaj bile yazdım klava:

günaydın seherciğim nasılsın canım
birde yanıklar için kantoran yağı çok iymiş hattayırtıları bile geçiriyormuş ben deneyeceğim

günaydınnn hayırlı sabahlar olsun kızlaaaaaaarrr...

ayşe zaten devamlı gelmezdi eskidendii o günler alperenden önce alperenden sora diye ikiye ayrılıo:)))))

seher hakkaten her doğan günn yeni bir maratonn koşturmaca rabbim sağlık versinn inşallah koşalım..

dünürüm hoşgeldin benim gelin hanım uykuda galibaaa

he ya uyudu bu saatler uyku saati oldu:)) nasılsın dünürüm? aman hava gene kapalı insanın içini bunaltıyoo artık yaz gelsin

iyilik dünürüm aynı çalışıyoruz bugün burda hava güzel açtı darısı istanbula

:) selam
şebom ucundan tuttuk tedavinin, klomen tedavisindeyim tatlım.. iki ay denedik, ilk ay tek dozla yumurta gelişti ama biraz geç gelişti ve o ay erken düşük yapmış olabileceğimi söledi dr., ikinci ay günde iki hapla çok güzel iki yumurtam oldu ama yine sonuç negatifti.. bu ay eşim şehirdışına gideceği için klomene ara verdik, doğal denedik,eşim yumurtlamaya yetişti sanırım.. hayırlısı. ama benim dr rahim filmi çekmeden 3-4 ay klomen deneyelim diyor, olmazsa rahim filmi çekilecek.. o korkutuyo beni,tüplerde bişey mi var acaba Allah korusun diye.. bu arada habire soldan yumurtluyorum.. bi de bu ay hayıt içmeye başladım... insan bi süre sonra hamile kalmak imkansız bişeymiş hissine kapılıyor.. inşallah hayırlısıyla olur... dua edin bizlere olur mu.
biz de seni seviyoruzopuyorumnanaktan
ilginçmiş CADIARZU

kızlar az kaldı dr. gidip meleğimi görmeyeee
çok zaman oldu yaaa
allahım hayırlı haberlerle gelmeyi nasip etsin

aylin kuşşşşş
burdasın canım kız birkere çalıştın birdaha çalışmadın mı bakalım sen
adam geldiğinden buyana hergün yapsana
bak bizim elimizee geçmiyooo
ay hasretlik zor yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…