İnatla bir gün ANNE olacağım !

aylincim 18.gün yumurtlamışsın çalışmalarında ii hadii inşallahh tutmuştur rabbimin izniyle..

ıyiyim dnürcüm sen nasılsın benim kız mıkırdanıyo uyutammm onu sende iisin dimi damadım nası

slm seherim nasılsın canım merviş günaydın
esma tama söylemem canım sen tahmin et dr. daha söylemez sanki
erken gibi ama hayırlısı bakalım

batuhanın erkek olduğunu doktorumuz 11+5de söylemişdi hatta kadın iddasına bile girerim demişdi pipisini görmüsdü doktor

iyyiz dünürüm damadında iyi sabah uyanınca rüyasında nisanuru öptüğünü söyledi sor bakalım gelin kızıma hissetmiş mikaydirigubbakcemile3

amanın kızımı öptüüüü müüü eyvah eyvahhh duymasın babamızzsempatiksalakcinni

kız rahel nerelerde acep iki bebe ile napıo özledim onudaaa arıcam bi arıyamadım

amanın kızımı öptüüüü müüü eyvah eyvahhh duymasın babamızzsempatiksalakcinni

kız rahel nerelerde acep iki bebe ile napıo özledim onudaaa arıcam bi arıyamadım

sölemezsen duymaz dünürüm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama ben karışmam duyarsada kızına sahip çıksın girmein oğlumun rüayalarına oğlumun suçu yok kız güsel ne yapalımboshayallersmile

selamm
herkese günaydın esmam maşallah batuya kocaman olmuş allah sağlıklı uzun ömür versin inşallah
razişim gelmiş gitmiş
aylincim 18.gün yumurtlamışsın çalışmalarında ii hadii inşallahh tutmuştur rabbimin izniyle..
merviş hayırlısıyla inşallah canım ya..

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

6.gün---26 mayıs-----36,4
7.gün---27 mayıs-----36,3
8.gün---28 mayıs-----36,5 (bir saat geç ölçtüm)
9.gün---29 mayıs-----36,2
10.gün-30 mayıs-----36,2
11.gün-31 mayıs-----36,4
12.gün-1 haziran-----36,5 (bir saat geç ölçtüm)
13.gün-2 haziran-----36,5 (bir saat geç ölçtüm)
14.gün-3 haziran-----36,5
15.gün-4 haziran-----36,2
16.gün-5 haziran-----36,7 (ama uyumuş kalmışım,10.30 da yani 3,5 saat geç ölçtüm)-------eşim geldi--çalışma
17.gün-6 haziran-----36,5---çalışma
18.gün-7 haziran-----36,3
19.gün-8 haziran-----36,7---çalışma
20.gün-9 haziran-----36,6
21.gün-10 haziran---36,7 (bir saat geç ölçtüm)
22.gün-11 haziran---
23.gün-12 haziran---
24.gün-13 haziran---
25.gün-14 haziran---
26.gün-15 haziran---
27.gün-16 haziran---
28.gün-17 haziran---
29.gün-18 haziran---
30.gün-19 haziran---

esma hani bizim topik karışmıştı da burayı açıp taşınmıştık hatırladın mı
30luk çıtırlar da karıştı bölündü... topikler bu kadere mahkum mu yaa, sabahtan beri karıştı ortalık :bbo:

sinemcim hadi hayırlısı güzel haberlerle gel inşallah bebişine çok selam öpüyoruz onuŞeniz
teşekkür ederiz raziye teyzesi darısı senin oğluna o kadar çabuk büyüyorlarki her anın adını çıkarın
inşallah esmacım oğluşumu sağlıkla bir alsam kucağıma önce bu zamanlarda güzel ama insan merak ediyor kaydirigubbakcemile2
selamm

razişim gelmiş gitmiş
canım inşallah bu ay tutturmuşsundur hayırlısı olsun inşallah :Saruboceq:

illaki ortalık karıştıran 1-2 kişi çıkıyor canım hatırlamaz olurmuyum ayrıca bizim geçmişi internet ortamında olmaması zor bir durum allahdan biz sirkelendik ve gerçek dostlar hep beraber kaldık önemli olanda bu zaten 2 seneyi devirdik valla canlarım SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM İYİKİ VARSINIZ
e esmoş ikidir ben geliyom sen kaçıyon kıs, bu topiği de dağıtırım ulennnn klava:
canım 6da paydos ediyorum ayrıca ben seni msnme eklemişdim bir zamanlar adresini vermişdin bana sen beni kabul etmedin unuttum sanma yoksa ben dağıtırım ullleeeyyynnn yiiiitterrrrrr yaaaaaasempatiksalakcinni

her anın tadını çıkar rahat rahat gez toz yapamayacağın ne varsa onları yapppp:hulya:kaydirigubbakcemile3

herkese en güzelinden bol kokulu günaydın gerçi kayseride pek aydın bir gün yok havalar bi düzelmedi gitti hala kapalı dün akşama kadar yağmur yağdı

günaydın esmoş yannıs mısın
amin razişimm
öpüyorum göbüşten
ben de sizleri çok seviyorum.. bizim topik amacına ulaştı sayılır esmoşum ben ve bikaç kişi dışında herkes hamİş kaldı, ben sap gibi kalanlardanım :)))
tatlım ben seni kabul etmedim mi msn deakannehir
kıs valla bilerek yapmamışımdır, hiç tanımadığım adreslerden ekliyolar,reddediyorum,onlardan sanmışımdır.. önce bana özelden adresini ver,sonra ekle beni, sen olduğunu bilirim kabul ederim, hiiiiiiiiiiiiii ay ben seni reddeder miyim kıs hiççç olumunekankayizsmile ama msn pek kullanmıyorum tatlım ya.. sen ekle beni ama ok? yirim seniiiii

gülsümü merak ediyorum,msn de var aslında bi yakalasam onu da

benim çıkmam lazım tatlım, öptüm koccaman

6.gün---26 mayıs-----36,4
7.gün---27 mayıs-----36,3
8.gün---28 mayıs-----36,5 (bir saat geç ölçtüm)
9.gün---29 mayıs-----36,2
10.gün-30 mayıs-----36,2
11.gün-31 mayıs-----36,4
12.gün-1 haziran-----36,5 (bir saat geç ölçtüm)
13.gün-2 haziran-----36,5 (bir saat geç ölçtüm)
14.gün-3 haziran-----36,5
15.gün-4 haziran-----36,2
16.gün-5 haziran--------------çalışma---(ölçmedim) eşim bugün geldi
17.gün-6 haziran-----36,5---çalışma
18.gün-7 haziran-----36,3
19.gün-8 haziran-----36,7---çalışma
20.gün-9 haziran-----36,6
21.gün-10 haziran---36,7---çalışma---(bir saat geç ölçtüm)
22.gün-11 haziran---36,7
23.gün-12 haziran---
24.gün-13 haziran---
25.gün-14 haziran---
26.gün-15 haziran---
27.gün-16 haziran---
28.gün-17 haziran---
29.gün-18 haziran---
30.gün-19 haziran---
31.gün-20 haziran---
32.gün-21 haziran---
33.gün-22 haziran---

küstüm gidiyorum ve birdaha gelmeyeceğim :gitme::umursamaz:

günaydınn kızlar aylin canım inşallah düşmez ateşin hep böle devam eder.

ay benim kızın sesi kısıldı çok mu bağırdı ondan mı yoksa üşüttü mü bilmiorm hasta olmasa bari.
dün gecede epey huzursuzdu her saat kalktı gibi okadar zor uyanıorm ki uzun uzun uykuu diliyorumm bu gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…