aylincim 18.gün yumurtlamışsın çalışmalarında ii hadii inşallahh tutmuştur rabbimin izniyle..yorumlicak var mı? bugün bi derece düştü, yumurtlamadım mı yoksa
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
6.gün---26 mayıs-----36,4
7.gün---27 mayıs-----36,3
8.gün---28 mayıs-----36,5 (bir saat geç ölçtüm)
9.gün---29 mayıs-----36,2
10.gün-30 mayıs-----36,2
11.gün-31 mayıs-----36,4
12.gün-1 haziran-----36,5 (bir saat geç ölçtüm)
13.gün-2 haziran-----36,5 (bir saat geç ölçtüm)
14.gün-3 haziran-----36,5
15.gün-4 haziran-----36,2
16.gün-5 haziran-----36,7 (ama uyumuş kalmışım,10.30 da yani 3,5 saat geç ölçtüm)-------eşim geldi--çalışma
17.gün-6 haziran-----36,5---çalışma
18.gün-7 haziran-----36,3
19.gün-8 haziran-----36,7---çalışma
20.gün-9 haziran-----36,6
21.gün-10 haziran---
22.gün-11 haziran---
23.gün-12 haziran---
24.gün-13 haziran---
25.gün-14 haziran---
26.gün-15 haziran---
27.gün-16 haziran---
28.gün-17 haziran---
29.gün-18 haziran---
30.gün-19 haziran---
amanın kızımı öptüüüü müüü eyvah eyvahhh duymasın babamızzsempatiksalakcinni
kız rahel nerelerde acep iki bebe ile napıo özledim onudaaa arıcam bi arıyamadım
razişim gelmiş gitmişherkese günaydın esmam maşallah batuya kocaman olmuş allah sağlıklı uzun ömür versin inşallah
merviş hayırlısıyla inşallah canım ya..aylincim 18.gün yumurtlamışsın çalışmalarında ii hadii inşallahh tutmuştur rabbimin izniyle..
sinemcim hadi hayırlısı güzel haberlerle gel inşallah bebişine çok selam öpüyoruz onuŞenizgünaydın raziş nasılsın canım rahatın nasıl
bebişin iyi inş. ben yarın dr. gidecem 2 li test için
allahım hayırlı haberlerle gelmeyi nasip etsin
bulantılarım hafifledi canım biraz buna şükür
inşallah esmacım oğluşumu sağlıkla bir alsam kucağıma önce bu zamanlarda güzel ama insan merak ediyor kaydirigubbakcemile2teşekkür ederiz raziye teyzesi darısı senin oğluna o kadar çabuk büyüyorlarki her anın adını çıkarın
canım inşallah bu ay tutturmuşsundur hayırlısı olsun inşallah :Saruboceq:selamm
razişim gelmiş gitmiş
illaki ortalık karıştıran 1-2 kişi çıkıyor canım hatırlamaz olurmuyum ayrıca bizim geçmişi internet ortamında olmaması zor bir durum allahdan biz sirkelendik ve gerçek dostlar hep beraber kaldık önemli olanda bu zaten 2 seneyi devirdik valla canlarım SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM İYİKİ VARSINIZesma hani bizim topik karışmıştı da burayı açıp taşınmıştık hatırladın mı
30luk çıtırlar da karıştı bölündü... topikler bu kadere mahkum mu yaa, sabahtan beri karıştı ortalık :bbo:
canım 6da paydos ediyorum ayrıca ben seni msnme eklemişdim bir zamanlar adresini vermişdin bana sen beni kabul etmedin unuttum sanma yoksa ben dağıtırım ullleeeyyynnn yiiiitterrrrrr yaaaaaasempatiksalakcinnie esmoş ikidir ben geliyom sen kaçıyon kıs, bu topiği de dağıtırım ulennnnklava:
sinemcim hadi hayırlısı güzel haberlerle gel inşallah bebişine çok selam öpüyoruz onuŞeniz
inşallah esmacım oğluşumu sağlıkla bir alsam kucağıma önce bu zamanlarda güzel ama insan merak ediyor kaydirigubbakcemile2
canım inşallah bu ay tutturmuşsundur hayırlısı olsun inşallah :Saruboceq:
amin razişimmsinemcim hadi hayırlısı güzel haberlerle gel inşallah bebişine çok selam öpüyoruz onuŞeniz
inşallah esmacım oğluşumu sağlıkla bir alsam kucağıma önce bu zamanlarda güzel ama insan merak ediyor kaydirigubbakcemile2
canım inşallah bu ay tutturmuşsundur hayırlısı olsun inşallah :Saruboceq:
ben de sizleri çok seviyorum.. bizim topik amacına ulaştı sayılır esmoşum ben ve bikaç kişi dışında herkes hamİş kaldı, ben sap gibi kalanlardanım :)))illaki ortalık karıştıran 1-2 kişi çıkıyor canım hatırlamaz olurmuyum ayrıca bizim geçmişi internet ortamında olmaması zor bir durum allahdan biz sirkelendik ve gerçek dostlar hep beraber kaldık önemli olanda bu zaten 2 seneyi devirdik valla canlarım SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM İYİKİ VARSINIZ
canım 6da paydos ediyorum ayrıca ben seni msnme eklemişdim bir zamanlar adresini vermişdin bana sen beni kabul etmedin unuttum sanma yoksa ben dağıtırım ullleeeyyynnn yiiiitterrrrrr yaaaaaasempatiksalakcinni
her anın tadını çıkar rahat rahat gez toz yapamayacağın ne varsa onları yapppp:hulya:kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?