Kizlar bende araniza katilabilirmiyim 2 senelik evliyim, bi senedir bebis istiyoruz ama olmuyo...
Doktora gittik butun tahliller yapildi, bizde asilama yapmaya karar verdik...
Gecen carsamba gunu ilk kez asilama yapttim, insallah hamile kalirim sabirsizlikla bekliyorum benim icin dua edin kizlar insallah bende herkes gibi hamile kalabilirim
bu arada aranizda asilama yapipta hamile kalanlar varmi, lutfen paylasalim yardimci olalim birbirimize
Hosgeldin canim..biz biraz dagildik grup olarak ama yine de hosgeldin :) insallah asilaman tutar canim..senin icin dua edicem.allah kucagini da yuregini de doldursun sevgisiyle..bizden asilama yapan oldu canim.1 kiz 1 erkek bebislerimiz var..tup bebelerimiz de var yine 1 kiz 1 erkek..genelde hepimiz 2.bebeklerimizi aldik kucagimiza..rabbim sanada nasip etsin..sakin vazgecme anne olma umutlarindan..birgun elbet olursun bizim gibi insallah..
selammmm
ne güzel gelenler olmuş, hoş gelmişşş....
Esma'cım hakkında hayırlısı olsun. sen ne zaman istersen ikinci o vakit gelsin inşallahh.. nasılsa sen daha küçüksün:) bizim gibi teyze değilsin :) Batu seneye okula mı gidecek de şimdi ana okuluna vereceksin anlamadım.. Babanneye yakın değilmisiniz? 15.00 dan sonra o baksın olmuyor mu?
Mervem teyzem maşallahhhhhhh..Kocaman olmuştur karnın..Sağlıkla kucağına aldığın günleride görürüz inşallahhh. Nisa napıyor resim eklesene ya da artık kendine bi face aç.. olmuyor böyle:)
Esra cım hoşgeldin. seni görmek çok güzel. Maşallah oğlunda kocaman olmuş..Çok tatlı nazar değmesin...Bu erkek çocukları pek uyumuyor :) bizde öyleydik ama sık dişini 3 yaşından sonra daha iyi oluyorlar:)
bize gelince yola devam...Pek bir değişiklik yok.. hepinizi öpüyoruz.. daha sık bekliyoruzzzzzzzzzz
Canlarimmmm ben kontrole diye gittiğim hastanede kalakaldim enes bebeğim 35+5de geliverdi ben eve çıktım ama oğlum kuvozde dualarinizi bekliyorum
Canlarimmmm ben kontrole diye gittiğim hastanede kalakaldim enes bebeğim 35+5de geliverdi ben eve çıktım ama oğlum kuvozde dualarinizi bekliyorum
selam..
canım Mervem gözün aydın olsun..Allah analı, babalı,ablalı büyütsün inşallah.. Herkes gibi bende henüz doğmamıştır diye düşünürken paşamız zor günleri atlatmış evine bile gelmiş.. Bu paşa benimkilerden de aceleci çıktı. Biz 36+3 de gelmiştik..Sen düşün artık ne kadar dayanıklı bir hatunum :) şaka bir yana Mervenin ve Seherinde söylediği gibi ben ikizlere tek başıma baktığıma göre sen alasını yaparsın biliyorum çıtır çerezim... Nisa' ma da çok geçmiş olsun..Arada gir haber ver bize merak etmeyelim...Seni ve meleklerini kocaman öpüyorum...
Merve2 cim sen nasılsın? Yaaa o melekler nasıl birşey maşallahhhh...O gözlerini yanaklarını yerim onların..benim ikizler birbirine benzemediği halde onlar tıpatıp aynılar :) Allahım bahtlarını güzel eylesin inşallahh.. İkisinide kocaman öpüyoruz..
Sehercim sen nasılsın? Maşallahhh Selen de kocaman olmuş..Sana çok çektiriyor eminim :) Ama merak etme biraz daha büyüyünce durulur..Selen i de kocaman öpüyoruz...
Esmam sen nasılsın? Batu nasıl? Kreşten memnun mu? Keşke bende göndersem diyorum ama iki tane olunca maddiyat zorluyor.. Zaten işe geri dönme niyetimde yok yola böyle devam ediyoruz... Batuyuda öp yerime..
Bize gelince, şükürler olsun büyüdük..Artık daha kolay günler geçiriyoruz ama kavgalar çoğaldı... Şimdi de o kız oyuncağı, o erkek oyunu ben oynamam, oynarsın kavgalarımız başladı...Alp pembe hiçbirşeyi sevmiyor..Hatta salçalı makarnaya "bu kız makarnası mı" yoksa diyor :) Günlerimiz böyle gelip geçiyor işte.. Bu arada sağlıkla ilgili ciddi sorunlarım oluştu..Hepinizden dualarınızı bekliyorum. Ekim ayı başında kolonoskopi ve endoskopi oldum. ince ve kalın bağırsaktan polip temizlendi.. Biyopsi yapıldı. Midemden biyopsi yapıldı.. Bağırsaklarda iltihap var ama Allaha şükür ciddi değil. Sorun maalesef midemdeymiş. Midemde bir bakteri ve aynı zamanda nedeni belli olmayan başka hücreler çıktı. yoğun bir antibiyotik tedavisine başladık hemen. Günde toplam 12 tane hap içtim. Bugün haplar 2 ye düştü Allahtan.Mart ayında tekrar endoskopi olacağım.. Şu an kötü bir hastalık yok ama ilerde neye çevirir henüz o bilinmiyor..Umarım Allah hakkımda hayırlısını nasip eder..Bizden haberler böyle işte...
Yazmadığım diğer arkadaşlarım umarım hepiniz iyisinizdir..hepinizi kocaman öpüyoruzzzz
Selam kızlar bende uzun zaman oldu yazmadım diye vicdan yapıyodum kimse yazmıyor benimde kız 4 yas oğlum ise 3 aylık oldu. Sabah oluyor akşam oluyor hiç anlamadan. Sağlık olsun diyelim herkes nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?