İnatla bir gün ANNE olacağım !

selammmm
ne güzel gelenler olmuş, hoş gelmişşş....
Esma'cım hakkında hayırlısı olsun. sen ne zaman istersen ikinci o vakit gelsin inşallahh.. nasılsa sen daha küçüksün:) bizim gibi teyze değilsin :) Batu seneye okula mı gidecek de şimdi ana okuluna vereceksin anlamadım.. Babanneye yakın değilmisiniz? 15.00 dan sonra o baksın olmuyor mu?
Mervem teyzem maşallahhhhhhh..Kocaman olmuştur karnın..Sağlıkla kucağına aldığın günleride görürüz inşallahhh. Nisa napıyor resim eklesene ya da artık kendine bi face aç.. olmuyor böyle:)
Esra cım hoşgeldin. seni görmek çok güzel. Maşallah oğlunda kocaman olmuş..Çok tatlı nazar değmesin...Bu erkek çocukları pek uyumuyor :) bizde öyleydik ama sık dişini 3 yaşından sonra daha iyi oluyorlar:)
bize gelince yola devam...Pek bir değişiklik yok.. hepinizi öpüyoruz.. daha sık bekliyoruzzzzzzzzzz

Herkese selam...
Nihayet yerlesik hayata gecebildim..daha detayli temizligim olmadi ama sukur yerlestik evimize..
Adasim yaa ne cabuk 32 hafta oldu..yani tabi bide sana sormali :)) allah saglikla kucagina da almayi gostersin insallah..
Esmacim batu 2009 dogumluydu dimi?ama subat oldugu icin bu sene anaokuluna gidiyor sanirim..kuzey bu senede kres seneye anaokulu..temmuz 2009 bizim dogum..
Emelcim senin face varsa ozelden bana ismini acik yazar misin ben telden giriyorum ozel msj yazamiyorum.sen yaz ben sana face den arkadaslik istegi gondereyim..daha guzel haberlesiriz..sen de 3 yasini atlattin ya iki kucuk canavarin helal olsun sana..ben 3 yas aralikli 2 cocuga zor bakiyorum valla..
Bize gelince..kuzeyin olulunun baslamasini 4 gozle bekliyorum..o okula baklayinca zeynep i memeden kesicem insallah..ama nasil?adasimmm sen nisayi nasil biraktirdin?resmen yapisik memeye..dolayisiyla bana..bunaldim artik devamli yakamda pacamda..oyalanmiyor hicbiseyle..kucagimdan inmiyo..gece benimle uyumak istiyo..bir an once biraktirmaliyim memeyi..bi ara foto ekliim bende sari papatyalarimi..
Esracim senin adam da kocaman olmus..doganlar be cabuk buyuyo aslinda geriye bakinca..
Hepinizi cook opuyorum..kendinizi sahsen hic gormesemde ozledigim sicacik arkadasliginiz hos sohbetinizdir..bunu bilin...

Kizlar bende araniza katilabilirmiyim 2 senelik evliyim, bi senedir bebis istiyoruz ama olmuyo...
Doktora gittik butun tahliller yapildi, bizde asilama yapmaya karar verdik...
Gecen carsamba gunu ilk kez asilama yapttim, insallah hamile kalirim sabirsizlikla bekliyorum benim icin dua edin kizlar insallah bende herkes gibi hamile kalabilirim
bu arada aranizda asilama yapipta hamile kalanlar varmi, lutfen paylasalim yardimci olalim birbirimize

Hosgeldin canim..biz biraz dagildik grup olarak ama yine de hosgeldin :) insallah asilaman tutar canim..senin icin dua edicem.allah kucagini da yuregini de doldursun sevgisiyle..bizden asilama yapan oldu canim.1 kiz 1 erkek bebislerimiz var..tup bebelerimiz de var yine 1 kiz 1 erkek..genelde hepimiz 2.bebeklerimizi aldik kucagimiza..rabbim sanada nasip etsin..sakin vazgecme anne olma umutlarindan..birgun elbet olursun bizim gibi insallah..

Hosbulduk canim saol... :) Cevabiniz icin tesekkurler, insallah tutar Allahim bizlerin yardimcisi olsun insallah benim gibi asilama olanlarin herkesinki tutar... duan icin tsk ederim, Allah senden razi olsun...
Ayrica umudumu hic bi zaman yitirmek, istemiyorum cunku cocuklari cok seviyorum
hatta isimleri hazir bile o kadar heycanliyim ki, her gece dua ediyorum rabbime...
Allahim anali babali buyutsun cocuklarini insallah böyle guzel haberler alinca daha bi umitleniyorum sayenizde....
umitlerinizi hic bi zaman yitirmegin kizlar Allah göruyor ve biliyor daha zamani deyil diye zamani gelince rabbim öyle guzel nasip ediyor ki hayat mucizelerle dolu bunu unutmayin

face de olanlar adım belli soyadım akbaş geçio ekleyin

Canlarimmmm ben kontrole diye gittiğim hastanede kalakaldim enes bebeğim 35+5de geliverdi ben eve çıktım ama oğlum kuvozde dualarinizi bekliyorum

Canlarimmmm ben kontrole diye gittiğim hastanede kalakaldim enes bebeğim 35+5de geliverdi ben eve çıktım ama oğlum kuvozde dualarinizi bekliyorum

canım Allah analı babalı ablalı büyütsün mutlulukla huzurla dolu upuzun bir ömrü olsun hep seninle olsun inşallah en kısa zamanda kucağına konması dileğiyle Allaha emanet olun dualarımız sizinlee (resmiyeti geçtik yuppiiiiiiiiiiiiiiii teyze oldummmmm mervemm canımmm koccamann muccukkkk ikinizedeeee)

Kizlar allaha Şükür persembe gunu enes geldi eve zor gunler gecicek ins bu sirada nisa cok hasta oldu ates öksürük enese ise yogun bakımdan çıktığı için hic yaklasmamasi gerekir tabi mümkün değil ben ise kendimi unuttum dikisler sizlar oyle beterinden saklasin diyim

dünürüm gözünüz aydın canım sağlıkla büyüsün enes paşa ben önceki sayfadan okumaya başladım baktım sen en son ağustosun sonunda 32. hafta demişin daha doğmamıştır diye okuyordumki paşan gelmiş evine çıkmış rabbim sağlıklı uzun ömürler versin gelinim hastalanmış kıyamam ben ona sende kendine dikkat et canım çok öpüyorum seni

bize gelince batuhanı kreşe verdim bu senede ana okulu seneye inşallah zaten 66 ay zorunluluğuda kalktı böyle daha rahatım ben

sağlıkla buyut mervecım sınem ne güzel ıkıncı olmuş bende düşünüyorum ama sadece düşünmekte kalıyorum selen kucuk bı canavar oğlan olsa yanmazdım bu kadar :) bızde kreşe gıdıyoruz selen sureklı bı kardeş ıstıyor orda ne goruyorsa uyguluyor evdede büyüdükçe sakınlesır dıyolar umudum o hıperaktıve cıktı bızde uzulsem mı sevınsemmı aysem buyuttun kuzuları maşallah emel senın kılerde koçman olmuş senın ısın ıkı kat zor maalesef

adaşımm canım benim..enes paşa da benimkiler gibi erkenci çıktı desene..ama çok şükür ki eve bile çıkmışsınız..rabbim kavuşturmuş sag salim..zor günler elbet geçiyo canım sıkma canını..bak emel büyüttü..benim kızım bile 19 aylık oldu..tek başına çok zor ama yapıyosun bi şekilde..sen dua etki annen yanında..kaynanan var başın sıkışınca gelebilecek..bende bir allahın kulu yok..yapayalnız..allah eşimden razı olsun..o benim hayattaki en güzel şansım..umarım sen de eşinle elele çok güzel bi 4 yapraklı yonca yapacaksınız ailenizi..tekrar hayırlı olsun..telefonunu bilsem sesini duymak isterdim..böyle yazmakla olmuyor..

Son düzenleme:
selam..
canım Mervem gözün aydın olsun..Allah analı, babalı,ablalı büyütsün inşallah.. Herkes gibi bende henüz doğmamıştır diye düşünürken paşamız zor günleri atlatmış evine bile gelmiş.. Bu paşa benimkilerden de aceleci çıktı. Biz 36+3 de gelmiştik..Sen düşün artık ne kadar dayanıklı bir hatunum :) şaka bir yana Mervenin ve Seherinde söylediği gibi ben ikizlere tek başıma baktığıma göre sen alasını yaparsın biliyorum çıtır çerezim... Nisa' ma da çok geçmiş olsun..Arada gir haber ver bize merak etmeyelim...Seni ve meleklerini kocaman öpüyorum...
Merve2 cim sen nasılsın? Yaaa o melekler nasıl birşey maşallahhhh...O gözlerini yanaklarını yerim onların..benim ikizler birbirine benzemediği halde onlar tıpatıp aynılar :) Allahım bahtlarını güzel eylesin inşallahh.. İkisinide kocaman öpüyoruz..
Sehercim sen nasılsın? Maşallahhh Selen de kocaman olmuş..Sana çok çektiriyor eminim :) Ama merak etme biraz daha büyüyünce durulur..Selen i de kocaman öpüyoruz...
Esmam sen nasılsın? Batu nasıl? Kreşten memnun mu? Keşke bende göndersem diyorum ama iki tane olunca maddiyat zorluyor.. Zaten işe geri dönme niyetimde yok yola böyle devam ediyoruz... Batuyuda öp yerime..
Bize gelince, şükürler olsun büyüdük..Artık daha kolay günler geçiriyoruz ama kavgalar çoğaldı... Şimdi de o kız oyuncağı, o erkek oyunu ben oynamam, oynarsın kavgalarımız başladı...Alp pembe hiçbirşeyi sevmiyor..Hatta salçalı makarnaya "bu kız makarnası mı" yoksa diyor :) Günlerimiz böyle gelip geçiyor işte.. Bu arada sağlıkla ilgili ciddi sorunlarım oluştu..Hepinizden dualarınızı bekliyorum. Ekim ayı başında kolonoskopi ve endoskopi oldum. ince ve kalın bağırsaktan polip temizlendi.. Biyopsi yapıldı. Midemden biyopsi yapıldı.. Bağırsaklarda iltihap var ama Allaha şükür ciddi değil. Sorun maalesef midemdeymiş. Midemde bir bakteri ve aynı zamanda nedeni belli olmayan başka hücreler çıktı. yoğun bir antibiyotik tedavisine başladık hemen. Günde toplam 12 tane hap içtim. Bugün haplar 2 ye düştü Allahtan.Mart ayında tekrar endoskopi olacağım.. Şu an kötü bir hastalık yok ama ilerde neye çevirir henüz o bilinmiyor..Umarım Allah hakkımda hayırlısını nasip eder..Bizden haberler böyle işte...
Yazmadığım diğer arkadaşlarım umarım hepiniz iyisinizdir..hepinizi kocaman öpüyoruzzzz

emelcim çook geçmiş olsun canım..umarım bununla kalır..kendine dikkat et hayatım..bıcırıkları çook öp..

Selam kızlar bende uzun zaman oldu yazmadım diye vicdan yapıyodum kimse yazmıyor benimde kız 4 yas oğlum ise 3 aylık oldu. Sabah oluyor akşam oluyor hiç anlamadan. Sağlık olsun diyelim herkes nasıl

Selam kızlar bende uzun zaman oldu yazmadım diye vicdan yapıyodum kimse yazmıyor benimde kız 4 yas oğlum ise 3 aylık oldu. Sabah oluyor akşam oluyor hiç anlamadan. Sağlık olsun diyelim herkes nasıl

ayy enes paşa 3 aylık oldu bile..biz valla hastalıklarla boğuşuyoruz...kuzey okula başladı başlayalı her kış hastayız..önce kuzey 2-3 gün sonra Zeynep...ama bu sefer kuzey çok ağır geçiriyor...ventolin buhar verdik bu gece yine..Zeynep zaten ventolinsiz iyileşmiyor..alerjik bi durum var ama tam teşhis konmadı daha...böyle bizden haberler..kuzey 4.5 yaşında Zeynep te 21 aylık..ama kim sorarsa bana yaş aralığını en az 6 yapın diyorum..sıyırcam kafayı yakında ciddiyim :)))

Oy adasim kesinlikle çok zordur araları çok az allah yardım etsin diyorum. Bencede ya 6 bile az biri ağlar biri cisim der bunun gibi bir sürü şey:)emeli düşünemiyorum zaten.
Nisa krese gitmiyo oyüzden zor oluyor devamlı oyun bekliyor benden ayrı hiçbir yere gitmiyor zaten.gecen sağlık ocağı ile konuştum ayrılık korkusu yaşıyor oyüzden ama bunu atması lazım yoksa üzerinde kalırsa hep anneye bağlı yaşar dedibide hala beraber uyuyoruz onu mutlaka ayir dedi çilek odası alsam mi diyorum

selammmm...
Mervem teyzem böyle arada gel senden haber alalım en azından.. Maşallahhh meleklerine..Ama Nisa'nın hala seninle yatıyor olması birazcık kötü olmuş :) Ben o yönden daha şanslıyım sanırım. Gerçi benimde Alp ben olmadan uyumuyor arada ama neyse bunada razıyım ben..Naz her konuda olduğu gibi o konuda da beni hiç üzmedi. Yanına yatmamı bile istemez. sadece hastayken.İnşallah Nisa'nın da böyle günleri yakındır...
Mervecim tekrar geçmiş olsun meleklerine...İki çocuk bir de ikisi de hastaysa hiç çekilmiyorlar sana hak veriyorum..Hele 6 yaş olayına canı gönülden katılıyorum :)... Zaman geçiyor büyüyorlar ama her geçen yıl onlar büyüdükçe yaşlandığımı hissediyorum..Ben sendroma girdim sanırım bu aralar :)
Bizde durumlar aynı... Zaman akıp geçiyor...Daha dün gibi hamile olmayı beklerken şu an hepimiz çocuklarımızı anlatıyoruz ne güzel...Daha sık uğrasak güzel olacak ama olmuyor maalesef...
Neyse herkesi öpüyoruz....Kendinize iyi bakın hepiniz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…