selamm...
Pınarcım öncelikle hayırlı olsun.. Son gelişmelerinden de haber verirsen sevinirim. Gürken Bey'i ben çok sevmiştim.. Umarım sende seversin. Çok kibar ve bildiğim kadarıyla bizden 2-3 yaş büyük birisi.. Sorularına hiç sıkılmadan cevap verir merak etme. Senide kısa zamanda hamile olarak duyarız inşallahhh...
Bize gelince değişik birşey yok.. Kavga dövüş idare ediyoruz..Çok kavga ediyorlar maalesef. Oğlum çok fena olduHiç sözimizi dinlemiyor. yapacağını yapıyor sonrada "bir daha yapmayacağım erkek sözü" diye özür diliyor.. :) Ama beş dakika sonra yine aynıyız. Bende ne yapacağımı şaşırdım. Allahtan kızım öyle değil.. Neyse işte bizden haberler böyle.. umarım herkes iyidir... hepinizi öpüyouz
selammm..
Mervecim mesajını okuyunca içime bir rahatlama geldi...Umarım dediğin gibi geçici bir süreçtir. Yoksa ben gerçekten tımarhanelik olacağım :) Her geçen gün geçmişi unutuyorum sanırım :) Eskiden daha mı kötüydü acaba diye düşünüyorum.. Yoksa daha mı iyiler di :) İnşallahh kısa zamanda atlatırız bu süreci... Daha doğrusu atlatırım :)
Pınarcım gözün aydın olsun.. Hayırlısı olsun öncelikle.. Yumurta toplama işlemim anestezisiz olmuştu maalesef.. Çok ağrım olmadı gerçi..Daha doğrusu işlemden sonra olmuştu ağrım.. Umarım senin de fazla olmaz..Bol bol dua et hayatım..Birde unutmadan transfer sonrası ananas yemeni tavsiye ederim.. ben yemiştim. :) Allah kısmet ettikten sonra gerisi teferruat ama olsun ..Sen yine de ye :)
Gelen gelmeyen herkesi öpüyoruz.... Birkaç gündür çok yorgunum maalesefBenim hemoroid yine had safhada..:) Stres, yorgunluk birde üstüne anlayışlı kocam misafir davet edince gerisini siz düşünün...Misafirler yanında da iki tane daha davetsiz misafir getirirse halimi siz düşünün.. Sinir krizlerine girdiğimden olan çocuklarıma oluyor..Bizden haberler böyle...
mervişim canım bir oğlum daha olacak inş. allahım hepimizin meleklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
mayısın 6- 7 gibi alırım dedi . babamız mayısın 1 de yola çıkıyo inş. yetişir sağlıklı ve zamanlı doğumlar nasip eder mevlem bizlere
adını bilmiyorum beyazıt efeye uygun bişe düşünüyorum ege kesinde ön adını bulamadım
sen kaç haftalık oldun canım
selammm..
Sinemcim hoşgeldin... Gözün aydın Allah analı babalı abili büyütsün inşallahhh.. İsmiyle yaşasın...Umarım babanızın geleceği zamanda su gibi akıp geçer ve bu son ayrılığınız olur.. Sana çokkk kolay gelsin canım. Müsait her zamanında bekleriz.. Ve tabiki fotoğraf isteriz:) kendine ve paşalarına iyi bak...
Pınarcım sen neler yaptın? Regli oldun mu? Başladımı tedavin...? Haberlerini bekliyoruz..
Veeeeee gelmeyen kaçaklar nerelerdesiniz yine? Bir gözüküp bir kayboluyorsunuz..Umarım hepiniz iyisinizdir...
Bize gelince: aynen devam ediyoruz..Sabah kalk, çocukları doyur,evleri topla,çamaşır yıka,yemek yap,yine çocukları doyur,dağılan evi yine topla,biraz vakit varsa bahçeye inin... bakmışsın akşam olmuş.. sofrayı hazırla,yemek yemece, çocukları doyur,sofrayı topla veee yazamadığım onca iş daha.. Bu saat oldu hala ayaktayım :) Çok enerjiğim çokkk... :) neyse bizde durum böyle kızlar benım kısaca 24 saatim işte bu.. sizinkilerin aynısı yani :) Hepinizi öpüyorum..
selammm..
Pınarcım hayırlı uğurlu olsun tedavin.. İnşallah Allahım kalbine göre verir. emeklerini boşa çıkarmaz.. Sen yazalı uzun bir zaman olmuş ama kusura bakma ben bu aralar giremedim... Ultrason aynı senin dediğin gibi oluyordu canım. Kendi baktıkları zaman çok nadirdir. Maalesef orada işler öyle yürüyor. Ben hamilelikte özelden Serdar beye gittiğim halde bile kendi bakmıyordu. en sinir olduğum durumdu..Hatta benim yumurta toplama işlemime Gürkan bey girmişti ama transferime İbrahim bey girdi. Yani anlayacağın görmeyen kalmadı :) Tabi işin şaka kısmı buralar.. Sen kalbini ferah tut..Bol bol dua et hayatım..Allah yardımcın olsun.. gelişmeleri yaz..
veeeeee kaçaklar nerdesiniz yahuuuu... Hadi artık glesenize yaz da geldi... hepinizi öpüyoruzz
selam
Pınarcım çok üzüldüm tedavinin yarım kalmasına, ama bunda da vardır bir hayır hayatım. Acaba kist sonradanmı oluştu canım. Ne diyeceğimi bilemiyorum ama hakkında hayırlı olan buymuş..Dediğin gibi birkaç ay ara ver bakalım. Sonra başka merkez araştırısın istersen. Kan tahlili bir kez yapıldı derken neyden bahsettiğini anlamadım canım. Tedavi öncesi hormonlara bakılan tahlili mi söylüyorsun bilemedim. yoksa tedavi sürecinde E2 hormonuna bakılan kandan mı bahsediyorsun. Eğer öyleyse bana gün aşırı yapılmıştı. Yumurtaların gelişimine bakmak için... Kısmet değilmiş diyelim..Ama inanıyorum ki senden de güzel haberler duyacağız..
bize gelince: maalesef hastalıkla boğuşuyoruz.. Hafta sonu Yedigöllerde kamp yaptık. 2 günlük zevkimiz bize ağır patladıÖnce Naz hafif olarak atlattı ama şimdi de Alp hasta.. Kusma,ishal, ateş iki gündür uykusuz gecelere devam.. Umarım en kısa zamanda o da iyileşir. ve inşallah tekrar Naz'a geçmez.. bizden haberler böyle, kaçaklar nerelerdesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?