İnatla bir gün ANNE olacağım !

Herkese Merhaba Arakadaşlar....::))Emel'ciğim çok teşekkür ederim amin inşallah ilk size söylerim o haberi:::))) Yeni gelişmeler oldu bu arada, tüpe geçmemiz için rahim filmi önemli demişti Gürkan Bey, rahim filmime bakmış ve beni şaşırtan sonuç; rahiminiz de, tüpleriniz de normal dedi.... Diğer doktorum o sıvıyı nerede ve nasıl gördü çok merak ediyorum doğrusu... Gürkan Bey'i ben de sevdim canım dediğin gibi kibar ve duyarlı bir insan, mesela orada yumurta toplama işlemi lokal anesteziyle yapılıyormuş; ben ağrı eşiğim çok düşük ve tansiyonum düşüyor işlem sağlıklı olmaz benim bu sorunumdan dolayı dedim. Mutlaka bana ve hemşirelere hatırlatın anesteziyi dedi %95 yaptırırız merak etmeyin dedi sağolsun. Senin de anestezisiz mi olmuştu canım? Evet yaşı da çok genç ama çok başarılı demek ki bu genç yaşında Doçent olmuş. Canım ben bu ay Haziran reglimde 2 veya 3.gün gidicem eğer sorun yoksa hemen Femara protokoluyle başlayacağız. Benim sorunum geçirdiğim çikolata kisti ameliyatı sonrası yumurta rezervimde azalma olması. Bu nedenle de Femara kullandıracakmış Gürkan Bey. Rezervi azalanlarda etkili oluyormuş öyle söylediler. Artık hayırlısı inşallah...Demek afacanlar kavga ediyorlar:::))Normal ama tam yaramazlık dönemleri, bir de 1 kız 1 erkek olunca nedense çok kavga ediyorlar küçükken, benim kuzenlerim oyleydi. Kızlar bir başka oluyor ya... çok farklılar... Maşallah ikisi de çok güzel Allah bağışlasın onları annesi. Herkese sevgiler opuyorum...

selammm..
Mervecim mesajını okuyunca içime bir rahatlama geldi...Umarım dediğin gibi geçici bir süreçtir. Yoksa ben gerçekten tımarhanelik olacağım :) Her geçen gün geçmişi unutuyorum sanırım :) Eskiden daha mı kötüydü acaba diye düşünüyorum.. Yoksa daha mı iyiler di :) İnşallahh kısa zamanda atlatırız bu süreci... Daha doğrusu atlatırım :)
Pınarcım gözün aydın olsun.. Hayırlısı olsun öncelikle.. Yumurta toplama işlemim anestezisiz olmuştu maalesef.. Çok ağrım olmadı gerçi..Daha doğrusu işlemden sonra olmuştu ağrım.. Umarım senin de fazla olmaz..Bol bol dua et hayatım..Birde unutmadan transfer sonrası ananas yemeni tavsiye ederim.. ben yemiştim. :) Allah kısmet ettikten sonra gerisi teferruat ama olsun ..Sen yine de ye :)
Gelen gelmeyen herkesi öpüyoruz.... Birkaç gündür çok yorgunum maalesef Benim hemoroid yine had safhada..:) Stres, yorgunluk birde üstüne anlayışlı kocam misafir davet edince gerisini siz düşünün...Misafirler yanında da iki tane daha davetsiz misafir getirirse halimi siz düşünün.. Sinir krizlerine girdiğimden olan çocuklarıma oluyor..Bizden haberler böyle...

Ya bu erkekler niye böyle oluyor yahu. Neden bu kadar düşünceliler((: Emel'ciğim sana kolaylıklar dilerim. Çok yorulduğuna eminim kendini dikkat et. O tatlıcıklar da nasibini almışlar stres dolayısıyla::)) Bu arada geçmiş olsun canım geçen tedavimde bende de hemoroid olmuştu şimdi daha iyi. Ben şu kortos fitil ve pomadı sayesinde kurtuldum istersen bir doktora görün canım oturmak bile acı veriyor biliyorum. Bu arada yine iyi dileklerin için sağol çok dua ediyorum ve edicem Emel'cim inşallah bu kez olur. Ananası ben de duydum canım sağol mutlaka yiycem kanı sulandırıyormuş tabi bol c vitamini deposu. Bir de ben 1 haftadır arı poleni yiyorum inşallah o da yumurtalar için iyi olur. Kendine çok iyi bak görüşürüz tekrar. Minik afacanları çook öpüyorum::))

canım benim.2.miniğini sağlıkla kucağına almışsındır inşallah.ne günlerdi ya.ne kadar üzülüyorduk.çok şükür rabbim bizede nasip etti..hatta bak 2.prensini kucağına aldın ne güzel..Allah sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin

kızlar nasılsınız
bizler iyiyiz 6 mayısta meleğimi aldım kucağıma
allah isteyen herkese nasip etsin
ismi semih can oldu kızlar
egeden vazgeçtik
abimiz biraz kıskanıyor ama alışacak kardeşe
odada yalnız bırakamıyorum
babamızda geldi doğuma ilkinde yoktu ama bu gidişi çok zor oldu 5 ay sonra gelecek
geçmişi okuyamadım hepinizi kocaman öpüyorum
kırkımızı bugün çıkarttık
Allahtan annem var
yoksa halim harap olurdu
allah ailemizi başımızdan eksik etmesin sağlıklı uzun ömür versin hepimize
kızlar kendinize iyi bakın meleklerede benim bebiş ağladı
bakayım ona
efe bezi bıraktı 3 ay oldu
biri bitti biri başladı :))
darısı tüm isteyenlerin başına

selammm..
Sinemcim hoşgeldin... Gözün aydın Allah analı babalı abili büyütsün inşallahhh.. İsmiyle yaşasın...Umarım babanızın geleceği zamanda su gibi akıp geçer ve bu son ayrılığınız olur.. Sana çokkk kolay gelsin canım. Müsait her zamanında bekleriz.. Ve tabiki fotoğraf isteriz:) kendine ve paşalarına iyi bak...
Pınarcım sen neler yaptın? Regli oldun mu? Başladımı tedavin...? Haberlerini bekliyoruz..
Veeeeee gelmeyen kaçaklar nerelerdesiniz yine? Bir gözüküp bir kayboluyorsunuz..Umarım hepiniz iyisinizdir...
Bize gelince: aynen devam ediyoruz..Sabah kalk, çocukları doyur,evleri topla,çamaşır yıka,yemek yap,yine çocukları doyur,dağılan evi yine topla,biraz vakit varsa bahçeye inin... bakmışsın akşam olmuş.. sofrayı hazırla,yemek yemece, çocukları doyur,sofrayı topla veee yazamadığım onca iş daha.. Bu saat oldu hala ayaktayım :) Çok enerjiğim çokkk... :) neyse bizde durum böyle kızlar benım kısaca 24 saatim işte bu.. sizinkilerin aynısı yani :) Hepinizi öpüyorum..

Son düzenleme:

Merhaba arkadaslar 1 haftadir yogun gecti giremedim umarim herkes iyidir.Emelcim nihayet basladim yarin 6.gun ve ultrasona giricem.bana femara ve gonal f verildi. Bakalim yumurtalar ne kadar ve nasil olacaklar? Bu arada Emecim bisey sorucam. Muayeneleri baska bir doktor yapiyor Gurkan bey olmuyor. O sadece yumurta toplama ve transfere giriyormus. Sende de oyle mi olmustu. Merak ettim bir sorun olmuyordur boyle insallah cunku kendisi bakmadan ultrason raporu veya ciktisi ile tabi kan tahliline bakarak ilac veriyor. Senin gunlerin gayet hareketli geciyor anlasilan::))Ikizler nasil onlari cok opuyorum. Insallah benim de olur da o hareketlilige ve yorgunluga rsziyim canim. Tatli yorgunluk bunlar.Sonra bir bakicaksin bir anda buyumusler::))kendine iyi bak opuyorum. Herkese sevgiler...

selammm..
Pınarcım hayırlı uğurlu olsun tedavin.. İnşallah Allahım kalbine göre verir. emeklerini boşa çıkarmaz.. Sen yazalı uzun bir zaman olmuş ama kusura bakma ben bu aralar giremedim... Ultrason aynı senin dediğin gibi oluyordu canım. Kendi baktıkları zaman çok nadirdir. Maalesef orada işler öyle yürüyor. Ben hamilelikte özelden Serdar beye gittiğim halde bile kendi bakmıyordu. en sinir olduğum durumdu..Hatta benim yumurta toplama işlemime Gürkan bey girmişti ama transferime İbrahim bey girdi. Yani anlayacağın görmeyen kalmadı :) Tabi işin şaka kısmı buralar.. Sen kalbini ferah tut..Bol bol dua et hayatım..Allah yardımcın olsun.. gelişmeleri yaz..
veeeeee kaçaklar nerdesiniz yahuuuu... Hadi artık glesenize yaz da geldi... hepinizi öpüyoruzz

Merhaba arkadaşlar...Emel'cim malesef tedavim iptal oldu:( Bakan asistan nasıl göremediyse önceden... bir kist çıkardı şimdi, hem de yumurtalarım gelişmemiş öyle söylediler. Galiba bu Femara ben de işe yaramadı belki Gonal F de yaramadı yumurtalarda tık yokmuş. Ayrıca bana 1 kere kan tahlili yapıldı başka da yapılmadı canım. Ben zaten oradaki tedavi sürecinden hiç memnun kalmadım. Başka bir yerde şansımı deniycem Emel'cim. Vardır her işte bir hayır diyorum canım. Bakalım 1-2 ay daha gitti şimdi bakalım yenisine geçmek için heralde. Yeni gelişmeler olursa tekrar yazarım Emel'cim destek olduğun çok teşekkür ediyorum tekrar görüşürüz öpüyorum. Herkese sevgiler::))

selam
Pınarcım çok üzüldüm tedavinin yarım kalmasına, ama bunda da vardır bir hayır hayatım. Acaba kist sonradanmı oluştu canım. Ne diyeceğimi bilemiyorum ama hakkında hayırlı olan buymuş..Dediğin gibi birkaç ay ara ver bakalım. Sonra başka merkez araştırısın istersen. Kan tahlili bir kez yapıldı derken neyden bahsettiğini anlamadım canım. Tedavi öncesi hormonlara bakılan tahlili mi söylüyorsun bilemedim. yoksa tedavi sürecinde E2 hormonuna bakılan kandan mı bahsediyorsun. Eğer öyleyse bana gün aşırı yapılmıştı. Yumurtaların gelişimine bakmak için... Kısmet değilmiş diyelim..Ama inanıyorum ki senden de güzel haberler duyacağız..
bize gelince: maalesef hastalıkla boğuşuyoruz.. Hafta sonu Yedigöllerde kamp yaptık. 2 günlük zevkimiz bize ağır patladı Önce Naz hafif olarak atlattı ama şimdi de Alp hasta.. Kusma,ishal, ateş iki gündür uykusuz gecelere devam.. Umarım en kısa zamanda o da iyileşir. ve inşallah tekrar Naz'a geçmez.. bizden haberler böyle, kaçaklar nerelerdesiniz?

Emel'cim teşekkür ederim evet vardır her işte bir hayır diyorum canım ben de. Evet canım e2, fsh ve lh hormonları bana daha önce gün aşırı hatta son günlerde her gün bakılıyordu burda hiç bakılmadı, zaten bakılsa bu kistler hormon ürettiği için daha çabuk farkedilirdi. Araştırmaya başladım şimdiden yeni bir yer. Sağol canım ben de iyi haberler veririm bir gün inşallah. Bu arada çok geçmiş olsun üzüldüm tatlıcıklar hasta olmuş. Anne için zor oluyor tabi özellikle gece uykusuz kalmak. Çocuklar hassas tabi. Geçmiş olsun belki de atlatmışlardır ben geç girmişim buraya. Çok öpüyorum sağlıcakla kalın::))

selammmm..
Anlaşılan yeniden yalnızları oynuyoruz.. Benden başka kimsecikler gelmez oldu..Nerelerdesiniz kızlar.. Ama olmuyor böyle..:) Topik sahibi nerelerdesin gel de sahip çık artık şuraya. Hamilelik nasıl gidiyor. İsim düşündünüz mü paşaya..?
Pınarcım sen nasılsın? Var mı yeni gelişmeler?
Merve2 sen nerelerdesin. Arada uğrardın sende gelmez oldun..
Esmaaaaaa en hainlerden biride sensin..:) Hadi dedektifim nerlerdesin? Nasılsın? Batu nasıl?
Dünürümü sormuyorum, ondan haberler alıyorum:) Ama yine de arada buraya da gelsen iyi olur Şebom..
Sinem,Asiye,Ayşeler,Esra,Nazmiye,Beyza,Pınar,Seher ve hatırlayamadığım diğer tüm arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir..
Bize gelince; çok şükür şu aralar aksi bir durumumuz söz konusu değil..Şu kavgalarımızda olmasa güllük gülistanlık olacağız ama buna da şükür.. Her geçen gün büyüyorlar..Sanki herşey dün gibi olsa da yaşananlara şaşırmamak elde değil..Bütün günüm onlarla geçiyor.Allah isteyen herkese nasip etsin.. Şimdiden hepinizin bayramını kutlarız..

Geldim emelcim...evet arada ugrardim haklisin ama evde degildim..haziran 21 de yazliga bi gittik gecen pazar dondum eve bir iki gunlugune..yarin yine gidiyoruz kayinpederim orada bayram yapariz..3.gunude annemlerin yazliga bursaya gidiyorum..eylul basi da ordan donerim..yazlari ben gocebe oluyorum..hic hoslanmiyorum bu durumdan ama cocuklar evde cok bunaliyo..izmir zaten sicak..sari papatyalrim buyuyo..kuzey 4 yasinda zeynep 16 aylik oldu bile..hepimiz iyiyiz cok sukur...bizdende haberler boyle...kisin daha cok gorusuruz insallah...hepinizi optum kizlar...

selam millettt(olmayan millet mi desem ama bende yokum upsss olmadııııı)geçen sene arefede oğlum 1 günlüktü bayram hastanede geçmişti ne çabuk 1 yıl geçmiş yaa daha dün gibii alperen 4 yaşında 16 sında atakan 1 yaşına giriyor her ay liste tuttuğumuz bu ayda olmadı deyip tekrar başa sardığımız o günlerse çokkk geride kaldı ama arada birde gelsek biz hala buradayız değil mi sevinçlerimizi üzüntülerimizi paylaşıyoruz merak ediyoruz özlüyoruz yazmasak ta gönlümüzde hepinizin yeri var inatla anne olan canım arkadaşlarım iyiki varsınız bayramınız kutlu olsunn

merhaba canlarım kaçak geldi :)

öncelikle atakan beyin doğum gününü kutlayayım. nice sağlık mutlu yıllara atakan annen baban ve abiciğinle mutlu yaşa kuzum.ayşem sen nasılsın
emelim sitem etmişin haklısın canım hep gireyim bakayım diyorum unutuyorum. senin yaramazlar büyümüşler faceden takip ediyorum :)
merveciğim maşallah oğlanıda kızıda büyüttün sende rahatlarsın 1 seneye kısında gider kreşe ooohhh ne güzel
dünürüm nerelerdesin paşamız ne zaman doğacak ismi belli oldumu merakta bırakma bak oğlanı beğenirsem sana hemen kız yaaprım.
sinemciğim seninde gözün aydın 2. oğluşun doğmuş maşallah
gel gelelim bize batuhan hazirandan beri ev babaanne anane geziyor eylül 9da anaokula başlayacak 4,5 yaşında sıpam kendi evimizde güle oynaya yaşıyoruz. 2. düşünmüyorum henüz 1 sene daha bekleyeceğim rabbim hayırlı zamanda versin inşallah.
hepinizi kocaman öpüyorum (yazıyı yazmam tam 1 saatimi işden)

selammm
sizleri görmek çokk güzel. bende kimse gelmiyor nasılsa diye bakmıyordum :) Görünce çok sevindim..Ayşecim oğluna maşallahh..Daha nice yaşlarınız olsun hep beraber inşallahhh..Daha sık gelmeni sabırla bekleyeceğiz ...
Esmam iri kıyımım hoş geldin.. Sen vazgeçilmezlerdensin burayı boş bırakma..Batu da kocaman oldu maşallah..bence ikinciyi artık düşün..Bak kendi evinede geçtin ne güzel.Yeni eve yeni bebek gerek :)
Merve2 cim en güzelini yapıyorsun bence..Boşver gez. Gerçi sen zaten hep sıcak yerdesin ama olsun..Bazen diyorum gurbettte mi yaşasaydım acaba.. En azından gidecek başka memleketlerim olurdu :) Gerçi öyle daha zor sanırım..Sağlık olsunda...Eylül itibari ile daha sık görüşürüz o zaman inşallahhh...
Gelmeyen diğer kaçaklar umarım birgün sizide tekrar buralarda görürüz...
Bize gelince: biz aynen devam..Bu sene tatilimizde yok.. Bir kaç günlüğüne yakın yerlere kaçıyoruz o kadar..Zaman çabuk geçiyor, şimdi çok kolay büyüdüklerini düşünüyorum ama sonra çektiklerim aklıma gelince vazgeçiyorum :) Ama Allahıma binlerce şükür bu günleride gördüm..
hepinizi kocaman öpüyoruzzzzzzzz...

merhaba emelim,
yeni bir çocuğu bu bünye hiç kaldıramaz canım 1 sene beklemem şart hem yeni ev hem batunun okulu felan nasıl olacak gecen sene kreşti rahattık bu sene anaokulu ama yarım gün tam günü 3e kadar napacam ne edecem bilemiyorum 2.ciyi düşünecek zamanım yok, psikolojimde yok zaten. işlerim çok yoğun rahatsızlıklarım var önemli değil ama ağrılı ve sancılı geçiyor doktora gitsem ameliyat edecek(hemoreid) işde böyle senin sarı şkerlerde çok tatlılar maşallahhh büyüdülerde nasıl büyüdüler demi emelim allah kolaylıklar versin öpüyorum sizleri

Heyyy topik sahibi geldi canlarimmmm darısı bana hayırlısı ile buyuteyim ins cepten yazıyorum yanlış yazarsam anlayın:) 32 haftalik oldum raporumuda aldım artık evdeyim kızı kreş baslatmam sart oyun Grubu olsa bile yeter ama pek bi tepkili kardesin adida esim enes der kız ise mete artık herkes kafaya göre takılacak:)
Ayşe nice yaşlara olsn maşallah
Adasim en iyisi gez cnmmm hakkın
Teyzem yerim ben onları ya kavgaları da güzel olur
Dunur dogur kız artık oglusda güzel olur ablası gibi:)

herkese ama herkese selam kızlar bende kuzumu büyütmekle meşgulüm ayın 7 sinde 32.ayına girecek koca sıpaa sürekli konşuyor 21 yaşından beri altı temiz ama uykudan nefret eden bi çocuk
buda resmimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…