ben geldim kızlar pazara çıktım geldim yemek yemedim yaz geldimi benim canım bişey istemiyor ya hoş biraz göbem erir mi acaba bence bendeki bu göbek gonophen diye hap kullandıktan sonra oldu yumoş gelişsin diye içmiştim bir ara sanırım bende geliştim kaydirigubbakcemile3
kızlar ben yeni geldim dün arkadaşımın kınası vardı artık 3 demi yattık 4 de mi bilmiyorum tabi haliyle sabahta uyanamadım o yüzden geciktim ama çok güzeldi bide arnavutlar onların adetleri farklı oluyor çok eylendik valla iyi geldi
emelll yaa ben yiğidimin fotosunu göremedimm(
harika topiğim yine bizi es geçmişş insan bi maşallah derdi dimiiii hıh bidaha doktordan gelince koştur koştur yazmayacam işte sizeeee:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
cumanız mübarek dualarınız kabul olsunnn:Saruboceq:
eh görevimi yaptım kaçayım artık nasılsa varmışım yokmuşum oğlum kontrolden iyi çıkmış 2 kilo küsür gr olmuş kimin umrundaaaaa:çok üzgünüm:
hoşgeldin beyzam nasılsın.çalışmalara başladınmı.kaydirigubbakcemile3
çalışıyoruz ama dünü boş geçirmek zorunda kaldık :) önemli günlerden biriydi sanırım amaaann ben bu ay kafama takmıycam geleceği varsa gelir hayırlısıyla sizde öyle yapın kızlar rahat takılalım bu ay
harika topiğim yine bizi es geçmişş insan bi maşallah derdi dimiiii hıh bidaha doktordan gelince koştur koştur yazmayacam işte sizeeee:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
cumanız mübarek dualarınız kabul olsunnn:Saruboceq:
eh görevimi yaptım kaçayım artık nasılsa varmışım yokmuşum oğlum kontrolden iyi çıkmış 2 kilo küsür gr olmuş kimin umrundaaaaa:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?