İnatla bir gün ANNE olacağım !

ey güzel allahım şu mübarek günde ellerimizi açtık sana yalvarıyoruz.hz meryeme eşsiz (kocasız) bir varis gönderdin.bize varis göndermen sana bundan çok daha kolaydır.allahım hz yusufun güzelliğinde efendimiz (s.a.v) ahlakından bir varisçi neslimizi soyumuzu sürdürecek salih ve saliha evlatlar gönder amiin..

akşam 7 den sonra bişey yeme meyve dışında sabah ılık su iç bir bardak kadar.erir inşallah güzelim.

amin gülsümcüm rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah bize tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin yüzümüzü güldürsün inşallah bitanem

raziş kız çıta gibi duruyon resimde anacım beni bi gör tombilik tospa gibiyim valla boy 162 kilo 63 kaydirigubbakcemile3

ya aslında sadece göbek var çok deil belki ama ben rahatsız oluyorum 158 boy 50 kiloyum yaw oturunca çıkıyor zati :1closedeyes:

kız göbek görmemişndir sen gel benimkini bi görde benimkide göbek mi dersin

raziş abartmaa bencede göbekli değilsin gibi duruyosun.biz abarttık ama önce kekini kabarttık.:roflol:

tamam sustum yalnız kocişim baya göbüşlü onu bir zayıflatamadı gitti yaw bugün ne kadar sessiz topik herkes nerde

kızlar ben yeni geldim dün arkadaşımın kınası vardı artık 3 demi yattık 4 de mi bilmiyorum tabi haliyle sabahta uyanamadım o yüzden geciktim ama çok güzeldi bide arnavutlar onların adetleri farklı oluyor çok eylendik valla iyi geldi

emelll yaa ben yiğidimin fotosunu göremedimm (

hoşgeldin beyzam nasılsın.çalışmalara başladınmı.kaydirigubbakcemile3

harika topiğim yine bizi es geçmişş insan bi maşallah derdi dimiiii hıh bidaha doktordan gelince koştur koştur yazmayacam işte sizeeee:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
cumanız mübarek dualarınız kabul olsunnn:Saruboceq:
eh görevimi yaptım kaçayım artık nasılsa varmışım yokmuşum oğlum kontrolden iyi çıkmış 2 kilo küsür gr olmuş kimin umrundaaaaa:çok üzgünüm:

oyy oyy oyy nazlı annee yerim ben senin oğluşunu maşallah ona annesinin bi tanesi

hoşgeldin beyzam nasılsın.çalışmalara başladınmı.kaydirigubbakcemile3

çalışıyoruz ama dünü boş geçirmek zorunda kaldık :) önemli günlerden biriydi sanırım amaaann ben bu ay kafama takmıycam geleceği varsa gelir hayırlısıyla sizde öyle yapın kızlar rahat takılalım bu ay

valla ben ister istemez rahatım.kaydirigubbakcemile3

ayşeee inan ben farketmedim yazdığını maşallah maşallah.nazlı oklavalı anniş seni seviyoz.a.s.

ayşecikkk kız ben sanki tebrik ettik gibi hatırlıyorumm kaydirigubbakcemile3 neyse unuttuysak bidaha çoook tebrik ederimm maşallahhhhhh alperen ağbimize..

beyzaa ohh süper yapmışsın dağıtmakla ayy benimde ihtiyacım var ya dağıtsam bii..

yanımdaki arkadaşı kovdular ya tüm işler bende yoğunnum feci halde..ama açık devamlı okuyorumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…