İnatla bir gün ANNE olacağım !

iyi olda canım yeterki bekleriz biz 10 gün seni
oluncak inşallah o zaman da benim gibi çıldırcan delikafadulden
ayh hayırlısıyla inşallah ben zaten kafayı sıyırmışım
ayşee güzelim allah yar ve yardımcın olsun.bomba gibi dönecen allahın izniyle.seni seviyoruz.
cok saol gülsümüm, döndüğümde inşallah allahım inşallah güzel haberlerle karşılaştırmayı nasip etsin

ayşecimm canım allaha emanet ol helal olsun sende helal et :) geldiğinde tertemiz rahimine bebeğin yerleşir canım

ya canım lekelenme falan değil oldum akşama çoğalması lazım çoğalmazsa şüphelenirim ama azalmaya da hiç niyeti yok gibi duruyo canlarım
ayşem hayırlısı olsun canım ama kötü düşünme düşün ki ameliyat olacan sonrada bebişin olacak
sehercim nasılsın
raziş kız 2 gün erken geldi hemde eşime söyledim hayırlısı dedi ama canım sıkılmadı diyo ama inş. sıkılmamıştır.
annemde üzülecek ya kendimden çok başkalarını düşünüyorum

ayşecim hayırlısıyla git gel canım...allh yardımcın olsun...sonu da güzel mi güzel bi bebiş olsunnn...hakkım da helal olsun...kendine çook dikkat et...

yiyim şüükür sinemcim geleceğin muciti olma çabalarındayım ama şükür tek ben yokum benim gibi aynı dertten muzdaripler de varmış :) yoksa bu sıpa beni delikafadulden anladınız siz

ayh hayırlısıyla inşallah ben zaten kafayı sıyırmışım

cok saol gülsümüm, döndüğümde inşallah allahım inşallah güzel haberlerle karşılaştırmayı nasip etsin

ister inan ister inanma ama gözlerim doldu.canım benim amin dilerim sende güzel haberlerle karşılarsın bizde.öpüyorum seni çok.

Son düzenleme:
ayşecimm canım allaha emanet ol helal olsun sende helal et :) geldiğinde tertemiz rahimine bebeğin yerleşir canım
canııım çok saol, inşallah
ayşecim hayırlısıyla git gel canım...allh yardımcın olsun...sonu da güzel mi güzel bi bebiş olsunnn...hakkım da helal olsun...kendine çook dikkat et...

siz de kendinize dikkat edin, estafurullah az mı avuttunuz beni, ne hakkım geçti size, elbette helal olsun, herşey için çok teşekkürler kızlar

ister inan ister inanma ama gözlerim doldu.canım benim amin dilerim sende güzel haberlerle karşılarsın bizde.öpüyorum seni çok.

hiii canım benim valla ben de duygulandım, sonucta basit bir ameliyat ve güzel bişey için gidiyorum, mutluluktan diyelim:) allah gönlümüze göre versin kızlar, hepiniz o kadar değerlisiniz ki, normal zamanlarda hiç bir zaman bir araya gelmeyecek olan bizler burda bulduk birbirimizi ve iyi ki varsınız, iyi ki tanımısım hepinizi, ben çıkarım birazdan, yarın da agda falan yaptırcam gitmeden evimi barkımı da siler süpürürüm iş cok anlasılan, dönüşte görüşürüz allahın izniyle. burda olmayan tüm kızlara selamımı iletin çok öptüm:)

güle güle güvercinim.Şeniz

canım ayşem hayırlısıyla gidip geleceksin inş kız duygu seli yaptın buraları her zaman kalbindeyiz bizi unutma

sinemim benim daha çok varr bi ara günümüz beraberdi ama sen erken ben geç olunca karıştı günler benim muhtemelen 5-11 haziran arası olacak

güle güle ayşecim allaha emanet ol hayırlısıyla git gel Şeniz :Saruboceq:

senağlama herkeslere iyi tatiller bizim plan suya yattıı bu arada annemler gitti ama eşimin annesi burada kaldı mecburen dayıları geliyo bize yanlız kalmak haram senağlama

amanınnnnnnnn seherrr anlaşıldı sen 40 günü dolduruncaya kadar anacım kalamıcan kocişinle.

ayşecim ,adaşımm tekrar öpüldünüzzzzz

valla öle mervecim anama dedim ben siz gidince onlarıda göndercem kızdı zate kovalar gibi olcak gelin bizi istemiyo olcak die sölenip durdu ama zaten olamadı öle bişey yanlı z bu gün kimseye bırakmıyom kızcemi altını değiştiriyom ilacını veriyom mama saati geldimi doyurumyom

canım az az sık yemeye calış
gerçi ilk 3 ay önemli değil senin yemek yeyip yememen senden beslenmiyo biliyosun
ama sen genede dikkat et az ye içini bastır bi süre snra gene ye ihmal etme sakın mervecim bana doktorum öle dediydi az ve sık genelde tuzlu yemeye çalış gerçi canın ne istiyosa yede tuzlu daha bi iyi oluyodu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…