ayh hayırlısıyla inşallah ben zaten kafayı sıyırmışımiyi olda canım yeterki bekleriz biz 10 gün seni
oluncak inşallah o zaman da benim gibi çıldırcan delikafadulden
cok saol gülsümüm, döndüğümde inşallah allahım inşallah güzel haberlerle karşılaştırmayı nasip etsinayşee güzelim allah yar ve yardımcın olsun.bomba gibi dönecen allahın izniyle.seni seviyoruz.
ayh hayırlısıyla inşallah ben zaten kafayı sıyırmışım
cok saol gülsümüm, döndüğümde inşallah allahım inşallah güzel haberlerle karşılaştırmayı nasip etsin
canııım çok saol, inşallahayşecimm canım allaha emanet ol helal olsun sende helal et :) geldiğinde tertemiz rahimine bebeğin yerleşir canım
ayşecim hayırlısıyla git gel canım...allh yardımcın olsun...sonu da güzel mi güzel bi bebiş olsunnn...hakkım da helal olsun...kendine çook dikkat et...
ister inan ister inanma ama gözlerim doldu.canım benim amin dilerim sende güzel haberlerle karşılarsın bizde.öpüyorum seni çok.
hiii canım benim valla ben de duygulandım, sonucta basit bir ameliyat ve güzel bişey için gidiyorum, mutluluktan diyelim:) allah gönlümüze göre versin kızlar, hepiniz o kadar değerlisiniz ki, normal zamanlarda hiç bir zaman bir araya gelmeyecek olan bizler burda bulduk birbirimizi ve iyi ki varsınız, iyi ki tanımısım hepinizi, ben çıkarım birazdan, yarın da agda falan yaptırcam gitmeden evimi barkımı da siler süpürürüm iş cok anlasılan, dönüşte görüşürüz allahın izniyle. burda olmayan tüm kızlara selamımı iletin çok öptüm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?