İnatla bir gün ANNE olacağım !

raziş benimkine hiçbişey yediremiyorum.keçiboynuzu pekmezi aldı yarısıına bile gelmedi bıraktı.ve pazardan beri uykuya dalıp gidio tık yok adamda ya sinir oldum.bende hiç üstüne gitmiorum.:gitme:
valla ben telefonumu aksam 9a kurdum elimde kasık pekmez tepiveriyorum agzına:roflol: ben o kadr şey çektim tık demedim diye de sömürü yapıyorum, bir de madem içmiycen her ay yumurta takibin sen yaptır git en mahrem yerini ac bakalım doktoralara nasıl oluyo diyorum susuyo:roflol: sigarayı da azalttırdım vallazemuszemus

gülsümm senin neden oluo kuzum okadar ağrın ya uykuda bile hissetcek kadar ala ala nezaman gitcen doktoraaa ?

gülsümm senin neden oluo kuzum okadar ağrın ya uykuda bile hissetcek kadar ala ala nezaman gitcen doktoraaa ?

merve bilmiyorum canım ya neden oluyo.inan bir an dedim acaba rüyamı ama malesef rüya değil gerçekti.ve hala hafif kasıklarımda hissdiyorum.ilaç bitince doktora gidicem.

benimki kendi dedi hep sen uğraşıyosun yardımcı olabileceğim bişey varsa bende kullanayım dedi öle keçiboynuzu alıp kaynatıp verdim hala evde var ama istemiyoki zaten taşınma ve tadilatla uğraştığı için beni de gözü görmüyo ne yapsın o yüzden sağolsun destek oldu koçiş bana

canım yaaaa ne farklı bir duygu de mi,maşallah güzel mervem, inşallah tüm kızlar görecdeğiz o günleri
yazık kıızz, e ama senin eşin de çok yoruyo kendini, niye ööle yapıyo ki bitkin düşecek??
raziş yaaaa preseedı ben sizden duydum şimdi sen söyleyince topikte baktım da ben de mi kullansam acaba? nerden bulunur ve ne kadrdır ki fiyatı??

raziş benimkine hiçbişey yediremiyorum.keçiboynuzu pekmezi aldı yarısıına bile gelmedi bıraktı.ve pazardan beri uykuya dalıp gidio tık yok adamda ya sinir oldum.bende hiç üstüne gitmiorum.:gitme:
canım senin kocişin ihtiyacı yok sanırım ama birde kürü daha faydalı pekmezinden tabi içse daha da güzel olur etkili olur yani:kedi:
valla ben internetten baktım 50 tl fiyatı kargo hariç ama kart numarası falan isteyince kociş olmaz lmaz:dedi teslimatta verilirse ücreti öyle diyor:sinifsinif:
cnm rahel emele sor o almıştı cnm:kedi:
haklısın o bulmuştu gelince soralım o bize bu konuda yardımcı olabilirsüprizzzzz

yaaa ben cok merak ettim valla gülsümcüm ne yalan söyleyim benim zaman zaman ihtiyacım oluyo bu tarz şeylere??

yaa ben beyzayı çok merak ettim kızlar yaa :gitme: msni kapalı ama ben genede yazdım meraktan gelince yazar dye

ay şimdi baktımda akıntıma rahatladımm beyazlamış gene :kedi: sizde hamiş kalın anlıcaksınız beniii istersiniz sonra benden kalp atışı cihazını sositososito

eğer gerek yok diyorsanız zaten almayın tabi cnm boşuna 50 liraya
canım daha çabuk ilerlemesini sağladığı için canlı kalmasını sağladığı için düşündüm ben benden hemencik dışarı çıkıyorlar azcık içerde dursunlar diye ne bileyim belki faydası olur :sinifsinif:
yaa ben beyzayı çok merak ettim kızlar yaa :gitme: msni kapalı ama ben genede yazdım meraktan gelince yazar dye
ayy allaha emanet olsunlar inşallah çok oturduğu için belim ağrıyor demişti acaba ondan mı oldu bebişi ondan ayrılmayacak allahın izniyle:Saruboceq:

ay şimdi baktımda akıntıma rahatladımm beyazlamış gene :kedi: sizde hamiş kalın anlıcaksınız beniii istersiniz sonra benden kalp atışı cihazını sositososito

ayy mervee ben hiç anlamıyorum senii çok gülüyorum sana.:roflol:kaydirigubbakcemile3

ayy mervee ben hiç anlamıyorum senii çok gülüyorum sana.:roflol:kaydirigubbakcemile3
yarabbimmm sen bana gülen şu gülsüm kulunaa ikiz bebe verdeee rabbim obur olsunn midesi bulansınnnn hamişliktennnnnnnnnnnnnnnnn amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn

yok yok sperm sorunu olanlar için faydalıymış ben onun dışında dedim sorunu olmayanlar sen al razişim insallah bu kürlerle faydasını görücen cnmm:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…