İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydın raziş nasılsın canım
badegülüm sen iyi olda öyle gel aramıza canım
ayşe sincap aramaya son hız devam o zaman
ay karnım ağrıyo ishal için hap içiyorum oda adetimi kesiyo yani çok fazla gelmiyo hayırlısı ne yapim yaaaa
beyzam nasıl oldun canım
mervişler ayşem aylin gülsüm emeller şebooo seherim asişim hepinize günaydın unttuğum varsa affola

günaydınlar kızlar
ayşem gülüm hadi hayırlısı bulcan sincapı inşallah en kısa zamande
badegülcüm iyileş sağlığın yerinde olsun biz seni bekleriz canım
sinem nasılsın caaanım
razişim sen nasılsın
biz evde beklemedeyiz hala yola çıkana kadar buralardayım :)))))))))))

günaydııııııınnnn....
badegül gelmiş göremedik..inşallah geçecek bulantıları da aramıza daha sık katılacak...
ayy ayşe çok sevindim...hadi bu son sincap araman olsun inşaaaaaaallaahhhhh...bul da kaybetme emi?
razişim senin kociş erken gidiyo...kaçta kalkıyosunuz kız?
sinem senin geçmedimi ishalin daha yaa?
sehercim kızçemize dikkat et oralarda...sizi özliicez...allaha emanet gidin gelin inşallah...

günaydııııııııııınnnnnnnnnnn amanınnnnnnnnnn cetrefilllllllll kız çooook sevindimmmmmmmmmm haydii bak maç falan iptal sincaplarııı sıkı sıkı arayın bide bilmem bilio msn ama hemen kalkmak yoook yatacaksın sağ tarafına ayaklarını çekerek cenin pozisyonunda bende kkda okumuştumm haydii bismillahh..

bugün kuzey bebeğin kontrolü kaçta annesiiii .. inş yüzünü gösterir..
alpereninde tarihi belli olucakk oh ohh süper maşallah..

sehercim sen nöbetçisin genee..opuyorumnanaktan

biz öyleyiz mervecim sabah 3 5 nöbetini kimselere kaptırmayız :))))))))
merve kuzey yuzunu gösteriri canım inşallah

günaydın canımmm...kuzeyin kontrolü 5 te...ordanda bana terlik almaya gidicez...malum ayaklarım 2 kat oldu...belki bide kuzeyin halasına manisaya gideriz sonra da...ya gelince geç yazarım yada yarın..merak etmeyin beni teyzesi oldu mu?

biz öyleyiz mervecim sabah 3 5 nöbetini kimselere kaptırmayız :))))))))
merve kuzey yuzunu gösteriri canım inşallah

inşallah hayatım bi görelim ama artık yaramazın yüzünü dimi?inşallah dua edin de bursaya gitmeme mani bişey çıkmasın kızlar yaaa...

tamam canım iiki dedin merak ederdikk yoksaa :kedi:

hamişş ayşee hamişşş ayşeee kız çooook sevindiiiim doktorunun gitmeden gebelik testi yaparız demesi falan süperrrrrrrrrrrvereliniortak

inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

27 haziran.... aylint
28 haziran......asiş
2 temmuz....cetrefilli
7 temmuz... nevgül
12 temmuz ....zeytin1007
17 temmuz... raziş
.................... alabama
.................. ...rahel

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
myhope ... Alperen
nicole78 ... 16 Ağustos - Kuzey
melankolia.. 16 Ekim - Ela Merve
cancer .... 31 Aralık
bahtusa...
bbaran......11 Şubat

bebişlerini kucağına alanlar

Boddim … Batuhan Bebiş (13.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELİLİ… İdil Bebiş (24.03.2009)
nazers … ? Bebiş
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)

günaydın kızlar canlarım inşallah hepiniz iyisinizdir okuduğum kadarıylada iyisiniz.
Sinemcim geçmiş olsun cnm zaten genelde regl olunca ishalde olurum bende insanı dahada halsiz yapıyo çokkkkkkk geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine patates haşlaması , kuru kahve ye iyi gelir

Ayşecim alperenin doğum gününü belirleyeceksiniz ha ne güzel bişey ama dahada heyecanlanacaksın şimdi sende kız tarih belirlenince

Ayşem çok sevindim doktorun dediklerine hatta gebelik testi yapalım bölümü heyecanlandırdı ne yalan sölim sende sürekli hamişsem alttan muayenede bişey olmasın deyip durdun malum mu oluyo doktorla sana ya acaba... Sincapları iyi kovalayın eşine sincap aramadan 2 saat önce kahve içir sert olsun bide myhope ayşe sabah daha iyi demişti ona göre haaa

nicole mervem bebişini görceksin bugün cnm selam söle kuzeyimize kendini göstersin de bi resmini koy paşamızın

günaydın canım geçmiş olsun inşallah hemen atlatırsın canım ben allaha şükür çok iyiyim dün akşam kocişe gene kızdım :mymeka:ameliyat konusunu açtım ay susuyor beni delirtiyor tamam diyor icrat yok ne zamandır anlamıyorum şu erkekleriÇok üzgünüm çoook
günaydın selenin annesi selen kızımız nasıl yaramazlık yapmıyor demi annesi hayırlı yolculuklar güzelim sorunsuz gidin gelin inşallah:Saruboceq: özlicez sizi allaha emanet olunŞeniz
günaydın kuzeyin annesi bygün kuzeycik o güzel yüzünü gösterecek inşallah annesi hayırlısıyla gidin gelin sorunsuz bitanem:Saruboceq: öpüyoruz kuzeyimiziŞeniz
evet 6 buçukta kalktım kocişe kahvaltı hazırladım 7 çeyrek arabasına yetişiyor bazen kahvaltı yapmıyor ben de yapsın istiyorum ama sabahın köründe insanın canı bişey istemiyorki :sinifsinif:
inşallah hayatım bi görelim ama artık yaramazın yüzünü dimi?inşallah dua edin de bursaya gitmeme mani bişey çıkmasın kızlar yaaa...
hayırlısıyla git canım allah yardımcınız olsun dualarımız sizinle güzelim sizi özlicez bize ordanda yazarsınız dimiyerimseniben
günaydın canlarım kahvaltımı yapıp geliyom aranıza:))
ayşem dr dedikleri çok güzel rabbim yardımcımız oluyor bak emeklerinin karşılığını bebeişini almana çok az kaldı burdan hamişim diye haykıracaksın inşallah bitanem:CüvCüv:
bedegülcüm sanada çok geçmiş olsun senin bebişde nazlı annesi sana naz yapıyor inşallah bizde hamiş kalacaz böğğ yapacazyerimseniben:CüvCüv: allaha emanet olun
hamiş ayşem alperenimizin doğum gününü belirleyince haberdar etmeyi unutmazsın umarım bekliyoruz güzelim:lepi:

saolun kızlaaaar inşallah bulcam sincapı valla:)

Badegülcüm uğramış msnden de konuşmuştum baya kötüyüm demişti inşallah bu dönemi daha rahat atlatır

Razişim bana kızıcan ama kocan nereye gitti kocamı gönderdim demişsin ben nereye gittiği konusunu kaçırmışımda

hamişş ayşee hamişşş ayşeee kız çooook sevindiiiim doktorunun gitmeden gebelik testi yaparız demesi falan süperrrrrrrrrrrvereliniortak
yaaaa inşallah mervem yaaa
kız ben hepiniziiiii hamişşş listesine mi eklicemmm yoksaaaaaaa oleyy oleyyy zemuszemus
ekliycen tabi, burda herkes anne olcak tez zamanda hayırlısıyla

güzel asişiiim inşallah senin de güzel haberlerini alcaz canım benim, yaa kahve işini de anladım da şu sabah kalkması zor sanırım bir de popo altına yastık mı cenin pozisyonu mu hangisi yaaa:uhm:

razişim eşin bu durumun konuşulmamasını yeğliyo, haklısın sen de, ama onu da anlamalı, gerçi üstüne gitmiyosun bi ortak noktada bulusacaksınız. ne diyo ameliyat konusunda ki? hala olmak istemiyo mu?

güzel dileklerine de saol razişim, herşey yoluna girecek allahın izniyle

selencik iyi raziş teyzesi her zamankı mızmızlıklar
sağolun kızlar allahın izniyle bı gidip gelelim bakalım
oynakk beyi kaçak bu gun
asişim ssen nasılsın canım

işe gönderiyorumkaydirigubbakcemile3 sabahın köründe ya başka ilçede çalışıyorda benim kociş taşınana kadar garibim erkenden kalmak zorunda kalıyor :gitme:
ya bu arada dün kociş keçiboynuzu getirmiş birkaçgün önce al falan demiştim sözümü dinlemiş :jeyyar:dün akşam kürünüü yaptım akşam sabah içti canım ya çok kötü tadı olduğu için baya zorlanıyor

ayşem o başından beri tamam diyor ama hiçbir çaba göstermiyor birde böyle kür falan yapıyoruz ya deniyelim belki olur falan diyor susuyor olcam diyor ama bişey de yapmıyor beni kızdıran bu olcam demekle olmuyor bende akşam önce sen kafanda ameliyatı netleştir dedim olcam demekle olmaz didim :mymeka: bende üzülüyorum üstüne gitmeyide istemiyorum ama bazen çok kızıyorum napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…