yok kız öylesin yazdım... hani soğuk yatıp sıcak kalkmışsın yaaa :jeyyar: ne bileyim yani hani bebiş çalışmaları olabilirmi ondan mıııııııı??????? ay sen insanıı :roflol: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
ben allahın emriyle kaçıyorum kızlar byeee mirmirmirmir şutarafagitti :a015:
sanem sende haaaa e tabi bebek çalışmasıydı.yoksa biz namuslu karı kocayız öle şeyler yapmayız.:1closedeyes:
canım senin her lafın olay olur varya ben senle baş edemiycem byee. maşallah ay çok güldüm namuslu karı koca lafı ay zaten bende kötü bir şey demedimki mucxx :roflol: :roflol: :roflol:
opuyorumnanaktanslm kıkzlar
hoşbulduk nevgülcüm nasılsınız
:kedi::kedi:KIZLAR BİŞEY DİCEM YA YA BİZ DÜN AKŞAM PİŞPİRİK OYNADIK SONRA SABAHA KARŞI KALKTIM DUŞ ALDIM.YATAĞA GİRDİM NASIL ÜŞÜYORUM NASIL ÜŞÜYORUM ANLATAMAM DERSİN KIŞIN ORTASI.KALKTIM PİKENİN ALTINA BATTANİYE ÖRTÜNDÜM ÜSTÜNEDE PİKEYİ ANCA ISINDIM.AMA SABAH Bİ UYANDIM TER İÇİNDE:roflol:
güle güle git gel canım sizin kocişle nasıl gidiyor yapılan antlaşma uyuluyor mu kurallar:kedi:ben hala sahalardan uzakım malesef misafir ve selen var bu ara ben pazartesi anama gidicem anacım haberınız ola
güle güle güzelim:a015:ben allahın emriyle kaçıyorum kızlar byeee mirmirmirmir şutarafagitti :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?