İnatla bir gün ANNE olacağım !

tezahürat istemez teveccühlerinize layık olmaya çalışacam.her işin başı besmele dimi canlarım

geldik gezmelerden anacım
valla raziş uymassa surat çekiyo yada laf yiyio yani mecburen uyuyo kötü kadınım ben kötü

kızlar bak ben gülsüme didim sizede diyem biz şimdi 2009 nisan anaları bırbırımıze hatıra olsun die ufakta olsa hediyeler aldık çekiliş yapıp şimdi girmek isteyen olursa bizde yapalımmı dicem tabi şu herkesin tatil işi bittikten sonra

bana uyar zaten çok severim hediyeleşmeyi :))

kızlar ismini hatırlayamacağım kusura bakmasın kalp sesi duymaya gidecek arkadaşımız vardı...ne oldu sonucu merak ettim..inşallah duymuştur...

ayyy bende bende bayılırıımmmm banada uyar.
asiyeciiimm hamişlerrinn sıkıntısı işte normalden daha fazla sıcak hissedermişiz ondan basarmış sıcak:))))
yasemin naber cnmm nasılsın

ayyy bende bende bayılırıımmmm banada uyar.
asiyeciiimm hamişlerrinn sıkıntısı işte normalden daha fazla sıcak hissedermişiz ondan basarmış sıcak:))))
yasemin naber cnmm nasılsın

iyilik canım..iyi diyelim iyi olalım hafta sonu misafirim var akşam 10-11 gibi gelecekmiş...eve gidiy temizlik yemek yapmam lazım tek kişi allahtan...sen nasılsın güzel hamişimiz üzmüyo değil mi meleğin seni...

ozaman şöle yapalım şimdi isteyen listeye eklesin kendini
1.seher............ssengun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…