ay hava çok sıcak kızlar yaa bugünde toplantı var
benim koçiş perş. günü gidiyo çarş. perş. izin alacam çalışacam belki gitmeden tuttururuz gideceği gün sabahta yaparım 2 gün canlı kalıyolarmış hayırlısı bakalım
dün ağdaya gittim alınan yerler ağrıyo yaa gece bepanten sürdümde uyudum ağrısına uyandım gece
gülüm ağzın sulanıyosa şüphelen bide ağır iş yapma buara benimde bişe görünce falan ağzım sulanıyoduuu
işallah birgün bende anne olacağım işallah bu birgün bu ayın içindedir bu ay alırım güzel haberi işallah Rabbim duy sesimizi..
nşallah canım
cuma günü oldu transfer
üc tane yerleştirdiler haftasonu dinlendim ama bu sıcakta zor oldu olsun herşeye razıyım
dün kasıklarım ağrıyo diye merkezi aradım tabi normal ağrılr ama panik yapıyo insan
ağrı olsa niye ağrıyo dersin ağrı olmasa neden hic agrımıyo dersin garip bi durum yanilaelaelaelaelaecanım yaaa
ama üc tane zuzum var icerde konusuyos bol bol tutunsunlar diye kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
emelcim maşallah ya ne güzel bakıyo öle Allah ım nazarlardan korusun cnm
Sinemcim şebnemcim hoşgeldiniz
Sinemcim inşallah transfer olumlu geçmiştir iyi haberlerini alırız cnm
şebnem sen aşılama oldunmu.
istediğin zaman bu ay ol bi dahada olma emiopuyorumnanaktan
(( uzun bir süre olacağım ben adet canım...1 ay oldu kürtaj olalı...aralığa kadar falan korunmayı düşünüyorum...senağlama
herşeyin hayırlısı canım.en azından rahim kendini toparlar.bebeğe daha güzel hazırlanır.
kızlar eşim yok yinede yumurta kontrolü yapımmı
bence yapma esracığım bi işe yaramayacak yapsanda boş yere stres olacaksın...bu ay dinlen bence ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?