İnatla bir gün ANNE olacağım !

sinem helal sana ben hayatta başkasına yaptıramam cırlamam ortalığı tutar:roflol: kendim yaparsam acımam çok.

işallah birgün bende anne olacağım işallah bu birgün bu ayın içindedir bu ay alırım güzel haberi işallah Rabbim duy sesimizi..

canım benim üçüzlerin olur inşallah 1 ağustosda içindeki üç bebişin de sana merhaba ceeeee desinler :)

emelcim maşallah ya ne güzel bakıyo öle Allah ım nazarlardan korusun cnm
Sinemcim şebnemcim hoşgeldiniz
Sinemcim inşallah transfer olumlu geçmiştir iyi haberlerini alırız cnm

hoşbulduk şekercim burdayım ama her an bakamıyorum yazmaya çalışıyorum haberiniz olsun

şebnem sen aşılama oldunmu.

evet canım oldum 15. inde ve 16 sında iki defa aşılamam oldu ay sonu regl olmassam bende test yapcam allahın izniyle

Bu arada şimdi emele mesaj attım yanıt geldi dün 11 tane yumurtası toplanmış 5 tanesi döllenmiş perşembe allahın izniyle transferi yapılacakmış dua edin ona da hepimize ay sonu hamişlerle dolcak galiba buralar inşaaallllaaaahhhh

ummuhan hoşgeldin amin diyorum duana canım Allah kabul etin inşallah
Sinem bende başkasına yaptıramam kız gıdıklanırım ben

Şebnemcım dılerım senınde emelın de bebıŞlerı yerleŞır ıÇınıze.allah yar ve yardımcımız olsun

şebo nasılsın canım umarım bebişin tutunur sana emelinde tutunur hamişler çoğalsın buay inş. hayırlısıyla valla burda havalar çok sıcak yapmaya kalksam eriyo yapışıyoo kışın kendim yapıyorum işten geldikten sonrada yorgun oluyorum 1 saatimi alıyo kendim uğraşsam 3 saatimi alıyo deve kadar boy var e tabi bi okadarda bacak gerisini siz düşünün laelaelaelaelae

allah kimsenin kucağını boş bırakmasın canlarım hayırlısıyla evlat sahibi yapsın :Saruboceq:

herşeyin hayırlısı canım.en azından rahim kendini toparlar.bebeğe daha güzel hazırlanır.

inşallah nevgülcüğüm..dr um 3 ay dedi ama ben hazır değilim 5 ay diye düşünüyorum...daha iyi toparlanıyım diye....yeni yıla meleğimle girerim inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…