İnatla bir gün ANNE olacağım !

kızlar bişey soracam.benim midem öyle tuhafki bana geliyoki yemek yersem çok afedersiniz çıkaracam.bide ağzım sulanıyo.tuhaf bişey ya.

kızlar bişey soracam.benim midem öyle tuhafki bana geliyoki yemek yersem çok afedersiniz çıkaracam.bide ağzım sulanıyo.tuhaf bişey ya.

e ne güzel ama bence sende stres yapma tatlım boşverelim kızlar ya dinlemeyelim kendimizi tadını cıkaralım olumlu düşünelim olumlu lsun herşey dimi

gülsüm hamile misin kız yoksa bende aynı şekildeyim midem ekşiyo yemek yersem çıkaracak gibi oluyorum bazen ağzımda tükürük birikiyo sanki sen test yaptın mı cnm

e ne güzel ama bence sende stres yapma tatlım boşverelim kızlar ya dinlemeyelim kendimizi tadını cıkaralım olumlu düşünelim olumlu lsun herşey dimi

evet aslında haklısın hep buna benzer şeylere takılıp kaldık ama gene geldi gelecek olan en iyi :umursamaz::umursamaz:

gülsüm hamile misin kız yoksa bende aynı şekildeyim midem ekşiyo yemek yersem çıkaracak gibi oluyorum bazen ağzımda tükürük birikiyo sanki sen test yaptın mı cnm

yok canım yapmadım daha biraz daha beklemek istiyorum.biliyosun benimde 3-4 gün geçikiyo

slm hatunlar adaşım sinem umarım 3 bebişinde tutunur sana
gülsüm hamişşşşş kaydirigubbakcemile3

ay hava çok sıcak kızlar yaa bugünde toplantı var
benim koçiş perş. günü gidiyo çarş. perş. izin alacam çalışacam belki gitmeden tuttururuz gideceği gün sabahta yaparım 2 gün canlı kalıyolarmış hayırlısı bakalım
dün ağdaya gittim alınan yerler ağrıyo yaa gece bepanten sürdümde uyudum ağrısına uyandım gece

gülüm ağzın sulanıyosa şüphelen bide ağır iş yapma buara benimde bişe görünce falan ağzım sulanıyoduuu

kızlar karar verdim göbeğimi eritecem ve rejime başladım
kilom çok değil 52 ama göbek çok nasıl olsa adetliyim ve dr kontrolundeyim eriteyim kurtulayım

Hacca ümreye gidenlere rica et.Kabeyi görünce bütün dualar kabul olurmuş..TEFRİCİYE OKU4444 KERE..ALLAHTAN İSTEK SONSUZDUR KIZIM..Hayırlısı olsun..

iyiyim sinemcim sağol cnm iş güç aynen devam inşallah kocişin gitmeden hayırlısı ile bebek göbüşüne konar cnm

Zuzu sinem güle güle cnm dinlen tabi bebekler büyüyecek çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…