İnatla bir gün ANNE olacağım !

aaaaleyyyküm selaaaaaammmmm yavru kurdum hoşgeldin nasılsın.

hoşbulduk oynak beyimm, iyiyim
sen haftasonu test mi yapcan inşallah??
beni bu ay listeden çıkarın, enfeksiyon var gibi,smear yapıldı sonucu 20 güne çıkacak, sonucu alana kadar da korunucaz, ve sanırım ben dün yumurtladım gıt gıt gıdaaaak:roflol:

esra sen bizi kimle aldatıyorsun bakayım biraz önce başka topikte yazını gördüm.. :jeyyar: naniknanik :roflol: bende bazen aldatıyorum tabiii :jeyyar: :jeyyar: :kedi:

evet canım dilerim güzel bir haber veririm tabi ozaman kadar bi kaza bela gelmezse.listeden çıkarmam asla orda kalacan.inşallah bişey çıkamaz.

esra sen bizi kimle aldatıyorsun bakayım biraz önce başka topikte yazını gördüm.. :jeyyar: naniknanik :roflol: bende bazen aldatıyorum tabiii :jeyyar: :jeyyar: :kedi:

arkadaşlar böyle ufak tefek aldatmalar olabilebilir. tabi bunu derken ben yapmıyorum :1closedeyes:

evet canım dilerim güzel bir haber veririm tabi ozaman kadar bi kaza bela gelmezse.listeden çıkarmam asla orda kalacan.inşallah bişey çıkamaz.
inşallah güzel haberler verirsin canım
gülüm listeden çıkmayıp napim, icraat yok, olmicak... enfeksiyon çıkmaz inşallah ama var gibi,yanma da var çünkü, ama her halükarda bu ayı boş geçiyoruz, enfeksiyondan kurtulalım da inşallah

arkadaşlar böyle ufak tefek aldatmalar olabilebilir. tabi bunu derken ben yapmıyorum :1closedeyes:
valla ben ilgilendiğim bi konu olursa yazıyorum ama asıl buranın müdavimiyim sürekli olarak, bu aldatmaysa ben hepinize boynuz üstüne boynuz taktım:tomato:

olsun adın orda kalacaaaaaaaaaaakkkkkkk bak sinirlenince bebeğim de üzülürrrr. :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…