selaaaam
aaaaleyyyküm selaaaaaammmmm yavru kurdum hoşgeldin nasılsın.
napıyorsunuz kızlar... esra harika bir şey maşallah tombik civciv... aylin hoşgeldin canım....
napıyorsunuz kızlar... esra harika bir şey maşallah tombik civciv... aylin hoşgeldin canım....
hoşbulduk oynak beyimm, iyiyim
sen haftasonu test mi yapcan inşallah??
beni bu ay listeden çıkarın, enfeksiyon var gibi,smear yapıldı sonucu 20 güne çıkacak, sonucu alana kadar da korunucaz, ve sanırım ben dün yumurtladım gıt gıt gıdaaaak:roflol:
ıııııııımmmmmmm ne yapıyoruz okeye dördüncü arıyoruuzz:roflol:
esra sen bizi kimle aldatıyorsun bakayım biraz önce başka topikte yazını gördüm.. :jeyyar: naniknanik :roflol: bende bazen aldatıyorum tabiii :jeyyar: :jeyyar: :kedi:
inşallah güzel haberler verirsin canımevet canım dilerim güzel bir haber veririm tabi ozaman kadar bi kaza bela gelmezse.listeden çıkarmam asla orda kalacan.inşallah bişey çıkamaz.
yav benim tickerdeki yumurta sona gelmiş düşecek tutun ha tutun gidiyoooooo :roflol:
valla ben ilgilendiğim bi konu olursa yazıyorum ama asıl buranın müdavimiyim sürekli olarak, bu aldatmaysa ben hepinize boynuz üstüne boynuz taktım:tomato:arkadaşlar böyle ufak tefek aldatmalar olabilebilir. tabi bunu derken ben yapmıyorum :1closedeyes:
inşallah güzel haberler verirsin canım
gülüm listeden çıkmayıp napim, icraat yok, olmicak... enfeksiyon çıkmaz inşallah ama var gibi,yanma da var çünkü, ama her halükarda bu ayı boş geçiyoruz, enfeksiyondan kurtulalım da inşallah
hoşgeldin aylincim nabersin fıstık geçmiş olsun
valla ben ilgilendiğim bi konu olursa yazıyorum ama asıl buranın müdavimiyim sürekli olarak, bu aldatmaysa ben hepinize boynuz üstüne boynuz taktım:tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?