İnatla bir gün ANNE olacağım !

valla napam benım sıpaya yaramadı banyo mama yıyıp uyuyo habıre gece nöbetteyiz annlaşılan babası gelsin yemek yıyıp dışarı çıkıcaz bıraz gezdirelim kucuk hanımcazımı
ohh maşallah selenimizn keyfine gezecekmiş anne babayla sen en iyisi akşamları yıka sabaha kadar uyusunhihoyyyt
ucuzmuş, ben daha fazla sanıyodum
evet canım eşin yaptırmayı düşünüyormu

günaydın kk nın güzel hatunları nasılsınız ben iyiyim geldim işyerine hayırlı cumalar allah dualarınızı kabul etsin sanem gülsüm var mı bir gelişme aylin şebo gelmiş
öpüldünüz kızlar

Hediye listemiz
1.seher............ssengun
2.gulsum..........nevgül61
3.esra...............esraa47
4.raziye............raziye
5.yasemin.......yasemin-66
6.merve.........cancer
7.sinem...........zeytin1007
8.beyza...........bbaran
9.ayşe.............myhope
10.esma ..........boddım

günaydın kızlar.size bişey itiraf edeyim ben dayanamadım sabah test yaptım veeeeeeeeeeeeeeeeeee koca tek çizgiyi göörrdüümmmkaydirigubbakcemile3

gunaydın gulum ne acele ettınkıne bellı olmaz ddaha belkim gec çıkar kırmızılar gelmedi dimi

gunaydın gulum ne acele ettınkıne bellı olmaz ddaha belkim gec çıkar kırmızılar gelmedi dimi

gelmedi ama gelir iğnemin 14. günü bugün olsa çıkarrdı ya.şimdi deyin bana sabah eşim çıkana kadar çişimi tuttuğumamı yanayım 5 tl yi çöpe attığımamı:roflol::roflol:

kızlar cumanız mubarek olsun dualarınız kabul olsun canlarım ne istiyorsanız gercek olsun inşallah

GÜNAYDIN SEHERıM SAĞOL CANIM
gülsüm nasılsın test tek çizgi çıkmış hayırlısı canım yaaa

ama kırmızılar gelene kadar umut kesilmez dimi
gülüm hayırlısını versin allah kızlar 1 sene önce yarın ben kürtaj olmuştum 25 temmuzda 10 hft. kalp atışları duyulmadığı için senağlama

GÜNAYDIN SEHERıM SAĞOL CANIM
gülsüm nasılsın test tek çizgi çıkmış hayırlısı canım yaaa

evet sinemcim hayırlısı.ulen sanki daha önceki tek çizgilerden daha kalındı aldınmı boyunun ölçüsünü der gibi.:roflol::roflol:

Son düzenleme:

canım rabbim böyle şeyler yaşatmasın.geç olsun sağsalim bizimle olsunlar yeterki.:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…