canım benim hepimizin böyle eşiyle arası bozulabiliyo.bi kaç gün küs durur sonra gelir barışır.üzülme sen.çok ciddi bişey değildir inşallah.:1hug:
ah ah öle böle değil ya aniden değişti sabah diom neden böle keçilerim gelmiş dio tamam diom keçilerin gidene kadar konuşmayalım olur dio zaten sevgin bitmiş diom sen ne diosan o dur dio mafoldumben
valla anlamadım esracım olayı tam ama takma canım benım ya bizdede oldu hele selen doğduğundan beri düzene girene kadar canım çıktı diyebilirim ben
canım konuyu tam bilmediğimiz için ne desek boş.belki başka bişeye canı sıkılmış başka bir derdi vardır.oturup güzelce konuşmayı denedinmi.
öle bişey olmaz canım belki sana söyleyemediği bi sıkıntısı falan vardır deme öyle hiç olurmu öyle şey ondan sinirleri falan gergindir belki
canım öyle şeymi olur öyle sevgi hemen bitermi.kaç yıllık evlisinizki.bence sen şuan daha bişey deme.hatta o bişey sormadıkça sen konuşma.işin bittimi odana çekil.yat uyu.bir süre ilgilenme onunla.bakalım ne yapacak.
1 sene oldu evet bende hiiç konuşmam ama son pişmanlık fayda etmicek
canım benim bak ben 2 seneye gidiyo evleneli burdakiler az çok biliyo neler yaşadığımı.eşimle ayrılma noktosına kadar geldik.ama sonra eşim hep gelip özür diledi durumları düzeltti.sende fevri davranma sakın.keskin sirke küpüne zarar.bi sen konuşma bakalım mümkünse aynı yerde oturma.nasıl desem anlamışsındır yani onu yalnız kendi haline bırak.bakalım ne kadar dayanacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?