ya annemlerde olmasam yaparım ama annemlerdeyim kardeşlerimin önünde konuşmazsam anlarlar
bi dakka siz eşinle beraber annenlerdemisiniz.ordamı kalıyosunz.neden ordasınız.ne zamandan beri ordasınız.ay ne çok soru sordum.
evet canım annemlerdeyiz kalma sebebimiz annemlerin burda olmayışı ve kız kardeşimin yanlız oluşu 2 haftadır annemlerdeyiz
sanırım sorun anlaşıldı.bence eşin bundan rahatsız olmuş olabilir canım.bence sebep bu.benim eşim 2 hafta değil 3 günden fazla durmaz.
bencede canım belki yanlız kalmak istiyodur 2 hafta uzun bi süre
ya sanem keşke aspirin alsaydın canım ya c.tesi yazmayı unutmuşum sana 1 tane aspirin al diyeee
günaydınnn canımmmmmm arkadaşlarımm hepinizziiiiii çooook özledimmmm...
sanemcim hamişmiş hayırlı olsun çok sevindimm nasıl acaba az kanaması olmuş sanırım yarabbim ayırmasın bebişiniii..
başkaa başşkaa heyyy uyanın kızçelerde anlatın bakayım ne var ne yokkk?benn şöle bi bakmaya çalışayım ama çoook 1 hafta oku oku bi hafta sürer herhaldekaydirigubbakcemile3
ben çoook şükür iyiyimm dinlendim bol bol çok iyi geldi bugün hiç gelesim gelmedi tabiki
Yaa Arkadaşlar sanemden haber var mı? Şimdi okudum kanaması olmuş sanırım Rabbim inş.bebişini ona bağışlar...Sanemcim haberlerini bekliyom valla çok merak ettim dualarım seninle inş.:Saruboceq:
günaydın kızlar iyi haftalar dilerim herkese
sanırım sanem hamiş süper bayrağı ona devrettim hemen hayırlı geldi bu ay canım sanemcim Allah ım bebişini sana bağışlasın cnm benim dualarımız senle
merve tatil bitmiş dönmüşsün dinlenmişsindir bebeğinde dinlenmiştir ne güzel iş zor gelir birkaç gün ama alışırsın be güzelim
sanem ne zaman haber verir acaba ya
iyiz sinemimim siz nasılsınız
sanem allahın izniyle bebeiş sağ salim hebrini vericek bize bişi olmamıştır inşallah
asişim sen nasılsın
oynak beyımde gelmiş hoşgelmiş
ben iyiyim kızlar şimdilik bi yaramazlık yok ekşime devam ediyor o kadar bu arada ben folik asiti bıraktım elevite geçtim kızlar 8+1 olduk biz bugün nette folik asit bu haftadan sonra almayın diyor bana doktor bişey dememişti ama ben geçen bebeğimde bu zamanlarda başlamıştım sizce iyi mi yapmışım kötü mü
Sanem dualarımız senle Allah ım inşallah bebeğin seninledir cnm bırakmaz seni
Kız gülsüm oynak beyi sen hasta olmadın daha demi
ay maşallh seherim allh bağışlasın sağlıklı olsunda kilo almasın canım
sağol mervişim varmış allah şükür sağsağlim canım kocacım hergün arıyoo :kedi:
asiş merviş esra raziş nasılsınız
gülsüm kırmızılar gümbür gümbür gelmiş canım hayırlısı olsun
sanemden haber alan yok muuu
günaydın kızlar mervecim hoşgeldin tatil kuşum a.s.
gülsümcüm ben bu kartı veren hakemi varya :mymeka:hayırlısı olsun gülüm
sanemcim korkma canım allahım ayırmayacak inşallah bu defa :Saruboceq:
:roflol::roflol:kızlar cetrefilin selamı var herkese hala regl olmamış kıçımı kaldırırsam gidip kan verecem dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?