İnatla bir gün ANNE olacağım !

bi dakka siz eşinle beraber annenlerdemisiniz.ordamı kalıyosunz.neden ordasınız.ne zamandan beri ordasınız.ay ne çok soru sordum.

evet canım annemlerdeyiz kalma sebebimiz annemlerin burda olmayışı ve kız kardeşimin yanlız oluşu 2 haftadır annemlerdeyiz

evet canım annemlerdeyiz kalma sebebimiz annemlerin burda olmayışı ve kız kardeşimin yanlız oluşu 2 haftadır annemlerdeyiz

sanırım sorun anlaşıldı.bence eşin bundan rahatsız olmuş olabilir canım.bence sebep bu.benim eşim 2 hafta değil 3 günden fazla durmaz.

sanırım sorun anlaşıldı.bence eşin bundan rahatsız olmuş olabilir canım.bence sebep bu.benim eşim 2 hafta değil 3 günden fazla durmaz.

bencede canım belki yanlız kalmak istiyodur 2 hafta uzun bi süre

ya kızkardeşimden başka kimse yok ki evde hem ben ona bu kaçıncıdır eve gidelim diom o dio yok kardeşin nasıl yanlız kalcak die

ya sanem keşke aspirin alsaydın canım ya c.tesi yazmayı unutmuşum sana 1 tane aspirin al diyeee

Yaa Arkadaşlar sanemden haber var mı? Şimdi okudum kanaması olmuş sanırım Rabbim inş.bebişini ona bağışlar...Sanemcim haberlerini bekliyom valla çok merak ettim dualarım seninle inş.:Saruboceq:

iyiz sinemimim siz nasılsınız
sanem allahın izniyle bebeiş sağ salim hebrini vericek bize bişi olmamıştır inşallah
asişim sen nasılsın
oynak beyımde gelmiş hoşgelmiş

günaydın kızlar mervecim hoşgeldin tatil kuşum a.s.
gülsümcüm ben bu kartı veren hakemi varya :mymeka:hayırlısı olsun gülüm
sanemcim korkma canım allahım ayırmayacak inşallah bu defa :Saruboceq:

KIZLAR İLGİNİZE TEŞEKKÜRLER... VALLA KANAMA OLDU AMA ŞİMDİLİK BELİRGİN BİR ŞEY YOK DÜŞERDE DENİLEMEZ DÜŞMEZDE DEDİ DOKTOR BAKALIM İNŞALLAH DÜŞMEZ İLAÇLARIMA VE İĞNEME BAŞLADIK BAKALIM HAYIRLISI İNŞALLAH.. DUALARINIZI BEKLİYORUM :Saruboceq:

esracım üzülme canım benim benim eşimde öledir kafaya bişey takar öle surat asık konuşmayan bi adama dönüşür ne yapsam konuşmaz ilgilenmez benle ama sonra düzelir anlatır bana ne olduğunuı belki kafasına takılan bişey vardır cnm

kızlar cetrefilin selamı var herkese hala regl olmamış kıçımı kaldırırsam gidip kan verecem dedi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…