İnatla bir gün ANNE olacağım !

o maşallah ayşe döktürmüş bende bışı yapmadım sankı yapmayada nıyetım yok gıbı canım istemıyo kaydirigubbakcemile3 ama son dakka ayarım değişirse yaparım malum ayarı kaçık karıyım
bend epışladım habire dünür bide kucakta deli oldum ama napam uyusunda ben pışlaıyam artık sahura kalkma olmasa sorun yokta kalkınca uykum kaçıyo uyuyana kadar en az 2 saat gıdıyo
gulsum kız gene mı balık uy anam
ama asişim sen yorma cicim kendini

he valla yap yapta beyenmesin o zaman tencereyı kafadan aşağıya boşaltasım geliyo

artık günaydın demiyim:))

gülsümcümm çook sevindimm hadi hayırlısıylaaa bebede sıra..

nasılsınız kızlar?

oooooooooooooo maşallah uykucumuz tesrif ettı kız sizin ora nasıl yok bişi dimi sende

ayyy ne güzel topiğe bak nasıl kalabalık

mervişler yasemin hoşgeldiniz ve günaydın kızlar:)

seher ne edeyim adam istedi yok diyemedim ben. ama o benim menüme ıı ııııhhh dedi. hee akşam sinirimden bakıp bakıp koçişe gülme krizine girdim.:roflol:daha güzel bişey niye yapmamışım.

hoş bulduk canlarım....buğün tatil ilan ettik kocişle evdeyiz o hala uyuyo...:)) kızlar buğün rüyamda annemdeyim evde misafr var kakaolu kek yapaağım 3 tane yumurta kırıyorum bir kaba sonr bi bakıyorum bi civciv kafası annenmi çağırıyorum hemen çıkarıyo yumurtanın içinden hemen suya tutuyor yaşıyor civciv içeride misafirler var onların yanına götürüp orta sehpaya kokuyor....çok tuhafıma gitti yaaa...

yasemin hoşgeldin canım ya maşallah çok güzel rüya allahım şu mübarek günlerde hayra çıkarsın.

ysemin senin için baktım canım çok güzel çooookkk:CüvCüv:

Rüyada yumurtadan civciv çıktığı görülürse yaşamınıza renk katacak değişimlere hazırlanıyorsunuz demektir.

valla şimdilik uyuyoruz sora uyuyamayız belki diyee..
seninkide kuzum gaz olmuş gene ya benim arkadaşın bebeside öle karnını zeytinyağ ile ovuo ama pek işe yaramıo denedin mi belki sende yarar

canım ben elma yağıyla ovuyom..badem yağı içiriyom..bide dr ilaç verdi onu veriyom...ama bazen tutuyo böyle sancısı...şimdide dizlerimde ağzında emzik eller bağladı bakınıyo...
sen uyuyabildiğin kadar uyu adaşım...sonra ayakta uyucan valla... kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…