İnatla bir gün ANNE olacağım !

kız istanbulda olan hatunlar merve cevap yazın kalkın hadi bişi yoktur inşallah 10 kişi hayatını kaybetmış dedi vali tv de

aman allah esirgesin, marmara tarafı feciymiş sivas her zaman ki gibi tersten gidiyo, ne yagmur var ne güneş...

günaydınnn kızlar... umarım herkes iyidir.. Cidden bu yağışlar fena oldu allahım yardımcıları olsun..:)) Ben yine bu aralar sık gelemiyorum kusura bakmayın..hem işler bayram öncesi bitireyim diye uğraşıyorum hemde ablam tekrar ameliyat oldu onunla uğraşıyoruz.. sizler nasılsınız ? gelişmeler nasıl gidiyor..

emelcim hoşgeldin, çok geçmiş olsun, ee nasıl durumu ablanın, ilk ameliyat kadar sıkıntı çekmez inşallah, acil şifalar canım benim. ikizler ne alemde, senin mide bulantıların nasıl? ayh şebo da bayağı bi ilerleme katetti ya hemen hemen aynı zamanlarda ikizler doğurun bize sağlıklıca inşallahopuyorumnanaktan

çok sağolun kızlar.. valla ablam iyi ama tekrarlama riski var maalesef. allahım inşallah son olmuş olur ve bir daha ameliyata gerek kalmaz..hayırlısı olur inşallahh..valla ona üzülmekten kendim ve bebeklerimi düşünecek fırsat bulamıyorum (( ben ve ikizler günü günümüzü tutmuyor maalesef..bir bakıyorum birşeyim yok bir bakıyorum mide bulantısı ve baş ağrısından duramıyorum..
Evet şebo dün yumurtaları toplattı inşallah en kısa zamanda bayramda da onun güzel haberlerini alacağız..

canım inşallah tekrarlamaz bu son olur yaa ne diyeyim ama sen de kendini ihmal etme sakın, şu an eminim ailenin en büyük mutluluk kaynağısın

kızlar bu gunku menuler nedır bakayım ben tembelım sanırım canım bışı yapmak ıstemıyo

Günaydın kızlar hayırlı günler olsun kızlar eşim ikitelli tarafında çalışıyo 3 saatte ulaşabildi işyerine akşama gelebilir inşallah diye dua ediyorum benim işyerim evime 5 dk yakın benim için sorun olmadı ama aklım onda

emelcim geçmiş olsun tatlım inşallah bu operasyon son olur
Şebnemde yumurtalarını toplatmış inşallah iyi bir şekilde de transferi olur

ya seher ben bugünkü menüyü biber dolması,makarna yada mantı, salata,çorba diye düşündüm ama koçiş ıııı ıııhhhh dedi akşama balık alacakmış.artık alamazsa menüm bu.

günaydın kızlar...benim tontik akşam kök söktürdü gene..gazdan iki büklüm oldu yavrum...2 ye doğru anca uyudu..şimdi de tilki uykusunda...bende bi yandan süt sağıp size bakıyom...
dünür geçmiş olsun hayatım..bu yaramazlar bizi kendimizden geçirdi..

asişim hoşgeldin canım benim.

ben bugünün yemeklerini dünden yaptım, türlü yaptım da herşeyin kolayına akçtım her malzemeyi fritöze attım attım kızarttım, eti de haşladım, birlikte pişmelerini bekleyecek zamanım yoktu valla pirinç pilacı ama patetes püresi de var, tatlı tiramisu yaptım, cacık var hee bi de mercimek corbası, un falan da yaktım güzel oldu

benim akşama fasulye yemeğim+tarhana çorbam var bide salata yapcam o kadar eşim fazla bişey yapma kalıyo dedi yaptırmadı

emelcim ablana geçmiş olsun canım...inş son olsun bu...sen de dikkat et kendne...dünyada paha piçilmez bişey taşıyosun...hemde 2 tane...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…