İnatla bir gün ANNE olacağım !

yaa puan verince noluyo..bana biri anlatsın..nereye terfi ediyoz... :sm_confused:

anacım bu işleri öğrenmek için seheri bekleyin ben de anlamıyorum:roflol:esracım bi oyladıgını tekrar oylaman için araya 10 mu 20 mi ne kişi daha oylaman lazımmış

allaaaahııımmmmmmm inşaaallaaaahhhhhhhhhhhhh :sm_cool::teytey:

ayşem inşallah kıız

ayyy cümlemize, isteyen herkese versin rabbim

aman ne biliyim ben bu ay kendimden pek bi ümitliyim, hem film temiz cıktı hem kafama pek takmadım hem de preseed kullandım ya, inşallah ümitlerim suya düşmez yoksa cok yıkılıyorum:1no2:

teraziye tıklayınca bir kutucuk açılıyo orya bişey yaz yada yazma ama en son değerlendir kutucuğuna tıklıyon tamaaammm

hee onu yapıyorum işte ama sana tekrar dönmem için kişiyi tamamlayamadım sanırım, ben oyladım ya kız seni, kullanıcı profilinde en altta cıkıyo, alıntı ssengün:roflol::roflol:

serophene kullandım çatlatma iğnesi için dr gittim dr baktı yumoş kendiliğinden çatlamış

bı saat yok oldum amma konuşuk etmişiniz ha valla komşu zıyarteını ettık geldik evcazımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…