İnatla bir gün ANNE olacağım !

var yaaa mervecim 2 bilir belki izmirde kemeraltında bir börekci var, böyle köhne bi yer, ama oranın böregini yemin ederim anacıgım bile yapamaz, abooo gülsüm bitirdin beni bee, nasıl aklıma düşürdün. sineeeeem bana börek de gönder:roflol::roflol: kız iyice şaşırcak:roflol:

vallla ben daha iki hamuru bi araya getirip de düzgün bir geametrik şekil cıkarsam ellerimle beslerim de sizi, bu konuda cok beceriksizim yaa kek pastaya tamam ama mantıydı hingeldi börekti acamıyorum((

vallla ben daha iki hamuru bi araya getirip de düzgün bir geametrik şekil cıkarsam ellerimle beslerim de sizi, bu konuda cok beceriksizim yaa kek pastaya tamam ama mantıydı hingeldi börekti acamıyorum((

canım dene bir kötü olur iki birazdaha iyi olur üçüncüde tamamdır.bi bakmışsın açıyosun.

bende pek beceremem ama lezzetli olur yaptıklarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…