İnatla bir gün ANNE olacağım !

yada arpa şehriye çorbası yap yoğurtlu
zeytın yağlı yap yanına taze fasulye gıbı
hunkar beğendi pilav cacık
tatlı

Tünaydın kızlar hayırlı cumalar olsun inşallah
Kızlar sabahtan gelemedim malum cuma ödeme günü tam topici açtım beni çağırdılar gelemedim yanınıza. Ayline bendende selam söleyin geçmiş olsun.
sabah sabah yemek muhabbetine dalmışsınız gene bende bişey sorcam benimde ctesi misaifirim gelcek diyorum ki mantı yapsam yanına çorba+salata+pilaki+kızartma+ irmik tatlısı az mı olur yoksam başka bişey mi düşünsem

Bu arada salıya randevu aldım akşam 7-8 arasına bebeğimi görcem bakalım cinsiyeti belli olcak mı

feyzaaa çok teşekkür ederim canım inşallah gelir bebişlerimiz.misafirlerimize hoşgeldiniz diyorum.

ne demek gülsümcüm ögleden sonra gelicekler dayılar bursadan oglunun askerligi gölçükte gemiye çıktı onu teslim edecekler hemde beni görüceklermiş..

kızlar burdanda haber verdim mi bilmyorum ama hamileyim çok şükür rabbime

hayırlı olsun canım allahım sagsalim kucagına almayı nasıip etsin..:ecrin_bebek:

hayırlı cumalar asiyecim yeter canım daha ne olsun güzel menun kafanı karıştırma hiç
hadi bakalım bebişimizden haber gelmesine az kalmış hayırlı haberlerle gel canımkaydirigubbakcemile5

selam kızlar herkezin cuması mübarek olsun dualarınız kabul olsun inşallah
bende geç kalktım evi toparladım bulaşık makinesini boşalttım salatalık malzemeleri yıkadım tatlılarımı dünden hazırladım allahtan bende menüler basit kızlar tarhana çorbası zeytinyaglı barbunya fırında tavuk patates pilav salata turşu he birde sigara böregi tatlıda keşkül pastada galete unlu pasta....
sehercim ayline geçmiş olsun aramıza bekleriz geçen gün birisi emel yüceli sormuştu bende merak ediyorum kimse görüşmüyormu gülşen esma aslı nerdesiniz beya bayadır yoksunuz

Feyzacım ne bilim az olmasın diye dedim sizcede okeyse öle yaparım uğraşmam başka
Heryerde pilav tavuk veya köfte yemekten daraldım değişik olur diye düşündüm canlarım

Esracım içine mi doğdu cnm bana sanki kız olacakmış gibi geliyor da

evet ya bilmiom sen cinsiyet diyince erkek geldi aklıma

Gülsümcüm az kaldı bakalım salı gününü iple çekicez valla. Allah ım en yakın zamanda sana ve diğer arkadaşlarıma da nasip etsin inşallah.

Bende anlamıyorum bu işlerden esracım hiç aşermiyorum ne tatlı ne tuzlu ilkten erkek olacak herhalde diye düşünüyordum şimdi de sanki kız olcak gibi geliyo hayırlısı olsunda kız erkek farketmez

asişim meleğini görecekmişsin canım güzel haberlerle gelirsin inş. canım
merviş feyza esra gülsüm nasılsınız sanem gene kaömış sayfadan
beyzaam gel artık canım seni özledik
esma badegül aslım çok kaçak var

dogru asiyecim degişiklik iyi ben hiç yapmadım daha ramazanda geldik ya tatilde eve anca yapıcam hoşbulduk gülsümcüm esracım mutfaga gidip geldim herkez dolmuş maşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…