İnatla bir gün ANNE olacağım !

iyiyimiş canım babası pypass ameliyatı lmuş şimdi iyiyimiş sonra aylın tatile gitmiş gelincede grip geçirmiş şimdi düzelmiş herkese selam et dedi

kız topık bu gun ölü gibi ha bende bırazdan çıkıcam cuma diye turbelere gıdıcez ordan fitreyle zekatı vermeye gıdıcem ordanda çarşıya gıdıcem ben dönmem bıdaha sen yanlız kalcan ıyıce he valla

acrinsu tebrik ederim, gözün aydın, allah sağlıklıca kucagına almayı nasip etsin:)

aylin için de aleykum selam sehercim selam söyle, çok geçmiş olsun ailesine de kendine de, söyle de artık ugrasın bir ara...

cnm allah razı olsun inşallah bende yakında senin için sevinirim canımm amiiiinn
KIZLAR BANA Bİ TİCKER YAPIN YUMURTLAMA İÇİN. sat TARİHİM 6 EYLÜL
cnm yaparım tabiki ama bana bide kaçgünde oldğun lazım opuyorumnanaktan

cnm hayırlı olsunn rabbim tamamına erdirsin amma çok belirtin varmış bende hiç olmamıştıdakaydirigubbakcemile2

aylinde artık gelsin yaa söle seher küsüyoruz bak yoksa...babasına da geçmiş olsun çoook.

kız ben uykucuyumda gelemedimm huuu herkes mi uykucu olduu yoksamkaydirigubbakcemile3

laelaelaelaelae adım çıktı uykucuyaa heehehehe alışkınım gerçi benim kocişte öle der bana..

kızlaaaaaarr dün ilk kez 47 kilo olduğumu gördüm enson 42,5 çıkmıştım oyüzdende benim için büyük bir şey bu kiloda olmak sositososito doktor bu sefer kızmıcak bana :lepi:

ay ben bugün derin bebeği sevmeye gidicem.biz 4 kuzeniz 4ümüzünde kızı oldu:))

hoşgeldim ervecim, sehere hediyesi aldım evet canım:) sana da maşallah çok alma kilo heee

günaydın canlarım.ben anca uyandığım için günaydın diyorum..
yüce rabbim bu mübarek cuma gününde herkesin gönlündeki duasını hakkında hayırlı kılarak nasip etsin.

Eferım kızlar gelmıŞ.merve kız Şımdı ben 47 kıloyum.benden dıyodum benden zayıfı yok herhalde.

allahım yarabbim sen bana sabır ver... ben spor yaparak canımı çıkartıyorum üçbeş kilo vereyim diye göbüşünde kocaman bebişi var ve 47 diyor yahu... sen beni delimi edecen sus söyleme bari böyle küfür eder gibi :roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 canım sevgiler

hoşgeldın sanemcım yasemın
merve masallah sana canım al al kılo
oynak beyım darısı basına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…