İnatla bir gün ANNE olacağım !

evet yoruldum canlarım...allahtan akşama iftara davetliyim kolumu kıpırdatacak halim yok.....

kızlar bana müsade, bugün pek gelemedim aranıza, telafi ederim haftaya herkese iyi tatilleeeer:)

kızlar bu gun eren evlıya dolaştık annemlerele bursada hepiniz için dua ettım çifter çifter bebeler istedim ccanlarım yasemın ayşem esracım oynak beyım şebom inşallah bebeleriniz gelicek feyzam sanada ettim unuttum sanma

ayyy sehercim yüreğine sağlık canım, allah dualarımızı kabul etsin, selen gibi yaramaz sevimli cin gibi sağlıklı kızlarımız olsun.. sana da allah sağlık sıhhat versin tüm ailenle canım benim...

feyzacım güle güle kullan hayatım...sana taktığın her an uğur getirsin...kahveni içerken de beni yadersen sevinirim..
kızlar hepinizi özlüyorum inanın..dua edinde laptopum yapılsın....
benim boncuğum bugün çok huysuzdu..akşam babasıyla yıkadık..anca sızdı bacağımda yüzüstü paçavra gibi...yatırdı yatağına babası..inşallah uyanmaz...
ama sesi geliyo billeeeeeeeeee.... ((((((((

arkadaşlar meraba ben daha bugün katıldım aranıza. bende inatla anne olmak isteyen biriyim. ama olmuyo. 1 yıllık evliyim 6 aydır o güzelliği yaşamak istiyorum ama olmuyo. 4 ay önce kist tedavisi gördüm. çokmu aceleci davranıyorum normalmi bu süreç bilmiyorum ama çok üzülüyorum :gitme:

selam canlarım....misafirim var yine ....temizlik ve yemek yapmam lazım....görüşürüz canlarım...

hoşgeldin. inşallah herşey güzel olur senin için tabi canım aceleci davranma bakalım gerekli tedavilerini yaptır elbette ama gerisi de allaha kalmış birşey :teselli:

sanırım kimsecikler yok.. benim hormonlar tavan mı yaptığından bilinmez, ağlayıp duruyorum off agladığım için de ayrı sinirleniyorum ya nası bişi bu böylee

pınarım havalardandır canım, için daraldı heralde, hem senin ööle aglama gibi bi lüksün yok ki bebişini üzersin heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…