kızlar bu gun eren evlıya dolaştık annemlerele bursada hepiniz için dua ettım çifter çifter bebeler istedim ccanlarım yasemın ayşem esracım oynak beyım şebom inşallah bebeleriniz gelicek feyzam sanada ettim unuttum sanma
feyzacım güle güle kullan hayatım...sana taktığın her an uğur getirsin...kahveni içerken de beni yadersen sevinirim..
kızlar hepinizi özlüyorum inanın..dua edinde laptopum yapılsın....
benim boncuğum bugün çok huysuzdu..akşam babasıyla yıkadık..anca sızdı bacağımda yüzüstü paçavra gibi...yatırdı yatağına babası..inşallah uyanmaz...
ama sesi geliyo billeeeeeeeeee....((((((((
arkadaşlar meraba ben daha bugün katıldım aranıza. bende inatla anne olmak isteyen biriyim. ama olmuyo. 1 yıllık evliyim 6 aydır o güzelliği yaşamak istiyorum ama olmuyo. 4 ay önce kist tedavisi gördüm. çokmu aceleci davranıyorum normalmi bu süreç bilmiyorum ama çok üzülüyorum :gitme:
sanırım kimsecikler yok..benim hormonlar tavan mı yaptığından bilinmez, ağlayıp duruyorum off agladığım için de ayrı sinirleniyorum ya nası bişi bu böylee
günaydınlaaaaar, mervecim kuzeyin derdi ne yahu, annesine eziyet olsunama öyle eziyete can kurban..herkese güzel güzel dinlenmeler dileriiim:)
valla öyle canım..onun yaptığı herşeye amenna...ama çok üzülüyorum bi görsen sanki çıldırmış gibi ağladı..karnına ağrı giriyodu herhalde..bişey de yapamamak da çok kötü yaaaaaa...öylece kucakta tutuyosun o deli gibi ağlıyo mafoldumben
oyy canım üzme kendini ,bak seher de aynı sıkıntıyı çekiyodu atlattı çok
şükür, geçici bir durum, canınız saolsun, bunlar olsun tek sıkıntınız, çok yediğinden tabi gaza sıkışıyo tospaa
ay maşallah, dilini ıssır mervecim yaaakaydirigubbakcemile3 evet...dün dr daydık benim boncuğum 5100 gr olmuş.. alkisalkisalkis prematüre desem kimse inanmıcak
iyiyiz sehercim sen nasılsın? hala annende misin, döndün mü eve? dün senin kargonu verdim canım haberin ola:) selenciği öp yerimenaparsınız bacılar
işte merveciğimin almış olduğu hediye.
kendisine tekrar teşkürler.benim takıları sevdiğimi nerden de bilirmişkaydirigubbakcemile3
günaydın yasemin inş. sayılı gün çabuk geçer canım hamişim diye bağıracağın günler gelir inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?