İnatla bir gün ANNE olacağım !

canım sehercim allah razı olsun bende sizler için dua ediyorum...:1hug:

sagol canım a.s.hatırlamazmıyım lmaz:misafirlerimde begendi iftardan sonra içiyoruz kolyemide begendiler a.ssordular nerden aldın diye arkadaşımın hediyesi dedim:umursamaz: inşallah en yakın zamanda olurda gelirsin canım...

hoşgeldin canım biraz acelicisin sanırım rabbim gönlüne göre versin inşallah...

sanırım kimsecikler yok.. benim hormonlar tavan mı yaptığından bilinmez, ağlayıp duruyorum off agladığım için de ayrı sinirleniyorum ya nası bişi bu böylee

pınarcım öyle oluyor malesef hormonlar degişiyor herşeye aglar oluyorsun en ufak şeylere alınırsın normel yani.. üzme kendini aglamazsanda için sıkılır kendine dikkat et öptük kızınla seni..opuyorumnanaktan:1hug:

afiyet şeker olsun feyzacım...tekrar güle güle kullan...
pınarcım sen ağlamayı bence ela merve doğduğu zamana sakla..çünkü kuzey dün akşam bi açtı ağzını onunla birlikte nerdeyse bende ağlıcaktım..neyseki babası imdadımıza yetişti arabasında gezdirirken uyuttu yaramazı...
pazar bu saatte kimse olmaz ama herkese güzel hafta sonları diliyorum...

günaydınlaaaaar, mervecim kuzeyin derdi ne yahu, annesine eziyet olsun ama öyle eziyete can kurban..herkese güzel güzel dinlenmeler dileriiim:)

günaydınlaaaaar, mervecim kuzeyin derdi ne yahu, annesine eziyet olsun ama öyle eziyete can kurban..herkese güzel güzel dinlenmeler dileriiim:)

valla öyle canım..onun yaptığı herşeye amenna...ama çok üzülüyorum bi görsen sanki çıldırmış gibi ağladı..karnına ağrı giriyodu herhalde..bişey de yapamamak da çok kötü yaaaaaa...öylece kucakta tutuyosun o deli gibi ağlıyo mafoldumben

oyy canım üzme kendini ,bak seher de aynı sıkıntıyı çekiyodu atlattı çok
şükür, geçici bir durum, canınız saolsun, bunlar olsun tek sıkıntınız, çok yediğinden tabi gaza sıkışıyo tospaa

kaydirigubbakcemile3 evet...dün dr daydık benim boncuğum 5100 gr olmuş.. alkisalkisalkis prematüre desem kimse inanmıcak

kaydirigubbakcemile3 evet...dün dr daydık benim boncuğum 5100 gr olmuş.. alkisalkisalkis prematüre desem kimse inanmıcak
ay maşallah, dilini ıssır mervecim yaaa
naparsınız bacılar
iyiyiz sehercim sen nasılsın? hala annende misin, döndün mü eve? dün senin kargonu verdim canım haberin ola:) selenciği öp yerime

sagol canım maşallah mervecim 2 nazar degmesin daha küçük oldugu için derdini anlatamıyo anlamıyorsunda normel yani ama insan anne olunca dayanamıyo

işte merveciğimin almış olduğu hediye.
kendisine tekrar teşkürler.benim takıları sevdiğimi nerden de bilirmişkaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $DSC00294.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 17
  • $DSC00293.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 18
  • $DSC00291.webp
    42 KB · Görüntüleme: 23
feyzacım güle güle kullan canım
kızlar nasılsınız haftasonunuz nasıl geçti canlarımm
adeti yakın olan var mı belirtisi olan var mı
hepinizi çok özledim öptm canlarım

günaydın kızlaaaar sinemcim benim adetime 8 gün var ama olmuycam çünkü bu ay hamişim ben

günaydın kızlar....sabah karın ağrısıyla uyandım ve geldi kırmızılarım....allahın izniyle son bi kırmızımız kaldı sonra özgürüz inşallah...gelmesin diye dua edeceğim :)))

günaydın yasemin inş. sayılı gün çabuk geçer canım hamişim diye bağıracağın günler gelir inş.

yasemincim hoşgeldin, bu ay ben hamişim en az, ayağımızı sürüyerek gelicem, arkamdan seni de beklerim:roflol::roflol:

ayrıca feyzacım kolye gercekten cok zarif, güle güle kullan, mervecim 2 çok zevkliymiş maşallah:1hug:

Günaydın kızlar hayırlı haftalar olsun inşallah
Ben bu ara pek uğrayamam sanırım malum bayram öncesi versileri hazırlamam lazım arada ceee derim yarın doktora gidicem cinsiyeti belli olursada yazarım canlarım öptüm sizi

gunaydın kızlar nasılsınız bakkem
feyzacım hediyenı gule gule kullan canım
ayşem hamiş ayşem hamişşşşşşşşşşşşşş
sinemcim iyiyiz canım sen nasılsın
yasemıncım hadi bakkem az kaldı sanada
benımde kırmızılarbu ay hıç dinmedi bende hapı bıraktım şimdi zaten kırmızı zamanındıda
oh be sinirde geçti daha rahatım
asişim kolay gelsin canım
he ben bu arada evıme dönmüş bulunmaktayım akşam kociş geldi aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…