İnatla bir gün ANNE olacağım !

evet kızlar mınıcık dila ta bursada karacabeyde bulunmuuş allahım anababasına sabır verrsin evlat acısı deler gecer insanın yureğini
amiiinnn, ama ben hala ağlıyommafoldumben
dicem zaten oynağım dicemmmmmmmmmmmmmm görcek o gitsin galatasaryla fenerbahçeyle anladın sennnnnnnnnnnnnn töbe töbe
:roflol::roflol: ama şimdi gülüyorum dengesiz ettiniz beni:roflol:
rica ederim ceren.

gülsüm beni de aşağı listeye geçirseneeeeeeelülülülülülü

merveciiim senden de alıntı yapmıstım kaybettim, hamişlikten olsa gerek)))
canım geçmiş olsun sana da aşıya gidiyosun heralde, hem sen ağlama ben ağlarım ikimizin yerineeeeeğsenağlama

kızlar saçımı boyucam loreal castıng varmış omanyaksız ne renk etsem ben kumralım

amiiinnn, ama ben hala ağlıyommafoldumben

:roflol::roflol: ama şimdi gülüyorum dengesiz ettiniz beni:roflol:

gülsüm beni de aşağı listeye geçirseneeeeeeelülülülülülü

geçirecem allahın izniyle az kaldı 3-4 gün sonra kesinleşsin geçirecem.

Son düzenleme:
BıSMıLLAHıRRAHMANıRRAHıM
inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyenler

15 eylül...........raziş
22 eylül .........cetrefilli
22 eylül .........esraa47
25 eylül.......wildcherry
27 eylül...........aycanisa
28 eylül.............zeytin1007
30 eylül......nevgül61
6 ekim...........gelevera
6 ekim...........cerennnn
9 ekim...........yasemin-66
ikiz bebe:)........alabama
.......pptya87

bebişlerini kucağına almayı bekleyenler
melankolia.. 16 Ekim 2009- Ela Merve
cancer .... 31 Aralık 2009
bahtusa... 4 Ocak 2010
asiş..........4 Mart 2010
zuzu79.......ikiz bebe :)
rahel..........ikiz bebe:)
ummahan_d

bebişlerini kucağına alanlar
Boddim … Batuhan Bebiş (12.02.2009)
Emelyucel … Yiğit Bebiş (14.03.2009)
RUMELıLı… ıdil Bebiş (24.03.2009)
nazers …ecrin naz (05/03/2009)
ssensun ... Selen Bebiş (27.04.2009)
aslımmm.. ..Mehmet Can (13.05.2009)
myhope ... Alperen (03.07.2009)
nicole78 ... Kuzey (13.07.2009)

Son düzenleme:
yuh kız yok şaka ulaaaa anacım topiğe arada girenler falan görür ayıp olur yaaa, ben haber ederim size bayram da olsa, allahın izniyle o zaman geçirirsin, ayh gerci bööle de pek bi güzel olmus ama ya deilsem ((

yuh kız yok şaka ulaaaa anacım topiğe arada girenler falan görür ayıp olur yaaa, ben haber ederim size bayram da olsa, allahın izniyle o zaman geçirirsin, ayh gerci bööle de pek bi güzel olmus ama ya deilsem ((

yok gene silecemde allahın izniyle 3-4 gün sonra tekrar ekleyecem.:lepi: nasıl durduğuna bakalım diye şeyettriverdim.:kedi:

seher bilgisayarı çöpe atsam olmaz ceza vereyim desem ne cezası pişpirik oynamıyoruz ki üüüüüü benim durum en vahimi desenizee..:gitme:

bide şu isim olayına iice bozulmaya başladım ya ben hamile olmadan bile nisa diodum tek isim die kayınvalidem iki isim olsn dedi yok dedim tek isim daha güzel oluo şimdi kociş tutturdu elif die ee tabi elif adını duyunca kayınvalidede elif die sever olduu nolduu bizim nisa ya.. oyüzden ikisinide koymıcam olcak bitcek he ağbim falanda nisa süper siz başka isim koysanızda ben nisa dicem dio :)

yok gene silecemde allahın izniyle 3-4 gün sonra tekrar ekleyecem.:lepi: nasıl durduğuna bakalım diye şeyettriverdim.:kedi:

kız bende geçen sene bayramdan sora öğrenmiştim hamişliğimi vayy bee zaman ne çabuk geçio.inşallah yarabbim hamilesindir tekrar ekler

selam kızlar....ay yine çok yoğunum yaaa....bayramdan sonra 3 gün izinliyim birleştirdim tatili....yaşasın tatiiiiiiiiiiiiiiiiiil....

yaaaa ama biz onu hep nisa diye sevdik(( sıkma canını, dur bakalım, zaman ne göstercek...

kız bende geçen sene bayramdan sora öğrenmiştim hamişliğimi vayy bee zaman ne çabuk geçio.inşallah yarabbim hamilesindir tekrar ekler
inşallah canım yaa hakikaten cok cabuk geciyo, yaa kurbandan sonra öğrenmiştik seni de miiii

selam kızlar....ay yine çok yoğunum yaaa....bayramdan sonra 3 gün izinliyim birleştirdim tatili....yaşasın tatiiiiiiiiiiiiiiiiiil....
hoşgeldin canım kolay gelsin

yok ilk hamileliğimi 3 ekimde öğrenmiştim ayşecim..

evet ya işte bende nisa istiyorumm amaa yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…