30 agustos son adet tarıhım
dicem zaten oynağım dicemmmmmmmmmmmmmm görcek o gitsin galatasaryla fenerbahçeyle anladın sennnnnnnnnnnnnn töbe töbe
amiiinnn, ama ben hala ağlıyommafoldumbenevet kızlar mınıcık dila ta bursada karacabeyde bulunmuuş allahım anababasına sabır verrsin evlat acısı deler gecer insanın yureğini
:roflol::roflol: ama şimdi gülüyorum dengesiz ettiniz beni:roflol:dicem zaten oynağım dicemmmmmmmmmmmmmm görcek o gitsin galatasaryla fenerbahçeyle anladın sennnnnnnnnnnnnn töbe töbe
rica ederim ceren.
ay canım özür dilerim tahmini adet tarihini söyle dicektim.
amiiinnn, ama ben hala ağlıyommafoldumben
:roflol::roflol: ama şimdi gülüyorum dengesiz ettiniz beni:roflol:
gülsüm beni de aşağı listeye geçirseneeeeeeelülülülülülü
27 si falan olurum herhalde 3 5 gun önce oluyor
yuh kız yok şaka ulaaaa anacım topiğe arada girenler falan görür ayıp olur yaaa, ben haber ederim size bayram da olsa, allahın izniyle o zaman geçirirsin, ayh gerci bööle de pek bi güzel olmusama ya deilsem ((
yok gene silecemde allahın izniyle 3-4 gün sonra tekrar ekleyecem.:lepi: nasıl durduğuna bakalım diye şeyettriverdim.:kedi:
yok gene silecemde allahın izniyle 3-4 gün sonra tekrar ekleyecem.:lepi: nasıl durduğuna bakalım diye şeyettriverdim.:kedi:
kızlar saçımı boyucam loreal castıng varmış omanyaksız ne renk etsem ben kumralım
yaaaa ama biz onu hep nisa diye sevdikseher bilgisayarı çöpe atsam olmaz ceza vereyim desem ne cezası pişpirik oynamıyoruz ki üüüüüü benim durum en vahimi desenizee..:gitme:
bide şu isim olayına iice bozulmaya başladım ya ben hamile olmadan bile nisa diodum tek isim die kayınvalidem iki isim olsn dedi yok dedim tek isim daha güzel oluo şimdi kociş tutturdu elif die ee tabi elif adını duyunca kayınvalidede elif die sever olduu nolduu bizim nisa ya.. oyüzden ikisinide koymıcam olcak bitcek he ağbim falanda nisa süper siz başka isim koysanızda ben nisa dicem dio :)
inşallah canım yaa hakikaten cok cabuk geciyo, yaa kurbandan sonra öğrenmiştik seni de miiiikız bende geçen sene bayramdan sora öğrenmiştim hamişliğimi vayy bee zaman ne çabuk geçio.inşallah yarabbim hamilesindir tekrar ekler
hoşgeldin canım kolay gelsinselam kızlar....ay yine çok yoğunum yaaa....bayramdan sonra 3 gün izinliyim birleştirdim tatili....yaşasın tatiiiiiiiiiiiiiiiiiil....
selam kızlar....ay yine çok yoğunum yaaa....bayramdan sonra 3 gün izinliyim birleştirdim tatili....yaşasın tatiiiiiiiiiiiiiiiiiil....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?