İnatla bir gün ANNE olacağım !

iyiyim sehercim ya geçmiş olsun sana.nedir bu kocalardan çektiğimiz.

slm kızlar geldim burdayım seherim geçmiş olsun sema nasılsın
gülsüm canım nasılsın
asişim rüyan güzel allah tüm hamişlerin meleğini kucağına almayı nasip etsin olmayanlarada versin amin
buarada hayırlı cumalar kızlar

sağol canım benim iyiyim sen nasılsın.

ayşem ya banktım kullanıcı panelime arkadaş olarak eklenmiş gözükmüyorum ben mi yanlış yere baktım cnm yada nasıl ekleniyo ben bilmiyorum

günaydınnn kızlaaarrr benim hormonlar tavana vurdu herhalde bende ağlayıp durdum dün..
bugünde tetanoz aşımı vurulmaya gidicem sağlık ocağına..

arkadas ekle mi ne vardı asişim, ben ekledim kabul bekliyo diyo sende, ya gerci msn var sonucta da hani burda da arkadas görmek istiyo insan ahanda topik sahibi gelmiş, gülsüüüüm listeeeeeee

canım benim mrb ben yeni üyeyim...aranıza yeni katıldım beni de eklermisin rica etsem:)

mervecim ben de aglıyorum, menevverin katili bulundu haberleri izledim agladım, selde kaybolan dila da bulunmus gülsüm söyledi, ona da agladım, dün iftarda öğretmen arkadaslar bişey anlatıyo aglıyom, hamilelikten kesin:)))))))

gülsüm çıkma teklifi nerden kabul ediliyo hemen edeyim nerede buluşuyoz

canım en üstte giriş yaptığımızı gösteren yer varya.orda bildiriminiz var diyo oraya tıklıyosun.açılan sayfada arkadaşlık talebi var.onada tıkladınmı açılan sayfada kabul ediyorumu işaretliyosun tamam.

Son düzenleme:

kız yerim seniii bennn anamm da bizim ayşemiz hamişlikten ağlarmıymışş ağla kızzzzz yeterki sen hamilelikten ağlasositososito

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…