nevgülcüm senden çok şey istiyorum ama aşağıda cetvelinden bende yapmak istiyorum heyecanlı bekleyişi oradan takip etmek istedim bende...
saol canım amin inşallah aslında 12.gün pazartesi ye geliyo ama hemşire salı yazmış yani bayramın üçüncü günü kan testi yaptırcam inşallah. bu arada idrar yapmayı düşünmüyorum ama bi taraftan da yapsammı acaba diye düşünüyorum)
estağfirullah canım.ama benim takvimi mervem yaptı merveye söyleriz sanada hemen yapar.
QUOTE=alabama;9187397]ben yapmayı deniyim istersen son adet tarihini yaz bana bi de kaç gün de bir regl oluyosun ceren
cereeeen merve cancer nickli arkadas
şebocum hoşgeldin canım benim, bu kadar sabrettin az daha sabret, inşallah şu an büyümeye çalışan bi bebişin var içinde, idrar testi yapıp moral bozarsan o da üzülür, bugünü saymazsan 4. günü sabah testimiz vaaar, canım haber ver olur mu allahım snaa bebişini göndermiş olsun inşallah
opuyorumnanaktan...vallahi saol hayatım ya..28 günde bir oluyorum...8 eylül son adet tarihim...:enbuyukkk:
günaydın canlarım nasılsınız ben geldim
feyza hayırlı olsun bayramlıkların canım güle güle kullan ayşe umarım ateşlenmedi alperen
mervişim senin meleğin nasıl
günaydın kızlar, dün bebişlerimizin aşı günüymüş kuzeyciğe de alperenciğe cok gecmiş olsun, inşallah geceyi huysuzlanmadan geçirmiştir kızlar..
feyzacım dün girmenle cıkman bir oldu anacım ben burdayım dedim sen gittin(
ben aksam 9 bucukta yolcuyum, hiç bir şey hazır deil, kendime yeni bişeyler almadım, evde tonla ütü var, 7de yunanistanla macımız var, evi şöyle bi süpürüp silip ütüleri bitirip macı izleyip bavulumu hazırlamayı düşünüyorum 5 ile 9 arası:))))))))))))
bende umudumu kaybetmiyorum, inatla '' bir gün anne olacağım'' diyorum. yumurtalıklarımda kist var, sağ taraftaki 3,5 cm. rahmimde myomlarım var, çok sayıda. en büyükleri 6 cm lik. doktorum ameliyat diyor, hatta sağ yumurtalığı alalım bile dedi. ben kabul etmedim. klomen başladık. inş işe yarar hamile kalırım. inatla ve umutla anne olacağım diyenlerdenim bende.
beni de alırmısınız topiğe :)))
kaydirigubbakcemile5
gunaydın kızlar
dünürüm ayşem inşallah bebeler huysuzlanmamıştır canlarım
feyzacım cicilerini gule gule kullan
ayşem hazırla bakam bohçanı ama şu maç lafını deme bana akşam eşimle o yuzden kavga ettik va sabaha kadar ağladım resmen bı de gece rahatsızlandım ama o farketmedi bile rahatsızlandığımı şu anda konuşmuyorum onunla
sinemım sen nasılsın canım
semasu hoşgeldin aramıza ben seher
bu arada temızlığımde bıttı sonunda
amin ayşecim saol bitanem inşallah
ya cerencim hamile olanların çizelgesini buldum da test yapmak için ovulasyon lu olan çizelgeyi bulamadım bi türlü bulabilirsem yapcam inşallah
canımsın saol canım inşallahFeyzacım kolay gelsİn canım
zuzum adaŞım nasılsın canım bebeİŞler İyİ İnŞ.
Şeboooo az kalmıŞ canım yaa allh hayırlı evlatlar nasİp etsİn
ceren sen nasılsın canım
esra belİrtİn var mı hİÇÇÇ
ağzınızdan bal damlıyo kızlar inşallah hayatımşebnemcim allahım izniyle bebşin seninledir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?